Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

G gokce41
Menü
Kahvaltı
Yagda yumrta
Salatalık
Yogurt
Peynr
1 brdk çay

Öğlen 2.kahvaltı bahcede
Yıne yumurta
Maydanz
Çay

Ara
3 kayısı
3 ceviz

Akşam
Adana şiş
Tavuk şiş
Salata
Azcık kola tadımlık

Ara
Çay

Zre_ su fazla içemedım bahcede uğrastgım için 1.5 lt anca olmuştr

AngelicaPickles spor olarak çalı kestim baya yoruldum surekli ayaktaydim 7500 adım belki daha bbıle fazladr tel yanmda olmadgı zamanlarda oldu

Hayırlısı olsun canım
Kendine dikkat et aman hasta olma

Kader arkadaşıyız dicem ama sen 70li kilolardasın daha bi çıtırsın bana göre.

Bende daha ağır gıdaları daha erkene alalım akşam hafif yiyelimin büyük destekçisiyim ama bu haftaiçi akşamlarım dolu hep şansıma normalde böyle olmuyor. Sporu yapamadım daha yeni geçtim eve. Ama normale kıyasla çok yürüdüm. Benim saat 12 olunca sıfırlayıp yeniden başlıyor adım saymaya şuan 3113 gözüküyor.

Dürümde de işte ızgara tavukla limonlu avakadolu bir çeşit ezmeyi tam buğdaylı lavaşa sarmışlardı. Bildiğmiz anam babam usulü dürüm olduğu anlaşılmasın diye de dilimleyip tahta servise dizmişler. karşımda pizzalar götürülürken öyle aman aman lezzetli gelmedi ama kulağa geldiği kadar kötü değil tadı.

Günaydınnnn

Ben bu sabah sporlarını çokkk sevdimmm.. Sabah 5te kalkıp yürüyüşe gittik eşimle. 6,30da gelip duş alıp hazırlanıp işe geldik.

Evde olan hanımlar çok şanslı ne kadar vakit var herşeye.. Bazen işi bırakasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…