ama ben diyetisyenimin listeyi uyguladım o yüzden sağlıklı sonuçtaSen niye acsin ozaman hiii acikla bakim
doktor bu ne
menü nerde kız
oklavayla aşk mı yaşıyosun anlamadım ki
Yok canım yeğenimize aldik
Ben yengeyim
Ben sana yaparim salata kaptanimama ben diyetisyenimin listeyi uyguladım o yüzden sağlıklı sonuçtaöğlende salata yemedim üşendim yıka üç saat falan
evet baya sağlam oldu alışık olmayınca mide hemen eror verdikahvaltını sağlam ve güzel yaptığın için öğle nerede demicem, tok tutmuştur
güzel menü
Ben yeşillikleri yıkıyorum sonra sirkeli suda bekletiyorum canım üstünde ilaç küçük böcekler felan temizlensin diye tavsiye ederimSalata yapması değilde yıkaması zor geliyor üşeniyorum bazen
Salata yapması değilde yıkaması zor geliyor üşeniyorum bazen
Bende seviyorum ve hergün yaparım evde fikstir yani sofrada nerdeyseBen salata yapmayi cok seviyorum pek erinmem sonucta yiyecegim birsey oldugu icin
kuzum bişi yememişsinoklavayla aramda sansasyonel bi iliski var da. bu da mi gol degil kaptan
Evet.bebisi hastaneye kontrole goturmustuksabah dışarıdamıydın kuzum peynir, yeşillik falan yeseydin yanında bari
yumurta protein güzel ama tek başına yumurtacık yalnız kalmış
Ben sana yaparim salata kaptanim
Bende sirkeli suda bekletiyorum ne bilim bazen zor geliyor salatayı bi tek et tavuk varsa balık falan öyle diğer türlü hiç aramamBen yeşillikleri yıkıyorum sonra sirkeli suda bekletiyorum canım üstünde ilaç küçük böcekler felan temizlensin diye tavsiye ederim
Bugün Pazar’dan üç Demet maydanoz aldım nasıl kafama yerleştiyse diyet
eyvallah kaptanım
iyi yaptın kuzummoni az once de 1 kase nesfit yedim midem bi cesit olmustu duzelir belki diye .
ayyyy hic olmadi herhalde.
ama hafif hissediyorum kendimi diger hafta sonlarina oranla
Aleyküm selam canımBoncuklaarr selamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?