Hayırlısı olsun inşallah ablacım güle güle gidip gelin inşallahKızlar ben yarın erkenden şehir dışına çıkacağım (kız istemeye gidiyoruz)
Sabah kilomu bildiririm
Insallah ilk 3 e gireriz
Çok aktif olamayabilirim
Ama yazdıklarınızı okurum
Pazar sabah inşallah evimizde oluruz
@dino çok çekiştirme olurmu
Vallah gitti artık mideye bi tane ciz olsa ciz der geçerim tam dorttane kocam Bugün tartini pilini getirdi Yarın pazartesiden bu yana ilk tartilisim olacak bakalım ne gorecem
Ben menüme etiketledim seni acaba görmedin mi canım——MENÜ TAKİBİ——
16-22 MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + - + - + @CİTLEMBİK_ + - + + + - G gokce41 + + + + + + + @EFatmagul + + + + + + @Alemin Delisi + + + + + + + @Ezgi Osman + + + + + - + @gezegenfeza + + + + + + @miyaww_ + + + + + + + Zre_ + + + + + + + G Gncgl_555 + + - + + + + AngelicaPickles + - + + + + Dino1isi + + + + + + + P planli + - - - - - G gokyuzundekiturna + + + + + + hayal114 + + + + + + zezeozge + + + + + + @s_eyan + - - - - -
Insallah zararını görmezsinVallah gitti artık mideye bi tane ciz olsa ciz der geçerim tam dorttane kocam Bugün tartini pilini getirdi Yarın pazartesiden bu yana ilk tartilisim olacak bakalım ne gorecem
Sağol canimHayırlısı olsun inşallah ablacım güle güle gidip gelin inşallah
Görmemişimdir canım geçmişe bakıyorum ama gözden kaçıyor illa ki demek ekliyorum şimdi canımBen menüme etiketledim seni acaba görmedin mi canım
Kızlar ben yarın erkenden şehir dışına çıkacağım (kız istemeye gidiyoruz)
Sabah kilomu bildiririm
Insallah ilk 3 e gireriz
Çok aktif olamayabilirim
Allah hep böyle güzel telaşlar versin inşallahKızlar ben yarın erkenden şehir dışına çıkacağım (kız istemeye gidiyoruz)
Sabah kilomu bildiririm
Insallah ilk 3 e gireriz
Çok aktif olamayabilirim
16-22 MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
@nurciloji | + | + | - | + | - | + | + |
@CİTLEMBİK_ | + | - | + | + | + | - | |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | + |
@EFatmagul | + | + | + | + | + | + | |
@Alemin Delisi | + | + | + | + | + | + | + |
@Ezgi Osman | + | + | + | + | + | - | + |
@gezegenfeza | + | + | + | + | + | + | + |
@miyaww_ | + | + | + | + | + | + | + |
| + | + | + | + | + | + | + |
G Gncgl_555 | + | + | - | + | + | + | + |
| + | - | + | + | + | + | |
P planli | + | - | - | - | - | - | |
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | + | + | |
| + | + | + | + | + | + | |
@s_eyan | + | - | - | - | - | - |
Yani sapitmadan hayvan gibi yiyecekler e saldirmadan ( ki bu benim yaptığım birşeydir genelde) ama bugün herşey çok güzel başlamıştı misafirim gelmeseydi herşey çok güzel olacaktı. Yedikten sonra inan çok mutlu oldum genelde yediğimde pişman olduğum şeyler ama busefer pişman olmadım 23 günlük diyette yaklaşık 5 kilo vermişim . Nolur dua edin kilo olmasın böle bi kaçamağı nerden baksanız bir ay daha yapmiyacamAnormal insan kahvaltısı nasıl oluyorbirde çikolatalı fındıklı ennfess gofret
Tahmin ettim zaten ellerine sağlıkGörmemişimdir canım geçmişe bakıyorum ama gözden kaçıyor illa ki demek ekliyorum şimdi canım
Rica ederim canım görevimTahmin ettim zaten ellerine sağlık
Vallah Yarın olursa eğer cezasını tartıda gorecemnereye gittigi beni ilgilendirmiyor da, burda insanlar zayiflamaya calisiyor. ve genelde çok tok olmuyoruz haliyle4 tane ciz de. cok merak eden olup sorarsa da ozelden yazarsin.
G gokce41
Gece 05:00
1 çay bardağı smoothie
Iftar 18:45
1 kupa multivitamin
19:1
1 kupa domates suyu
AngelicaPickles
Spor yok
Zre_
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
Bensiz olurmu kız esas ben gitmezsem vermezlerohh meydan boş yarın desene. görürsün sen :) gun icinde ben de pek aktif degilim biliyorsun ama aksam saatlerinde de burda olmszsan kulagini cinlatirim.
ne kiz istemesi ya, sen gitme vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?