çeyrek poaça na bitiğimmmmmenüm: G gokce41
sabah : ceyrek poaca
1 bardak sekersiz cay
oglen: 1 kepce mercimek çorbası
1 kepce tas kebabı
ceyrek dilim ekmek
çok az turşu
aksam: 1 kepce mercimek çorbası
6 _ 7 kasık nohut yemeği
1 ceyrek dilim.ekmek
coook kucuk bir kase irmikli tavuk göğsü gibi tatli
Zre_ 1 bucuk litre falan oldu su. devam ederim biraz daha.
1 bardak sekersiz cay
kısır neyse de kuzum turşu ödem yapcakBugun gun vardi kisir yedim birde azcik tursu.aksama bir tarhana corba icip dengelesem olmaz mi
ben gelene kadar cevaplanmıştır diye düşünüyorum hatta yemişsindirFazla gıremedım ev işlerınden .sıze bır sorum olacak ben kerevız aldırdm eşime ve inanrmsnz ilk defa kullanacagım ve ne yapama gerekıyor bılemıyorum ds kabgunu soyuyrmuyuz ve aksam ögnu olarak yogrtlamı tercıh etmelıyım yanınada salata yapım
Kendine ne ceza vereceksin acaba
Sarmısaklı yoğurdunu hazırla önce sonra kerevizi soyup içine rendeliyorsun karıştır hemen kararmasın diye sonra üstüne ceviz bu kadar
karbon dolu ve turşu nası diil kız ip atla 50 tanecezalık bir menü değil
12-18 Mart | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar | Yakı. top. kal. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
10 dk egzersiz | 40 dk yürüyüş | 15 dk dans 11.300 adım | 10.000 adım | 10.000 adım | - | - | ||
| - | 5500 adım | s. y. | s.y. | s.y. | 30 dk yürüyüş | 3000 adım | |
@_ÇİTLEMBİK_ | - | 45 dk ekliptik 30 dk yürüyüş | 30 dk yürüyüş 30 dk ekliptik | 30 dk yürüyüş 30 dk ekliptik | - | - | 2 saat yürüyüş | |
@gokce41 | - | 15 dk. egzersiz | 15 dk zumba 20 mekik | 1.5 saat yoğun yürüyüş | 20 dk zumba 40 squat 10 mekik 10 dk egzersiz | 15 dk egzersiz | 15 dk egzersiz | |
@EFfatmagul | s. y. | 9000 adım Bahçe işi | Çocuk | çocuk hafif | s. y. | yoğun temizlik | s.y. | |
@Alemindelisi | - | s.y. | 50 mekik 50 şınav 50 squat | 15 dk cardio/aerobik | - | - | - | |
@Ezgi Osman | - | 40 dk +500 cal | 30 dk yoğun tempo s. | ev temizliği | 30 dk s. | - | 3000 a. | |
@gezegenfeza @vildangel | 15 dk jillen | 1 saat ecliptic | 1 saat ecliptic 5 dk kol | 7300 adım | 3800 a. | - | 1 saat ekliptik | |
@miyaww_ | Günlük ev işi | 20 mekik 15 dk pet(y) | 1 saat yürüyüş | 40 dk zumba yoğun ev temizliği 10 dk yoğun pet | 1 saat y. 15 dk dans | s. y. | s. y. | |
@zhre_ | 4590 adım Günlük ev işi | 6000 adım | 10 dk egzersiz (ç) 10 dk horon 5956 adım | 3551 adım 5 dk cu cu wa 10 dk dans | 10 dk egzersiz 15 dk dans 5690 adım | 6790 adım temizlik | 30 dk zumba 5 dk tante rita 15 dk dans hafif temizlik 7894 adım | |
@gncgl_555 | - | 1 saat ütü 1 saat temizlik | 5000 adım | s.y. | 5000 adım | 2 saat yürüyüş | - | |
@AngelicaPickles | s.y | 15 dk bisiklet | s.y. | 15 dk bisiklet | 4000 adım | Çocuk | dans çocuk | |
@dino1isi | s.y. | 10 dk egzersiz | 15 dk tempolu yürüyüş | Spor yok | - | 30 dk yürüyüş | - | |
