- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın canım
Buraları bırakıp kaçılırmı
Allah kolaylık versin bir çırpıda halletsin işlerinizi
Günaydın canımcım hayırlı cumalar sana da
Koşturmacalı bir gün olacak yani iyi iyi spor olur
Hayırlı cumalar kızlar
73.700
Gecen hafta 74.300 dü
Fark 600 gr
%hesaplamaya vaktim yok
Vakti olan hesaplarsa sevinirim
kacamaklardan etkilendin demedim, nefsini koreltme.olarak da ise yaramamis dedim.
ayagima basarsan, saldirirm.
AngelicaPickles bidaha benle hicbir sekilde muhatttap olmazsan mevzu cozulmus.olur. tepeme tepeme konusma.
Beden yorgunluğu geçer de diğeri zor vallaGünaydın
Sağ olasın canımyoğunluk olmayınca sıkılıyorum zaten
Buraları senelerdir bırakamadım zaten bağımlılık yaptı
Hemde ne sporhem bedenen hem beynen
Bnm de öyle canım 200 gr vermişim sadece maalesef zaten sabit kalmıştım hafta boyumoralim cok bozuldu ama.. dha cok gitmeliydi . yemedim cunku
Canım üzülme,ben gruba katılmadan çok önce başlamıştım zayıflama çalışmalarına 3 ayda 3 kilo verdim az az veriyorum ama olsun asıl istediğim bir daha almamak...Bnm de öyle canım 200 gr vermişim sadece maalesef zaten sabit kalmıştım hafta boyu
kavga etmeye yer arasam simdiye ederdim. kimseyle kavgam yok baska menude rahatsizligimi dile getirince sen niye " kendine bak " tarzi bi savunmayla geliyorsunki.Ne niyetle yazdığımı da yazarken aman kırmayayım incitmeyeyim diye ne kadar dikkat ettiğimi de ben biliyorum. Kavga etmeye yer aradığın için senin farklı algılaman normal.
Şu saatten sonra bırak muhattap olmayı seninle aynı takımda kalmam ben zaten. Kilo vereceğim diye kaprislerine sinirine katlanmak zorunda değilim.
Aynen canım verelim de bir daha almayalım zaten bayrama daha çok bayrama kadar süre vermiştim kendimeCanım üzülme,ben gruba katılmadan çok önce başlamıştım zayıflama çalışmalarına 3 ayda 3 kilo verdim az az veriyorum ama olsun asıl istediğim bir daha almamak...
pazartesıden degıl cumadan hesaplama yapıyoruzHayırlı Cumalar......pazartesi 67,700 olan kilom şu an 67,000
67,700/67,000/0,4%1,033
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?