Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne diyim ki harika

balı bol tereyağ okudum
öğle niye yok
ara öğün niye yok
akşam güzel
hani su,spor,yeşil çay bişiler
Kaptanım,bayağı ve uzun süren araştırmalarımdan sonra bir süre kan grubuna gore besleneyim dedim.ilk. günden faydasını gördüm,mide şişliği ve sindirim zorluğu yaşamadım bakalım

Kaptanum yaaa halbukii sanki guzeldi menum gibi gibi bak dilimdr donmedi korkudan ya ekmek dediysim 2 dilimcikti , ben geri krakere doneyim en iyisi ama sucukla krakerde olmazki yaa ben en iyisi ac kalim tamam kaptanimnozurr ama bak sporr yaptim adimlarimda suana kadar 7000 bini gecti
Oglen ve ara yok olmasi spordaydim 1 bucuk lt suyunictim eve gelincenistahim yoktu kaptaannummmm

ara öğün yapmalısın kuzum, gözüme az kaldı çelitlendirebilirsinsalata yemeye gayret etsen öğünlerinde yemeğin yanına mesela
pattise pilavı girmiyim

ara öğün yapmalısın kuzum, gözüme az kaldı çelitlendirebilirsinsalata yemeye gayret etsen öğünlerinde yemeğin yanına mesela
pattise pilavı girmiyim
Yok girme bence:)bende girmeyeydim iyiydi:)evde olmayinca zor oluyor.yiyemedim kereviz salatami o benim favorim:)

kızz bide ciddi ciddi açıklama yapmışsın
ruh halim karışık ondan o yorum

İyi akşamlar ancak eve geldim ve evde bir sürü iş bekliyor beni hemen menü paylaşayım
Sabah
İki yumurtalı omlet içinde kaşarda vardı
Yeşillik
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim pastırma
Bir fincan süt bir cay kaşığı bal

Öğlen
Bir sade Türk kahvesi
Bir sıcaksüt bir çay kaşığı bal koydum

Akşam
Td menü söyledim sadece eti ve salatasını yedim makarna yemedim

Ballı sütü sesim ve boğazıma iyi gelsin diye içtim
Onun dışında papatya ve ıhlamur çayları içtim
2 lt su içtim
15000 adım atmışım gün boyu
@gokce41 @AngelicaPickles Zre_

Kaptanım,bayağı ve uzun süren araştırmalarımdan sonra bir süre kan grubuna gore besleneyim dedim.ilk. günden faydasını gördüm,mide şişliği ve sindirim zorluğu yaşamadım bakalım
bende bir ara araştırmıştım hatta kitabını almıştım , aldığımla kaldım icraat yok
kuzum çok az yemişsin o nu diyorum, az daha çeşitlendir ara öğün yap mesela

kahvaltını sağlam ve güzel yaptığın için öğle nerede demicem, tok tutmuştur
güzel menü

Bugunku menu
Sabah 11 de
yarim simit

Oglen saat 3 gibi
yumurta.

Ara
4 tane pazi sarmasi

Aksam cigkofte marul ayran

Su 2 lt
Spor 7 bin adim
sabah dışarıdamıydın kuzum peynir, yeşillik falan yeseydin yanında bari
yumurta protein güzel ama tek başına yumurtacık yalnız kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…