- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yatmazsam vakit geçmiyor oruç oluncaGünaydın kızlar,yatmayın hatunlar tempo tempo
Ben ve yesil cayboyleyiz
Caykurun elmali ve dogadanin anaslisini bir derece ictim.hergun icemesemde 2 3 gunde bir iciyorum
Ama asil siyah cay gibi satin alip kendin demlemen daha iyiymis
Ben ve yesil cayboyleyiz
Caykurun elmali ve dogadanin anaslisini bir derece ictim.hergun icemesemde 2 3 gunde bir iciyorum
Ama asil siyah cay gibi satin alip kendin demlemen daha iyiymis
farkındaysan sana kızmıyorum biliyorum ki sen cumaya tartıda eksi göreceksinmoni gelmissin endiselendim sabah da mesajini gormeyince :)
diyetistenin oglende yiyebilirsin ogun olarak demis de. ben 5 ogun yerim sıkıntı o. ama kac gundur cizsiz gidiyorum. dun sabah 72.3dum. bu sabah 71.5 cumadan 200 gram eksildim nihayet
6lari gorunce yapip yicem bi haftasonumu yakarim hafta icin zayiflicam diye tepinmeye devam
aynen su onemli. dün 3 ltreyi bile gecmis olabilirim bayagi ictim. bunun sisi inmezse bide diyodum bugun dune gore - 700 800 falan çıktımBurdan duyrulur; kilo almis, artilari tartida gormus, kendi siskin hisseden tontismi tontis tatlimi tatli arkadaslarim benim tavsiyem yesil cay ve 2 ltr sudan asagi inmeyin vallahhiii bugun bunlari ic yarin sabah tartil o derecee
Bide Cumayi dusunun vallahii o 1 numaravcok tatlii geldi bu haftada oraya tirmanalarim :))))
bu arada endişenlenmen beni mutlu etti , ve bir kaç kızçem daha yazmış moni yok diyemoni gelmissin endiselendim sabah da mesajini gormeyince :)
diyetistenin oglende yiyebilirsin ogun olarak demis de. ben 5 ogun yerim sıkıntı o. ama kac gundur cizsiz gidiyorum. dun sabah 72.3dum. bu sabah 71.5 cumadan 200 gram eksildim nihayet
6lari gorunce yapip yicem bi haftasonumu yakarim hafta icin zayiflicam diye tepinmeye devam
farkındaysan sana kızmıyorum biliyorum ki sen cumaya tartıda eksi göreceksinilk hafta normal canım, kilo verdikçe emeklerinin boşa gitmesini istemiceksin
olcak olcak çok güzel olcakyaza kelebek gibim giricez
Haftaya başlıyorum o vakitnescafe içmiyoruz gülüm
ah sen bi sade içmeye alış bak neler kaçırdığını göreceksin
dinoşum hafta sonları da düzene gircek balım merak etme senher hafta eksiyi gorurum onda sıkıntı yok :) hafta sonlarım gıcık geciyor :) hafta sonu abartsam da hafta içi telafi ediyorum. yarin tarti oncesi. ogleni yine turk kahvesi bademle gecistircem sevdim bu isi :))
bu arada endişenlenmen beni mutlu etti , ve bir kaç kızçem daha yazmış moni yok diye
nerde o hayırsızmiyaww__ ım benimmm, yokluğumu farketmemiş bile
seviyom siziii
çiğden tatlım rendeliyosunKereviz çiğden mi yapılıyo nasıl yapılıyor
sindirsin sindirsin sorcam ben o nabiz de seni seviyoruzzzz endiselencez tabiki bitanecik kaptanımiź var
miyaww__ endiselenmistir de aksamki yediklerini sindiriyodur suan
Muhtemelen öyledirBende artılardayım ya dunkı yedgm yemekler tuzlu olmus bıraz suda fazla iöemedım ondan şiştm sanırım of ya
Pes etmek yokBilmiyorum ki açılışı iyi yaptım ama sonrası kötü oldu ya
Pes etmek yokBilmiyorum ki açılışı iyi yaptım ama sonrası kötü oldu ya
Nasıl yapıyorsunKizlar bide kereviz salatasi cok guzel kilo verdiriyor bu hafta yiyemedim,aksama kadar kereviz takilcam
İnşallah canım ya şu yaza bi zayıf gireyim kaynımın düğünü var istediğim kıyafeti almak istiyorumPes etmek yok
Ben geçen koca 1 ayda 1 kilo verdim duraklama dönemimdi
Şimdi azar da olsa şükür gitmeye başladı
Yediklerinde yanlış bişey yoksa sabret canım geçici bu süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?