- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bol bol su iç şişlerin insin bariYarin tarti gunu ama bu hafta hic inmedim.yarin kac cikarim bilmiyorum ama umutsuz vakayim
hayırlı bir iş için hayırlı yolculuklar canımKızlar ben yarın erkenden şehir dışına çıkacağım (kız istemeye gidiyoruz)
Sabah kilomu bildiririm
Insallah ilk 3 e gireriz
Çok aktif olamayabilirim
Ama yazdıklarınızı okurum
Pazar sabah inşallah evimizde oluruz
@dino çok çekiştirme olurmu
Pacangaya bayılıyorum
Sağol kaptanım valla seni ve takımı mahçup etmemek için oruçlu oruçlu sıvıdan başka bişey girmedi midemehayırlı bir iş için hayırlı yolculuklar canım
Icmem mi tuvaletle oda arasinda mekik dokudum.Bol bol su iç şişlerin insin bari
Insallah sabaha bişey kalmazIcmem mi tuvaletle oda arasinda mekik dokudum.
ciz yedim diyip kapatabilirdi olayi. ben salatasiyla yenilen lahmacunu enfes gofreti bilmek zorunda degilim.
burda asure diyemedim cani ceker insanlarin diye. en son dedim cok emin olamadim cok mu ciz acaba diye. fikir de almis olayim diye dedim mesela. bazi tatlilar gibi spesifik birsey olmadigi icin dedim
canım ya hakkını helal etSağol kaptanım valla seni ve takımı mahçup etmemek için oruçlu oruçlu sıvıdan başka bişey girmedi mideme
Sorun yememk zatende bogazimizi tutamiyoruz isteaslında ben yemedigim zaman daha mutluyum
Bundan sonra bir aksilik olmazsa perşembeleri böyle yaparım
P
Pacangaya bayılıyorum
Kız Allahtan diyemedin, sabah öğlen akşam yerim aşure ne de muhteşem şey diye dolanıyordun en sonO malum şeyi özellikle çok seviyorsun diye ona cız diyelim diye anlaştık ama diğer şeyleri ben de direk yazıyorum anlaşılır olsun diye.Hatta sen de yazıyorsun geçen senin menünde görüp özenmiştim ben mesela çiğköfteye ama yapacak birşey yok böyle böyle köreltiriz belki nefsimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?