Sonuca yaklaştıkça baya zorluyor 13 Nisan kızımın Doğum günü o gün güzel bir elbise giyimde otursun istiyorum :))Hedefine 8 kilo kalmış canım benim de 5 kilo var hedefime daha kağnı gibi ilerliyorum bu hafta niyeyse uzun sürer gibi geliyor bnm
tamam insallahondan kuzum üzülme yarına püff olup uçacak
ben her gun cikiyorum okadar ama gani gani kilo aliyorum :) neyse kabul edelim bari :)Dün 150 merdiven çıktım yaa telefi eder mi bakanım
İnşallah canım giyersin bence ben de bayram da memlekete gitcem zayıflayıp güzel kıyafetler alıp giymek istiyorum imaj değiştircemSonuca yaklaştıkça baya zorluyor 13 Nisan kızımın Doğum günü o gün güzel bir elbise giyimde otursun istiyorum :))
Hoşbulduk canım sağol
Hoşgeldin abla üyeliğin hayırlı olsun geri almışsın.
Suni bi kilo ne canım ya.
Sırf yarınki tartıda güzel bir eksi görmek için sıvıdan başka birşey yemiycem. insallah faydasini görürümbenim kelebek olma yolunda ki tırtıliçelerim
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Aleyküm selam kaptanSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Büyük kız sağ olsun kaç gündür devamli bilgisayarda çizim yaptığı için bilgisayara elimi suremiyorumtabi cepten sıkıntı oluyor başka yerlerde aynı anda bakmak gönlüm buralarda tabiki her zaman ♡♡♡♡
İnşallah herkes yine çok güzel eksileri görür
Boncuklar çok sevdimGünaydın boncuklar kandilimiz mübarek olsun
Süpersin tatlımÇok mutluyum kii100 gr olsun benim olsun
Demek ki dün ki hırsım bugüne yansımış verebiliyormuşum hala inamılmaz bir ümit oldu ve moralim düzeldi
Hadi kendini toparlayıp sahalara dön canımÇok şükür canım iyiyim bugun doktora gittik ufaklık iyileşmiş çok şükür yemek konusunda çok duzensizdim bugün düzenli olmaya başladım bakalım artık
59.9mu mashaaaaaaaallahhh yan yana gelsek 10 numara olur sen 1 ben 0
Büyük başarıVallahi yarin tarti heycanindan kraker bile yemedim
Evet tabikiayyyy ben az once tartildim dunden 500 gram fazla geldim sabah tartilamamistim. kahvalti falan yaptim gun icinde az da olsa su cay ictim ondandir dimiiiiiiii
Evde oturan biri için baya zortamam insallahogleni hafif geciyorum turk kahvesi 4 badem iki kuru erik. aksam da boyle gecmeli. ve bi derse gidiyorum kadin nescafe yapiyo da yapma dicem
ben her gun cikiyorum okadar ama gani gani kilo aliyorum :) neyse kabul edelim bari :)
olur olur çok kalmadı hedefeİnşallah canım giyersin bence ben de bayram da memlekete gitcem zayıflayıp güzel kıyafetler alıp giymek istiyorum imaj değiştircem
Hepimiz boncuk gibiyiz çeşit çeşitBoncuklar çok sevdim
Moral bozucu oluyor gerçekten sabit kalmak amaSüpersin tatlım
Benimde bikac gün sabit kaldıktan sonra gidiyor
Yarına hayırlısı inşallah
İnşallah canım canan karatay fıstık yiyin fıstık gibi olun diyorduolur olur çok kalmadı hedefeYaza fıstık olucaz inşallah
en güzeli yürüyüş tatlım, ben zamanında çok gittim çok ta güzel kilolar verdim ama sporu bırakınca hepsi hopp geri geldi. diyetisyenlerde sporu önermiyor ilk başlarda, sadece haftada 4 gün 45 dk yürüyüş veriyorlar
ip atlayabilirisn mesela harika olur.
sporu koruma döneminde öneriyorlar, bende hedefime ulaşmama az kala pilates düşünüyorum
İnşş canım önümüzdeki hafta cumaya kadar bomba gibi dönücem inşşHadi kendini toparlayıp sahalara dön canım
Insallah canım bekliyoruzİnşş canım önümüzdeki hafta cumaya kadar bomba gibi dönücem inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?