Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kullandığım bu, içemem sallama olanları sadece o iki çayı yeni denedim ve arada içiyorum.
1 çay kaşığı yeşil çayı french press e koyup üzerine kaynar su dök 1 kupalık, 5 dk dinlendirip süzüp iç.
Ben ve yesil cay boyleyiz
Caykurun elmali ve dogadanin anaslisini bir derece ictim.hergun icemesemde 2 3 gunde bir iciyorum
Ama asil siyah cay gibi satin alip kendin demlemen daha iyiymis

moni gelmissin endiselendim sabah da mesajini gormeyince :)
diyetistenin oglende yiyebilirsin ogun olarak demis de. ben 5 ogun yerim sıkıntı o. ama kac gundur cizsiz gidiyorum. dun sabah 72.3dum. bu sabah 71.5 cumadan 200 gram eksildim nihayet
6lari gorunce yapip yicem bi haftasonumu yakarim hafta icin zayiflicam diye tepinmeye devam

Ben ve yesil cay boyleyiz
Caykurun elmali ve dogadanin anaslisini bir derece ictim.hergun icemesemde 2 3 gunde bir iciyorum
Ama asil siyah cay gibi satin alip kendin demlemen daha iyiymis
burda kendimi parçaladım dimi
Ama demlemiyorsun canım kaynar suyu bardağa koyuyorum.top suzgecin var içine bir tutam yeşil çay koyup bardağa sallıyorum
3 en fazla 5 dakika sonra cikariyorum

farkındaysan sana kızmıyorum biliyorum ki sen cumaya tartıda eksi göreceksinilk hafta normal canım, kilo verdikçe emeklerinin boşa gitmesini istemiceksin
olcak olcak çok güzel olcak yaza kelebek gibim giricez

aynen su onemli. dün 3 ltreyi bile gecmis olabilirim bayagi ictim. bunun sisi inmezse bide diyodum bugun dune gore - 700 800 falan çıktım

bu arada endişenlenmen beni mutlu etti , ve bir kaç kızçem daha yazmış moni yok diye

nerde o hayırsız miyaww__ ım benimmm, yokluğumu farketmemiş bile

seviyom siziii

farkındaysan sana kızmıyorum biliyorum ki sen cumaya tartıda eksi göreceksinilk hafta normal canım, kilo verdikçe emeklerinin boşa gitmesini istemiceksin
olcak olcak çok güzel olcak yaza kelebek gibim giricez

her hafta eksiyi gorurum onda sıkıntı yok :) hafta sonlarım gıcık geciyor :) hafta sonu abartsam da hafta içi telafi ediyorum. yarin tarti oncesi. ogleni yine turk kahvesi bademle gecistircem sevdim bu isi :))

her hafta eksiyi gorurum onda sıkıntı yok :) hafta sonlarım gıcık geciyor :) hafta sonu abartsam da hafta içi telafi ediyorum. yarin tarti oncesi. ogleni yine turk kahvesi bademle gecistircem sevdim bu isi :))
dinoşum hafta sonları da düzene gircek balım merak etme sen
ben verdiysem kiloyu herkes verir o kadar diyim

bu arada endişenlenmen beni mutlu etti , ve bir kaç kızçem daha yazmış moni yok diye

nerde o hayırsız miyaww__ ım benimmm, yokluğumu farketmemiş bile

seviyom siziii

biz de seni seviyoruzzzz endiselencez tabiki bitanecik kaptanımiź var

miyaww__ endiselenmistir de aksamki yediklerini sindiriyodur suan

Bilmiyorum ki açılışı iyi yaptım ama sonrası kötü oldu ya
Pes etmek yok
Ben geçen koca 1 ayda 1 kilo verdim duraklama dönemimdi
Şimdi azar da olsa şükür gitmeye başladı
Yediklerinde yanlış bişey yoksa sabret canım geçici bu süre

Bilmiyorum ki açılışı iyi yaptım ama sonrası kötü oldu ya
Pes etmek yok
Kizlar bide kereviz salatasi cok guzel kilo verdiriyor bu hafta yiyemedim,aksama kadar kereviz takilcam
Nasıl yapıyorsun
Ben yoğurtlu kereviz yapıp yemeklerin yanında bikac çatal alıyorum ama artık usanmaya basladim

Pes etmek yok
İnşallah canım ya şu yaza bi zayıf gireyim kaynımın düğünü var istediğim kıyafeti almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…