Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menüm: G gokce41
sabah : ceyrek poaca
1 bardak sekersiz cay

oglen: 1 kepce mercimek çorbası
1 kepce tas kebabı
ceyrek dilim ekmek
çok az turşu

aksam: 1 kepce mercimek çorbası
6 _ 7 kasık nohut yemeği
1 ceyrek dilim.ekmek
coook kucuk bir kase irmikli tavuk göğsü gibi tatli

Zre_ 1 bucuk litre falan oldu su. devam ederim biraz daha.
1 bardak sekersiz cay

Fazla gıremedım ev işlerınden .sıze bır sorum olacak ben kerevız aldırdm eşime ve inanrmsnz ilk defa kullanacagım ve ne yapama gerekıyor bılemıyorum ds kabgunu soyuyrmuyuz ve aksam ögnu olarak yogrtlamı tercıh etmelıyım yanınada salata yapım

Kendine ne ceza vereceksin acaba

Sarmısaklı yoğurdunu hazırla önce sonra kerevizi soyup içine rendeliyorsun karıştır hemen kararmasın diye sonra üstüne ceviz bu kadar

Menu
Sabah
Sucuklu maydonozlu yumurta
1 kepekli ekmek
1 bardak yesil cay 2 bardak siyah cay
Su

Ara 1 bardak su

Oglen
2 kaşik pilav
1 kaşik nohut ve su

Ara
Turk kahvesi ve 1 dilim mango

Aksam
Etli ispanak corba
1 kofte
2 kaşik bulgur ve 1 tas yogurtlu kabak (harikaydi)

Bir an tutamadim kendimi tatli krizine girdim cok dusundum amaa olduda bitti 1 gofret yedim of yaa

AngelicaPickles aksama spora gidecem ondan sonra seni etiketleyip yazarim

G gokce41 ve dino1isi etiket yok belki gormez

Menüm
Sabah
İki yumurtalı omlet sarısını kızım yedi
4 siyah zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay

Akşam
Fırında köfte 1 porsiyon
3 kaşık bulgur
Bir bardak ayran

Ara
Yeşil çay

2 lt su oldu yatana kadar içerim
30 dk egzersiz yaptım birde
G gokce41 AngelicaPickles Zre_

Sabah
1 yumurta
1 kaşık peynir
6 zeytin
Ikı dilim kepek ekmegi

Ara
bir avuç ay çekirdeği

Öğle
Ikı haşlanmış yumurta
1 domates
6 zeytin

Ara
30 dakikalık spor
1 litre su

Akşam 17.30
Ikı dilim kepek ekmeği
Ikı kase çorba
1 litre su

Toplam 2 litre su
30 dk spor

zezeozge olayin ozeti şu her zaman dile getirmeye calisiyorumm. biz makine degiliz, insanız . onemli olan bi anda hurraaaa on kilo verip sonra geri almak degil. almamak icin de bunu yasam tarzi haline getirmek onemli..
menume bakinca gayet dozunda, yaninda tatlisiyla bile. oyuzden ben sakinca gormuyorum.. ki bugun isimden dolayı evde yemedim yemegi makarna da vardi oglen, aksam pirinc pilavı da vardı tabagima bile almadım. bunlari yiyip ustune tatli yesem hakliydin.
kaldıki bugune kadar kimseye AngelicaPickles haric :) ceza muhabbetine girdigimi hatirlamiyorum cunku gordugum cizlar abartısız bi menunun yaninda, normal gordugum durumlardı . angelica ya gelince bu hafta artıdaydı, gercekten dikkat etmesi gerekiyordu kendisi de hak verdi zaten bazen.

Aslında ben sadece sana yakılmak için yazmıştım moni yok diye sana sarayım dedim ki bu soylediklerinde çok haklısın sağlam vermek lazım ki kiloları bir anda almamak için bu kadar özenerek cevap verdiğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…