Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı olsun inşallah ablacım güle güle gidip gelin inşallah

Vallah gitti artık mideye bi tane ciz olsa ciz der geçerim tam dorttane kocam Bugün tartini pilini getirdi Yarın pazartesiden bu yana ilk tartilisim olacak bakalım ne gorecem

nereye gittigi beni ilgilendirmiyor da, burda insanlar zayiflamaya calisiyor. ve genelde çok tok olmuyoruz haliyle 4 tane ciz de. cok merak eden olup sorarsa da ozelden yazarsin.

ohh meydan boş yarın desene. görürsün sen :) gun icinde ben de pek aktif degilim biliyorsun ama aksam saatlerinde de burda olmszsan kulagini cinlatirim.
ne kiz istemesi ya, sen gitme vermezler

Allah hep böyle güzel telaşlar versin inşallah

Anormal insan kahvaltısı nasıl oluyorbirde çikolatalı fındıklı ennfess gofret
Yani sapitmadan hayvan gibi yiyecekler e saldirmadan ( ki bu benim yaptığım birşeydir genelde) ama bugün herşey çok güzel başlamıştı misafirim gelmeseydi herşey çok güzel olacaktı. Yedikten sonra inan çok mutlu oldum genelde yediğimde pişman olduğum şeyler ama busefer pişman olmadım 23 günlük diyette yaklaşık 5 kilo vermişim . Nolur dua edin kilo olmasın böle bi kaçamağı nerden baksanız bir ay daha yapmiyacam

ohh meydan boş yarın desene. görürsün sen :) gun icinde ben de pek aktif degilim biliyorsun ama aksam saatlerinde de burda olmszsan kulagini cinlatirim.
ne kiz istemesi ya, sen gitme vermezler
Bensiz olurmu kız esas ben gitmezsem vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…