susuz kaldın suyunu telafi et bitanemŞansıma bakarmısınız yaaa bu saate kadar orucu tuttmda sımdı hasta oldum yaa
Şansıma bakarmısınız yaaa bu saate kadar orucu tuttmda sımdı hasta oldum yaa
Ben suan disardayim kizimin randevusu vardi hastanede simdidr carsi pazar geziyoz.nerelerdesiniz kızçelerim
iş güç yemek yaptım geldim dedim bir ton mesaj birikmiştir derken, kimsecikler uğramamış
heyecanlı coşkulu olmamız gerekirken bu sessizlik 2. haftadan hayra alamet olsun
yarın cuma ve tartı günümüz bunun bilincinde olduğunuzu düşünüyorum
Kolları nasıl zayıflamış,en çok dikkatimi onlar çekti kendi kollarım pehlivan gibi olduğu için kıskandım
Süpersin maşallah diyeyimArkadaş kuran okutuyormuş davet etti pide tatlı falan yaptırmış ama yemedim aklımda hep yarın ki tartı vardı1 bardak ayran içtim sadece
olsun sen niyet ettn Allahım kabul etsinŞansıma bakarmısınız yaaa bu saate kadar orucu tuttmda sımdı hasta oldum yaa
Kısmet deyilmiş canımŞansıma bakarmısınız yaaa bu saate kadar orucu tuttmda sımdı hasta oldum yaa
Oy yazık biraz dinlen bari8 bin attim oluyom geberiyom
Allah şifa versin canımmoni çim canım kaptanım bizim kız öksürükten uyuyamadığı için yapışık geziyoruz su anda iyileşsede rahatlasam
Spor yapmıştır yoksa sarkardıKolları nasıl zayıflamış,en çok dikkatimi onlar çekti kendi kollarım pehlivan gibi olduğu için kıskandım
Teşekkür ederimTebrik ederim
Canım benim rabbim acil şifalar versin inşallah mimiğimizemoni çim canım kaptanım bizim kız öksürükten uyuyamadığı için yapışık geziyoruz su anda iyileşsede rahatlasam
ayy canım ya
Allah kabul eder kuzum, sonuçta hastalık ta Allah'tan ve sen niyetine girmiştin
Süpersin maşallah diyeyim
olsun sen niyet ettn Allahım kabul etsin
Bolbol su iç ki ödem olmasın
aynen Rabbım kabul eder inşallah suyumuda içeçecegım inşallah şişmem yarına kadar yaa qyarın tartıdan sonra olsaydım keske yaKısmet deyilmiş canım
Ben fırında yapıyorumIlk defa somon baligi yapcam ,guzel tarifi olan varmi en diyetlisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?