Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayırlı bir iş için hayırlı yolculuklar canım

P
Pacangaya bayılıyorum

Kız Allahtan diyemedin, sabah öğlen akşam yerim aşure ne de muhteşem şey diye dolanıyordun en son O malum şeyi özellikle çok seviyorsun diye ona cız diyelim diye anlaştık ama diğer şeyleri ben de direk yazıyorum anlaşılır olsun diye.Hatta sen de yazıyorsun geçen senin menünde görüp özenmiştim ben mesela çiğköfteye ama yapacak birşey yok böyle böyle köreltiriz belki nefsimizi

Sağol kaptanım valla seni ve takımı mahçup etmemek için oruçlu oruçlu sıvıdan başka bişey girmedi mideme
canım ya hakkını helal et
Allah kabul etsin orucunu
teşekkür ederim

kızlar da bu durumu göz önünde bulundurup vicdan muhasebesi yaparlar umarım, takım arkadaşları oruçluyken bile sırf takımı zora sokmamak için sıvı ile besleniyorsa, herkesin şapkasını önüne alıp bi düşünmesi gerekir.

aslında ben yemedigim zaman daha mutluyum
Bundan sonra bir aksilik olmazsa perşembeleri böyle yaparım
Sorun yememk zatende bogazimizi tutamiyoruz iste
Arkadasimin ablasi mide kucultme ameliyati oldu.cok kiloluydu.1 aydir kati gida yiyemiyor corba siviyla besleniyor.16 kilo vermis.e sapsal normaldede boyle yese vercekti zaten ama iste nefs

kızçelerim
inşallah yarın emeklerinizin karşılığında tartı sonuçlarımız çok güzel olur
güzel bir % ile derece yaparsak çok mutlu olucam
çok geçe kalmadan yatın ki ödem olmayasınız

sabah kahvaltı öncesi tartılıp kilo bildirmeyi unutmayın lütfen

ben asureyi yedim diye gezmedim ortalikta en ince ayrintisina kadar verip. mesajimda da belirttim diyetteki durumundan emin olamadim baska bi tatli gibi spesifik bisey degil bu dedim. x tatlisi direk kilo yapar serbettir bilirsin yazmaya bile gerek yok. makarna cekiyo dedim bikere. bu da duzenlenebilir bisey. belki biri kepeklisini ye soyle boyle diyip hakkinda biseyler diyebilirdi.
cig kofteye gelince. yaninda nar eksisiyle sunuyla bunuylaa soyle boyle su marka yedim diye yazmadim. az miktarini da belirtmisimdir. he cig kofte ciz degil. makul olcude yendiginde gayet diyet yemegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…