Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

he menulerine ve artilarina bakilirsa şu nefis koreltme isi de pek ise yaramamış cizdan ciza kosuyosun

Lahmacuna yararlı bile sayılır dendiğini çok net hatırlıyorum bu topikte. İşte bu yüzden yemek isminden kaçınmak işe yaramıyor çünkü o kadar da zararlı olmadığı ortaya çıkıyor bazı şeylerin. Ben çiğköfte için bunu bilmiyordum mesela.
Benim seni sevdiğimi bilirsin, bilmiyorsan da cidden seviyorum ve tatsızlık olsun istemem aramızda ama menü bildirimini nasıl yapmam gerektiğiyle ilgili gerçekten kafam karışıyor. Özellikle kulağa lezzetli gelebilecek şeyler olduğunda hiç menü bildiriminde bulunmamaya çalıştım kaç gün e menü takibi var yazmalısın dendi. Günlük menü bildirimlerinde kaçamak olunca seni etiketlemek gerekiyor ama senin için rahatsız ediciyse gözüne sokar gibi etiketlemek hoş değil. Tamamen kaçınalım desem insanız adı üstünde arada kaçamaklar oluyor. Yani ne yapmalıyım bilmiyorum şuanda. İlerde korkundan tamamen salata ve ızgara ile beslenmeye adapte olursam büyük şükran duyup verdiğim her bir kiloyu sana ithaf ederim o ayrı

" ilacla zehiri ayiran sey dozdur" 3 lahmacun diyet icin uygundur dese biri mantikli geliyor mu sana? hadi yine yedin diyelim. oglen yedin o gun cok hafif gecirdin o gun de oyle bi kacamak yaptin eyvallah . dun bi mesajimda da bunu uzuuuun uzun acikladim zaten. makine degiliz, insaniz tabiki olabilir diyorum.
ama sen lahmacunundan tatlisina gofretine kadar dolu dolu yiyip bide bunu burda ballandira ballandira anlatirsan ozaman ben heyheylenirim.
gecenlerde bi cumartesi depresyondayim yemek yemeye gidiyorum dedim. menuye ciz diyip gectim insanlarin canini cektirtmeye gerek yoktu.
diyorumya 1 tane yedin ve yazdin menunun icinde digerleri de degerlendirir. ama bi ton sey yazilip afiyetle yenmesinden ote afiyetle anlatilmasini ben hos karsilayamiyorum.

Ne demek helal olsun sende bizler için cabaliyorsun sende helal et

he menulerine ve artilarina bakilirsa şu nefis koreltme isi de pek ise yaramamış cizdan ciza kosuyosun

Artısı olan tek ben değilim gayet iyi biliyoruz. Kaçamaklarımda da diğer menülerden etkilenmemin bir alakası yok. Bu hafta pazartesi dışında evde akşam yemeği yiyemediğimi, menülerime bir noktaya kadar müdahale edebileceğimi de bir kaç defa söyledim ve şu son yazdığından sonra daha fazla uzatmayacağım bana göre yavaştan kişisel saldırı noktasına dönmeye başlıyor çünkü bu konuşma. Daha sakin bir zamanda ikimizde tekrar değerlendirelim en iyisi söylediklerimizi.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder ....Aminnnn

Şükür sonunda Lapbobun başına oturabildim gerçi herkes uyuyor da bana kaldı yoksa yine cebe kalacaktım
Kalkar kalkmaz keyif kahvemi yaptım bir güzel güne başladım birazdan da kahvaltı hazırlayıp evdekileri de uyandırırım saat 08:00de Bugün her zamankinden yoğun bir gün olacak benim için
Kızların ve eşimin kimliği yenilenecek ordan Sibele kaçacağım artık ordan nereye kaçarım Allah bilir

Günaydın canım
Buraları bırakıp kaçılırmı
Allah kolaylık versin bir çırpıda halletsin işlerinizi

kacamaklardan etkilendin demedim, nefsini koreltme.olarak da ise yaramamis dedim.
ayagima basarsan, saldirirm.

Günaydın canımcım hayırlı cumalar sana da
Koşturmacalı bir gün olacak yani iyi iyi spor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…