Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hedefine 8 kilo kalmış canım benim de 5 kilo var hedefime daha kağnı gibi ilerliyorum bu hafta niyeyse uzun sürer gibi geliyor bnm
Sonuca yaklaştıkça baya zorluyor 13 Nisan kızımın Doğum günü o gün güzel bir elbise giyimde otursun istiyorum :))

ondan kuzum üzülme yarına püff olup uçacak
tamam insallah ogleni hafif geciyorum turk kahvesi 4 badem iki kuru erik. aksam da boyle gecmeli. ve bi derse gidiyorum kadin nescafe yapiyo da yapma dicem
Dün 150 merdiven çıktım yaa telefi eder mi bakanım
ben her gun cikiyorum okadar ama gani gani kilo aliyorum :) neyse kabul edelim bari :)

Sonuca yaklaştıkça baya zorluyor 13 Nisan kızımın Doğum günü o gün güzel bir elbise giyimde otursun istiyorum :))
İnşallah canım giyersin bence ben de bayram da memlekete gitcem zayıflayıp güzel kıyafetler alıp giymek istiyorum imaj değiştircem

Sırf yarınki tartıda güzel bir eksi görmek için sıvıdan başka birşey yemiycem. insallah faydasini görürüm

Aleyküm selam kaptan
Insallah emeklerimizin karşılığını alırız

Çok mutluyum kii 100 gr olsun benim olsun

Demek ki dün ki hırsım bugüne yansımış verebiliyormuşum hala inamılmaz bir ümit oldu ve moralim düzeldi
Süpersin tatlım
Benimde bikac gün sabit kaldıktan sonra gidiyor
Yarına hayırlısı inşallah

tamam insallah ogleni hafif geciyorum turk kahvesi 4 badem iki kuru erik. aksam da boyle gecmeli. ve bi derse gidiyorum kadin nescafe yapiyo da yapma dicem

ben her gun cikiyorum okadar ama gani gani kilo aliyorum :) neyse kabul edelim bari :)
Evde oturan biri için baya zor ama

aslında ip atlamak iyi fikir canım kaç dakika ile başlamam lazım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…