hoşgeldinnBoncuklaarr selamm
ne diyim ki harikaMenümü yazıp kaçayım
Kahvaltı 1.5 yumurta menemen
1 kk peynir
Yeşillik
1 dilim ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
3 çiğ fındık
3 çiğ badem
1 hurma
1 kuru kayısı
Öğle 1 kepçe çorba
Havuç tarator
Ara 4 küçük galeta
1 kk peynir
1 kivi
Akşam
4 kaşık yoğurt
1.5 dili ekmek
1 tabak kıymalı taze fasulye
Ara 1 bardak sütlü kahve
Su 2.5 yatana kadar olur
Spor 10 dk zumbamsı bi şey oğlum durmafı bu kadar yaptım
Kaptanım,bayağı ve uzun süren araştırmalarımdan sonra bir süre kan grubuna gore besleneyim dedim.ilk. günden faydasını gördüm,mide şişliği ve sindirim zorluğu yaşamadım bakalımbalı bol tereyağ okudum
öğle niye yok
ara öğün niye yok
akşam güzel
hani su,spor,yeşil çay bişiler
Kaptanum yaaa halbukii sanki guzeldi menum gibi gibi2 ekmek yeme demiyorum mu, dilim ye
sabah o sucuk yerine omlet yapsaydın ekmek yememiş olurdunekmekte problem yok, bir an sucuğa bandırdığını hayal ettim ve o sucuklu yumurta yüzünden istem dışı fazla ekmek tüketmiş olabilirdin
ayy ne konuştum sucuğa
özetle: ben yemiyorum, açım sende yeme
öğle niye yok
spagettiye seranat yapıcam şimdihemi de domatesli
sanki ara öğün yapmış ta son ara yazmış bide hıh
açım diyorum açççbızımla degılsın
ara öğün yapmalısın kuzum, gözüme az kaldı çelitlendirebilirsinSabah: 4 kasik yumurtali patates 10 gram kadar peynir bir bardak yesil cay
Öğle:2 etimek bir bardak kefir
Ara ogun: yarim muz
Aksam: firinda tavuk patates ama tavuklarini yedim 2 kasik pilav
2 litre suya tamamlarim az kaldı
Yatana kadar da yesil cay bitki cayi felan icerim
(Aksam yemegine evde degilim diye ogleni gecistirdim)
Yok girme bence:)bende girmeyeydim iyiydi:)evde olmayinca zor oluyor.yiyemedim kereviz salatami o benim favorim:)ara öğün yapmalısın kuzum, gözüme az kaldı çelitlendirebilirsinsalata yemeye gayret etsen öğünlerinde yemeğin yanına mesela
pattise pilavı girmiyim
ayyyMimik ejderhanız uğurlu gelir inşallah hepimize hayırlı olsun game of dönmesin bizim kraliçemiz bütün takımların lideri olurmuş
kızz bide ciddi ciddi açıklama yapmışsınKaptanum yaaa halbukii sanki guzeldi menum gibi gibibak dilimdr donmedi korkudan ya ekmek dediysim 2 dilimcikti , ben geri krakere doneyim en iyisi ama sucukla krakerde olmazki yaa ben en iyisi ac kalim tamam kaptanimnozurr ama bak sporr yaptim adimlarimda suana kadar 7000 bini gecti
Oglen ve ara yok olmasi spordaydim 1 bucuk lt suyunictim eve gelincenistahim yoktu kaptaannummmm
bende bir ara araştırmıştım hatta kitabını almıştım , aldığımla kaldım icraat yokKaptanım,bayağı ve uzun süren araştırmalarımdan sonra bir süre kan grubuna gore besleneyim dedim.ilk. günden faydasını gördüm,mide şişliği ve sindirim zorluğu yaşamadım bakalım
Yok girme bence:)bende girmeyeydim iyiydi:)evde olmayinca zor oluyor.yiyemedim kereviz salatami o benim favorim:)
kahvaltını sağlam ve güzel yaptığın için öğle nerede demicem, tok tutmuşturİyi akşamlar ancak eve geldim ve evde bir sürü iş bekliyor beni hemen menü paylaşayım
Sabah
İki yumurtalı omlet içinde kaşarda vardı
Yeşillik
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim pastırma
Bir fincan süt bir cay kaşığı bal
Öğlen
Bir sade Türk kahvesi
Bir sıcaksüt bir çay kaşığı bal koydum
Akşam
Td menü söyledim sadece eti ve salatasını yedim makarna yemedim
Ballı sütü sesim ve boğazıma iyi gelsin diye içtim
Onun dışında papatya ve ıhlamur çayları içtim
2 lt su içtim
15000 adım atmışım gün boyu
@gokce41 @AngelicaPicklesZre_
Monis abla bak yuregime indirme benimkızz bide ciddi ciddi açıklama yapmışsın
ruh halim karışık ondan o yorum
aç kalınmazzz döverimmMonis abla bak yuregime indirme benimbunyem agir ciddiye aldim banane banane ac kalcam ben ac hihh..
Sen niye acsin ozaman hiii acikla bakimaç kalınmazzz döverimm
sabah dışarıdamıydın kuzum peynir, yeşillik falan yeseydin yanında bariBugunku menu
Sabah 11 de
yarim simit
Oglen saat 3 gibi
yumurta.
Ara
4 tane pazi sarmasi
Aksam cigkofte marul ayran
Su 2 lt
Spor 7 bin adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?