Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın canım
Buraları bırakıp kaçılırmı
Allah kolaylık versin bir çırpıda halletsin işlerinizi

Günaydın
Sağ olasın canım yoğunluk olmayınca sıkılıyorum zaten
Buraları senelerdir bırakamadım zaten bağımlılık yaptı

Günaydın canımcım hayırlı cumalar sana da
Koşturmacalı bir gün olacak yani iyi iyi spor olur

Hemde ne spor hem bedenen hem beynen

kacamaklardan etkilendin demedim, nefsini koreltme.olarak da ise yaramamis dedim.
ayagima basarsan, saldirirm.

AngelicaPickles bidaha benle hicbir sekilde muhatttap olmazsan mevzu cozulmus.olur. tepeme tepeme konusma.

Ne niyetle yazdığımı da yazarken aman kırmayayım incitmeyeyim diye ne kadar dikkat ettiğimi de ben biliyorum. Kavga etmeye yer aradığın için senin farklı algılaman normal.

Şu saatten sonra bırak muhattap olmayı seninle aynı takımda kalmam ben zaten. Kilo vereceğim diye kaprislerine sinirine katlanmak zorunda değilim.

Bnm de öyle canım 200 gr vermişim sadece maalesef zaten sabit kalmıştım hafta boyu
Canım üzülme,ben gruba katılmadan çok önce başlamıştım zayıflama çalışmalarına 3 ayda 3 kilo verdim az az veriyorum ama olsun asıl istediğim bir daha almamak...

kavga etmeye yer arasam simdiye ederdim. kimseyle kavgam yok baska menude rahatsizligimi dile getirince sen niye " kendine bak " tarzi bi savunmayla geliyorsunki.
kaptan ben degilim varligin yoklugun beni rahatsiz etmez. ben de seni severdim ama cikusindsn cok rahatsiz oldum.
muhatap olmazsin devam edersin.. kisisellestirmeye gerek yok

Canım üzülme,ben gruba katılmadan çok önce başlamıştım zayıflama çalışmalarına 3 ayda 3 kilo verdim az az veriyorum ama olsun asıl istediğim bir daha almamak...
Aynen canım verelim de bir daha almayalım zaten bayrama daha çok bayrama kadar süre vermiştim kendime

Dino1isi AngelicaPickles
şöyle bi gelin yamacıma bakim kuzucuklarım
tamamen yanlış anlaşılma olduğunu görüyorum ki, iyi ki de öyle.
gerçekten bir sebep olsaydı çok üzülürdüm
nazara mı geldik
bi müddet sakinleşin iyi gelecek
herbiriniz benim kıymetlimsiniz
beni üzmeyeceğinizi biliyorum
seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…