Katılıyorum kaptanım tartı günü bir de bugün stresli olabiliriz şahsen ben biraz öyleyim :) Çünkü gerçekten grupca çok anlayışlı ve ince düşünceliyiz o yüzden çok seviyorum bütün arkadaşlarımı@Dino1isi @AngelicaPickles
şöyle bi gelin yamacıma bakim kuzucuklarım
tamamen yanlış anlaşılma olduğunu görüyorum ki, iyi ki de öyle.
gerçekten bir sebep olsaydı çok üzülürdüm
nazara mı geldik
bi müddet sakinleşin iyi gelecek
herbiriniz benim kıymetlimsiniz
beni üzmeyeceğinizi biliyorum
seviyorum hepinizi
canım benim ne demek aile olduk buradaNe demek helal olsun sende bizler için cabaliyorsun sende helal et
aleyküm selam banuşum hayırlı cumalarSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder ....Aminnnn
Şükür sonunda Lapbobun başına oturabildimgerçi herkes uyuyor da bana kaldı yoksa yine cebe kalacaktım
Kalkar kalkmaz keyif kahvemi yaptım bir güzel güne başladımbirazdan da kahvaltı hazırlayıp evdekileri de uyandırırım saat 08:00de Bugün her zamankinden yoğun bir gün olacak benim için
Kızların ve eşimin kimliği yenilenecek ordan Sibele kaçacağım artık ordan nereye kaçarım Allah bilir
hoşgeldin anka kaptanımSelam kızlar nasılsınız
Birincilik geliyor mu yine listeleri sallıyor musunuz
Canım ben eve tartı aldım,daha önce eczanede tartılıyordum hep yanlışmış o yüzden pazartesiden cumaya yaptım hesabımıpazartesıden degıl cumadan hesaplama yapıyoruz
Hayırlı cumalar . cuma 58 .Bu gun 57.500 fark 500. %0,29 mu oluyor du ya
tatlım yinede cumadan cumaya hesaplıyoruz ve senin tartı farkını ekliyorum listeyeCanım ben eve tartı aldım,daha önce eczanede tartılıyordum hep yanlışmış o yüzden pazartesiden cumaya yaptım hesabımı
Dünkü menu:——MENÜ TAKİBİ——
16-22 MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + - + - + @CİTLEMBİK_ + - + + + - G gokce41 + + + + + + + @EFatmagul + + + + + + @Alemin Delisi + + + + + + + @Ezgi Osman + + + + + - + @gezegenfeza + + + + + + @miyaww_ + + + + + + + Zre_ + + + + + + + @Gncgl_555 + + - + + + + @AngelicaPickles + - + + + + @Dino1isi + + + + + + + @planli + - - - - - @gokyuzundekiturna + + + + + + hayal114 + + + + + + @Sekerportakalimm + + + + + + @s_eyan + - - - - -
66,900/67,000/0,001%0,14tatlım yinede cumadan cumaya hesaplıyoruz ve senin tartı farkını ekliyorum listeye
Bu durumda 700 gr vermemiş 100 gr olmuş oluyor66,900/67,000/0,001%0,14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?