ayy yerim ben seniiozamaan biz de tesekkur ederiz boyle cicis bi kaptanı bize kaptan olarak kazandirdigin icin :)
onun gibi bir kaptan olmasa durmazdim burda ( edinilen iyi arkadaslar basta @miyaww__ im da var tabiki ) baskı yok, ama oklavası elinde :) insan, sırf o kilo vermezsek uzulur diye dusunup cız yiyemiyor bazen. ( bazen de kaptırıyoruz tabiki)
bende aynıydım, şimdi ise kahve gurme si oldum neredeyseCok ozeniyorum filtre kahve falan icenlerehic kahve kulturu olmaz mi bir insanda
süperrr
İyileştimmmm spor da yaptımmmm süperimm.
Seni güzel arkadaş seniii.
geldim de teknik arıza sebebiyle geç geldimsssttt yazın burayaa. moni gelcek
nescafe içmiyoruz gülümValla filtreyi nescafeyi ver kupa kupa içerim.ama türk kahvesi az şekerli güzel şekersiz hiç güzel değil
Yok bana teşekkür etmeyin.
Benmoni şime teşekkür edeyim, sizler de benim teklifimi kabul ettiği için ona teşekkür edin.
Bizim eve de şart ama bizimkiyle zor yaaa ev karman çorman
sağolasın inşallah olmaz hasta her diş döneminde yaşıyoruz burun tıkanıklığı geceleri baya sıkıntı
aynen öyle bir diş çıktım geliyorum diyor bir ay sürüyor bizim artık son düzlükte iyice belirgin ama perişan oluyor çocuklar diş çıkaracağım diye nasıl kulakları ağrıyorsa iki eliyle vuruyor kulaklarına
Bize çok güzel bir şans bırakmışsınız o zaman
ne çekiyo kız, bunu mu yoksacanim bisey cekiyo
Bence sudur su
bol bol tesekkur ediyoruz ona :)
Ben tuzu hiç kullanmam gibşybişey yine mi hastalanıcam anlamadım ben hastalanınca bir beden kadar şişiyorum bu ara bi düzensizlik var o mu yapıyo anlamadım akşamları da dikkat ediyorum yemeklerime ama anlamadımBende artılardayım ya dunkı yedgm yemekler tuzlu olmus bıraz suda fazla iöemedım ondan şiştm sanırım of ya
Hmm off ne yapsakkı ya şu ıkı gunde nasıl eriyecegızBen tuzu hiç kullanmam gibşybişey yine mi hastalanıcam anlamadım ben hastalanınca bir beden kadar şişiyorum bu ara bi düzensizlik var o mu yapıyo anlamadım akşamları da dikkat ediyorum yemeklerime ama anlamadım
Tartiyi mutfağa koydum,o bana bakıyor ben ona sıkıysa ye
ah ah bi gelemedimoni yookkkk
diyetisyenim bir kase yi öğlen öğün yerine yiyebilirsin demiştibenim en sevdiğim tatlı aşuredir, bir kaç kaşık yenebilir aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?