iyi yaptın kuzum
Amin canım sağolallah tamamina erdirsin cimbizim hepiniz icin hayirlisi olsun
ayy evet , bide takıntılıyım yeşillik konusunda yıkarım yıkarım yıkarım, sirkelere basarım kurut derkenSalata yapması değilde yıkaması zor geliyor üşeniyorum bazen
yediğin tek şeye migozlemeye kizcan sanmistim
dışarıdayken diyete uyguluyor olmanız çok güzel kızların da senin deEvet.bebisi hastaneye kontrole goturmustuktum gun disardaydik.diyete bu kadar uyarlayabildm.
o maalesef en son sporla gidiyo, mekik çekeceksinOfff 28 inde dugun var elbise bakiyorum netten ve gobegim oldgu icin hepsini eliyorum. Ve kilo verdim ama gobegmde hic ilerleme yokne yapmaliyim kilomdan cok gobegimle basim belada 94 cikio olcuyorum bayadr ayni
Offf 28 inde dugun var elbise bakiyorum netten ve gobegim oldgu icin hepsini eliyorum. Ve kilo verdim ama gobegmde hic ilerleme yokne yapmaliyim kilomdan cok gobegimle basim belada 94 cikio olcuyorum bayadr ayni
yediğin tek şeye mi
ayy evet , bide takıntılıyım yeşillik konusunda yıkarım yıkarım yıkarım, sirkelere basarım kurut derken
spor yapman lazım canım be kadar zayıf olursan ol göbeği toparlamak için spor şartOfff 28 inde dugun var elbise bakiyorum netten ve gobegim oldgu icin hepsini eliyorum. Ve kilo verdim ama gobegmde hic ilerleme yokne yapmaliyim kilomdan cok gobegimle basim belada 94 cikio olcuyorum bayadr ayni
işte hata orada başlıyor kuzumyine zayiflamam yine zayiflamam bem.
bu hafta her gun tartilmamaya karar verdi bu beni strese sokuyor sanirim.
çok üşeniyorum ya ben sevmem ondan heralde:))Salata canavarı geldiiiiiiiiiiiiiiii
Bak işte bir tek onu hiç üşenmeden yaparımhatta öğlen ve akşam salata yazıyorsa listemde hemen sabahtan daha yapraklarımı yıkarım ki öğlenlik hazır olunca akşamda uğraşmamış oluyorum diye
Herhalde bana 3 öğün sırf salata ye deseler neden dememhee ama et de olursa tam süper olur
işte hata orada başlıyor kuzumaç kalınarak kilo verilmez ya da bir öğüne yüklenerek
her gün tartılma zaten stresde etkili dediğin gibi.
yağ yakımında ara öğün çok çok önemli.bir yıldır diyetisyenimiz ısrarla söylüyor
ay benim enerjim yok o kadar banuş anlatır sana uzun uzun:)oynakbasi34 danışmadan bekleniyosunuz efenim
yaşlı yorgun bi babaneyim sonuçta
ahahaha yediği de bişi olsa bi küp şeker kadarAyşemmmm dün eve dönünce eşime bugün öyle bir şey yaptım ki inanamayacaksın dedimhatta görseydin gözlerine inanamazdın dedim adam daha bir merak etti neymiş o diye
Çiğeri söyleyince böyle olduŞaka yapıyorsun dedi yooo valla az da olsa yedim dedim de Helal valla ben ne yaptıysam sana yediremedim dedi
Adamcağız sevindihayır duyan zafiyet geçiren birini yedirmeye çalışıyor sanacak ama kırk yılın başı canı çektiğinde de benimde eşlik etmemi istiyor gerçi alıştım diye de her zaman yemem malum kaçamak sayılabilecek pozisyonda
başımıza anarşist mi olcan kızdiyetisyenlere inanmiyorum kaloriye inanmiyorum ara ogune inanmiyorum aç-açiklasin atayizler bunu
not: gercekten inanmiyorum
başımıza anarşist mi olcan kız
yazarken ben de farkettim oklavali ablam
ahahaha yediği de bişi olsa bi küp şeker kadar
enişteye ne dediysen bi tabak falan sandı heral
ben dünürümden sağlıklısını öğrendim çok güzel oluyo sibel de hiç konusu olmayınca yapmadım .aslında sormak lazım sorduk mu hiç sen hatırlarsın malum ben yaşlılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?