Bilmiyorum ki açılışı iyi yaptım ama sonrası kötü oldu yaHmm off ne yapsakkı ya şu ıkı gunde nasıl eriyecegız
kuzum yavruna çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar burayı aksattığımı biliyorum oğlum kullandığı ilaçlardan alerji oldu vucudu kızardı grip olmuş hafif okurumuz var dun doktordaydım yine ve çok huysuz benden başka kımsede durmuyormoni ben takıma dahil oöamıgcam arada uğrarım bakarım size normal sohbet ederim otizden takımdan çıkmak zorundayım sizde haksızlık yapmak istemiyorum teşekkürler
Azonce tartildim boyle devam edersem haftalik hedefime ulasacagim, sizde durumlar nedir finduklarr
tatlım sen yaz listeye girmesen de olur, vakit buldukça gel yeter ki kilo verelimÇok sağol canım burası güzel uzaktan takıp ederim sizi
sorma kuzum giremedim teknik sebeplerden
1025 kaloriydi canimbin kalorinin altındadır bu yedikleriniz 850 kaloriyi geçmez cnm
Çook isterım tabıkı normalde hep 2 den fazla su içerdım bır dun ıcemedım yeşil çayada bugun baslıyorum başka onerın var mıBurdan duyrulur; kilo almis, artilari tartida gormus, kendi siskin hisseden tontismi tontis tatlimi tatli arkadaslarim benim tavsiyem yesil cay ve 2 ltr sudan asagi inmeyin vallahhiii bugun bunlari ic yarin sabah tartil o derecee
Bide Cumayi dusunun vallahii o 1 numaravcok tatlii geldi bu haftada oraya tirmanalarim :))))
Kirmizi toz biber ve azicik nane de atiyorum süper oluyor:)En güzel kurtarıcı öğün; kerevizli yoğurt
Malzemeler;
Kereviz Yoğurt 2 ceviz 2 diş sarmısakNot: Sarmısak çok güzel zayıflama ürünüdür
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Zaten gıcık tarafı çaba gösterip sabit kalmak canım yeşil çay içmiyorum ama içicem artık hadi bakalımBurdan duyrulur; kilo almis, artilari tartida gormus, kendi siskin hisseden tontismi tontis tatlimi tatli arkadaslarim benim tavsiyem yesil cay ve 2 ltr sudan asagi inmeyin vallahhiii bugun bunlari ic yarin sabah tartil o derecee
Bide Cumayi dusunun vallahii o 1 numaravcok tatlii geldi bu haftada oraya tirmanalarim :))))
1025 kaloriydi canim
Aynen biraz büyüktü iki lahmacun diye hesapladim,oglen bise yemedim lahmacun yerim diye böyle oldu.1200 kalori ideal bence.lahmacun büyük o zaman:) ben de kalorimi iyice düşürmek istiyorum ama bi şekilde 1000 i buluyor:)
ben çaykurun organit zümrüt yeşil çayını kullanıyorum, ama doğadan ın yaseminli ve ananaslı sallama çayını da arada içiyorumYeşil cayi aktadanmi aliyorsunuz hazir sallama caymi? Bitti cayim bugun alicam
diyetisyen listelerim de ortalama 1200 kaloriAynen biraz büyüktü iki lahmacun diye hesapladim,oglen bise yemedim lahmacun yerim diye böyle oldu.1200 kalori ideal bence.
Ben ve yesil cayYeşil cayi aktadanmi aliyorsunuz hazir sallama caymi? Bitti cayim bugun alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?