@guziss35 | - | - | 10 dk zumba 1 mile lessie 40 squat 20 dk genel vücut | 3 mile lessie 20 squat | 2 mil leslie 10 dk karın basen bacak egzersiz leri 30 sn plank 30 Squat 20 bacak yana acma 20 bacak yan yatarak bacak açma 50 yan simitleri için sağa sola eğilme 100 kere sapa sola dönme simitleri için | - | - | |
@gokyuzundekiturna | - | - | - | 20 dk egzersiz 171 cal | - | - | - | 171 cal. |
@hayal114 | - | 7000 adım 343 cal. | 7000 adım 343 cal. | s. y. | s. y. | s. y. | 5km yürüyüş 444 cal. | 1130 cal. |
@Sekerportakalimm | - | 5000 adım 204 cal. | 1 saat tempolu yürüyüş 193 cal | 30 dk jillian 254 cal. | 1 saat tempolu yürüyüş 193 cal. | spor yapmadı | 1 saat yürüyüş 173 cal. | 1017 cal. |
@s_eyan | - | - | Spor yapmadı | - | - | - | - | 0 cal. |
çeyrek poaça na bitiğimmmm
hep karbonhidrat
çorba varken ekmek yenmez kuzum hele o turşu
1 EKMEK yemesydin iyimişMenu
Sabah
Sucuklu maydonozlu yumurta
1 kepekli ekmek
1 bardak yesil cay 2 bardak siyah cay
Su
Ara 1 bardak su
Oglen
2 kaşik pilav
1 kaşik nohut ve su
Ara
Turk kahvesi ve 1 dilim mango
Aksam
Etli ispanak corba
1 kofte
2 kaşik bulgur ve 1 tas yogurtlu kabak (harikaydi)
Bir an tutamadim kendimi tatli krizine girdim cok dusundum amaa olduda bitti 1 gofret yedimof yaa
AngelicaPickles aksama spora gidecem ondan sonra seni etiketleyip yazarim
G gokce41 ve dino1isietiket yok belki gormez
karbon dolu ve turşu nası diil kız ip atla 50 tane
aaa onu kazene bildireyim üyelik açtı ya diğerini unuttu diye
ivittttyok. itirazin mi var
güzel menüMenüm
Sabah
İki yumurtalı omlet sarısını kızım yedi
4 siyah zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay
Akşam
Fırında köfte 1 porsiyon
3 kaşık bulgur
Bir bardak ayran
Ara
Yeşil çay
2 lt su oldu yatana kadar içerim
30 dk egzersiz yaptım birde
G gokce41AngelicaPickles Zre_
aaa onu kazene bildireyim üyelik açtı ya diğerini unuttu diye
gülcüm, kazene mesaj atıyorum hemen arada sen kontrol et kk yı , gelişmeleri yazıcam sana burdan okursun, açılcak inş
sadece karbonların her öğünde ve birlikte olması benim gözüme çarpan@Sekerportakalimm olayin ozeti şu her zaman dile getirmeye calisiyorumm. biz makine degiliz, insanız . onemli olan bi anda hurraaaa on kilo verip sonra geri almak degil. almamak icin de bunu yasam tarzi haline getirmek onemli..
menume bakinca gayet dozunda, yaninda tatlisiyla bile. oyuzden ben sakinca gormuyorum.. ki bugun isimden dolayı evde yemedim yemegi makarna da vardi oglen, aksam pirinc pilavı da vardı tabagima bile almadım. bunlari yiyip ustune tatli yesem hakliydin.
kaldıki bugune kadar kimseyeAngelicaPickles haric :) ceza muhabbetine girdigimi hatirlamiyorum cunku gordugum cizlar abartısız bi menunun yaninda, normal gordugum durumlardı . angelica ya gelince bu hafta artıdaydı, gercekten dikkat etmesi gerekiyordu kendisi de hak verdi zaten bazen.
yok canim ben demokratik bi insanım fikrini paylasabilirsin :))
100 şınav cezan var basla
ivitttt
helal helal
Yarım kase.
Hıçkırık tuttu zaten genizime mi kaçtı ne
niyekinemidem bulanıyor basım agriyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?