Kendine ne ceza vereceksin acabamenüm: G gokce41
sabah : ceyrek poaca
1 bardak sekersiz cay
oglen: 1 kepce mercimek çorbası
1 kepce tas kebabı
ceyrek dilim ekmek
çok az turşu
aksam: 1 kepce mercimek çorbası
6 _ 7 kasık nohut yemeği
1 ceyrek dilim.ekmek
coook kucuk bir kase irmikli tavuk göğsü gibi tatli
Zre_ 1 bucuk litre falan oldu su. devam ederim biraz daha.
1 bardak sekersiz cay
Sarmısaklı yoğurdunu hazırla önce sonra kerevizi soyup içine rendeliyorsun karıştır hemen kararmasın diye sonra üstüne ceviz bu kadarFazla gıremedım ev işlerınden .sıze bır sorum olacak ben kerevız aldırdm eşime ve inanrmsnz ilk defa kullanacagım ve ne yapama gerekıyor bılemıyorum ds kabgunu soyuyrmuyuz ve aksam ögnu olarak yogrtlamı tercıh etmelıyım yanınada salata yapım
Bol su iç ki turşu ödem yapmasın birdeBugun gun vardi kisir yedim birde azcik tursu.aksama bir tarhana corba icip dengelesem olmaz mi
Kendine ne ceza vereceksin acaba
Çok sagl canımSarmısaklı yoğurdunu hazırla önce sonra kerevizi soyup içine rendeliyorsun karıştır hemen kararmasın diye sonra üstüne ceviz bu kadar
Orda bir irmikli bir tatlı vardı ona cezası Yok mucezalık bir menü değil
Iciyorum canim yesil cay bile ictim kis kis odemBol su iç ki turşu ödem yapmasın birde
Orda bir irmikli bir tatlı vardı ona cezası Yok mu
Yok bakanım ne olacak (sanki itiraz edince bana ceza gelecekyok. itirazin mi var
Yok bakanım ne olacak (sanki itiraz edince bana ceza gelecek)
Aslında ben sadece sana yakılmak için yazmıştımzezeozge olayin ozeti şu her zaman dile getirmeye calisiyorumm. biz makine degiliz, insanız . onemli olan bi anda hurraaaa on kilo verip sonra geri almak degil. almamak icin de bunu yasam tarzi haline getirmek onemli..
menume bakinca gayet dozunda, yaninda tatlisiyla bile. oyuzden ben sakinca gormuyorum.. ki bugun isimden dolayı evde yemedim yemegi makarna da vardi oglen, aksam pirinc pilavı da vardı tabagima bile almadım. bunlari yiyip ustune tatli yesem hakliydin.
kaldıki bugune kadar kimseyeAngelicaPickles haric :) ceza muhabbetine girdigimi hatirlamiyorum cunku gordugum cizlar abartısız bi menunun yaninda, normal gordugum durumlardı . angelica ya gelince bu hafta artıdaydı, gercekten dikkat etmesi gerekiyordu kendisi de hak verdi zaten bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?