Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Katılıyorum kaptanım tartı günü bir de bugün stresli olabiliriz şahsen ben biraz öyleyim :) Çünkü gerçekten grupca çok anlayışlı ve ince düşünceliyiz o yüzden çok seviyorum bütün arkadaşlarımı

aleyküm selam banuşum hayırlı cumalar
koş banu koş
kız totişin ne zaman yer görcek, ayağı yanmış kedi mode banuşgerçi sibel de oturuyoruz bol bol

aşkitolarım hızlıca notlarımı alıp hazırlanıcam diyetisyenime gitmek için

tüm günüm gidiyor sibel(diyetisyenim) de ve yollarda şöyle ki:11 de evden çıkıyorum bahçeşehir den gaziosmanpaşa ya gitmek için buda istanbul trafiğinde en az 1 saat demek
sibelcime ulaştığımda ise o kadar kalabalık oluyor ki en az 3 saatimiz beklemekle geçiyor hele öğle arası verirse 4 saat bu da etti saati 4 ordan da tekrar evime dönmek tam trafk saatine denk geldiği için 1,5 saati geçiyor . haliyle de yemek saati yemek yiyelim derken eve dönüş 7 yi buluyor. cuma gününe denk gelmesi kötü ama hallediyorum bi şekilde

Günaydın kızlar.

Ben ankaradayım tedavi için. Günlerim çok yoğun geçiyor çok özür diliyorum fazla uğrayamadım iki gündür.

Dünkü menüm

Sabah
1 simit
domates
salatalık
zeytin

Araöğün
yeşil çay

Öğlen
İskender ( yağsız ve az soslu ) dışurdaydık mebur öyle oldu

Akşam
yayla çorbası
salata

2 litre su
yarım saat yürüyüş

Dünkü menu:
Sabah :2 dilim cevizli ekmek(diasardaydim)
Öğle: haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz çay 1 dilim ekmek
Aksam 3 kasik bulgur pilavı 4 tane tavuk kofte bir bardak ayran
Su içemedim fazla bogazim agriyor 1 litre
Spor 5000 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…