- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Tartiyi mutfağa koydum,o bana bakıyor ben ona sıkıysa yeo börek nasıl 1 dilimle kaldı
Ben en az 3 yerdim helal sana
Ow may gadsabah aksam oglen yerim ara ogun yapip yine yerim ve 1 porsiyonla kalmaz o is. kusana kadar yerim.
İyiyim bende şükür dünyaya dönüyorum yavaş yavaşIyiyiz canım sen nasılsın
Kız yoksa sendemi didi reklamlarında oynayacanİyiyim bende şükür dünyaya dönüyorum yavaş yavaş
Kız yoksa sendemi didi reklamlarında oynayacan
Bir bakmışız naciye teyzenin yanında bizim goncagülay ne oldum evet oynıycam
Tamam ne demekBir bakmışız naciye teyzenin yanında bizim goncagülbizede selam yolla
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
@nurciloji | + | + | - | + | |||
@CİTLEMBİK_ | + | - | + | + | + | ||
G gokce41 | + | + | + | + | + | ||
@EFatmagul | + | + | + | + | |||
@Alemin Delisi | + | + | + | + | + | ||
@Ezgi Osman | + | + | + | + | |||
@gezegenfeza | + | + | + | + | + | ||
@miyaww_ | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
G Gncgl_555 | + | + | - | + | + | ||
| + | - | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
G guziss35 | + | - | - | - | |||
P planli | + | - | - | - | |||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
@Sekerportakalimm | + | + | + | + | + | ||
@s_eyan | + | - | - | - |
3 gun bildirim yapmayan arkadaslarimiz var, diskalifiyemi olan arkadaslarmi ?——MENÜ TAKİBİ——
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + - + @CİTLEMBİK_ + - + + + G gokce41 + + + + + @EFatmagul + + + + @Alemin Delisi + + + + + @Ezgi Osman + + + + @gezegenfeza + + + + + @miyaww_ + + + + + Zre_ + + + + + G Gncgl_555 + + - + + AngelicaPickles + - + + + Dino1isi + + + + + G guziss35 + - - - P planli + - - - G gokyuzundekiturna + + + + hayal114 + + + + @Sekerportakalimm + + + + @s_eyan + - - -
Diskalifiye olan azkolabolbuz du canım s_eyan da sanırım diskalifiye olmak üzere uyarmış3 gun bildirim yapmayan arkadaslarimiz var, diskalifiyemi olan arkadaslarmi ?
Anladim canim bi an hatirlayamadimDiskalifiye olan azkolabolbuz du canım s_eyan da sanırım diskalifiye olmak üzere uyarmışmoni
Valla tınlamıyorlar hiç cezayı da umursayan yok sanırım çıkmak istiyorlar gruptan bilemiyorum açıklama yapmadıkları için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?