Vardı canım kusma ve ishal bakalım test de ne çıkacakAllah bağışlasın canım. Sağlık sıhhat versin. Alerji belirtileri felan var mıydı
Günaydın kızlar
Bu sabah kendime jest yapıyorum
Yakın arkadaşım geldi. Onunla hamama gidippaklanıcaz hem hastalığıma da iyi gelir sıcak acar boğazlarımı diye düşündüm. Sabahın körümde gidiyoruz gözlerim yanıyor uykusuzluktan kız sabah uyurken ancak kaçamak yapabiliyorum
iyi ki kapanış saati var avm lerinAaay loreal pariste %50 indirim vardı kendimi kaybetmişim.Avm kapandı da çıkabildim çok şükür.
Hemen menümü yazayım.
G gokce41
Sabah
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
Yok
Öğlen
Yok
Ara
Yeşil çay
Akşam
Cıs.@Dino1isi
Su : 1.5 lt @Zhre_
Spor 7.000 adım @AngelicaPickles
harika bir menüMenum burda dursun da
SAbah
Haşlanmış yumurta
Peynir
zeytin
Domates salatalık
Ara
Elma
Öğle
Taze fasulye bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Yulaflı yoğurt
Alşam
Mercimek çorbası
Salata
Ara
Kayısı
canım ya, Allah kolaylık versinKaç gündür o kadar yorgunum ki fiziken anlatamamHiç dinlenemiyorum sanki
öğlen neden yemedin tatlım acıkmadın mı? salata yiyebilirisn en azından aç bırakma kendiniBugün sabah bir litre su
Ikı yumurta ıkı dilim kepek ekmek
Öğlen yok
Akşam
Bulgur pilavı tavuk
Yoğurt
Şekersiz açık 5 bardak çay
Tuzsuz Ay çekirdeği
Toplam iki litre su
sağlıcakla büyüsün inşallah3 aylık düzeltilmiş yaşı yaklaşık 2 aylık prematüre :) 33+3 de doğdu o yüzden her kontrolde bişey çıkıyor sürekli gidip geliyoruz önemsiz ve geçici şeyler ama kafamızda soru işareti olmasın diye gidiyoruz yine de :) Bu aralarda süt alerjisi var mı yok mu onun için gel git yapıyoruz tahlil falan verdik
ohh sefan olsunn pammık gibim olacaksınGünaydın kızlar
Bu sabah kendime jest yapıyorum
Yakın arkadaşım geldi. Onunla hamama gidippaklanıcaz hem hastalığıma da iyi gelir sıcak acar boğazlarımı diye düşündüm. Sabahın körümde gidiyoruz gözlerim yanıyor uykusuzluktan kız sabah uyurken ancak kaçamak yapabiliyorum
hayırlı sonuç çıksın inşallahVardı canım kusma ve ishal bakalım test de ne çıkacak
aleyküm selam banuşum hoşgeldinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
İnşallah bugünü de kaçamaksız atlatır yarın çok daha hafif haftaya başlarız
Keyif kahvemi kaptım geldim hadi buyrun sizlerde için ;
Eki Görüntüle 2128387
Ohhh ne güzelDaha iki gün önce bende Kaptanınıza diyordum aslında bende isterdim Hamama gitmeyi diye
Seneler önce bir kere gitmiştim Antalyada oda bir eğitim için çalıştığım dönemdi ama yanımda kafa dengi insan yoktuİnşallah çok eğlenceli geçer ve bol bol ter atıp hafiflemiş dönersin
aleyküm selam banuşum hoşgeldin
ohh miss kahvelerde yapmışş eline sağlık kuzum
he ya hamam muhabbeti yaptık
ama gerçekten olmayan kahvaltın hatta olmayan listen varBen kahvemi içtim üzerine de olmayan kahvaltımı da yaptımGerçi şu an tokum da klasik kahvaltı gibi olmayınca kahvaltı yapmış gibi hissetmedim
günaydın canımHerkese günaydın mutlu huzurlu sağlıklı bir pazar günü olsun inşş
ama gerçekten olmayan kahvaltın hatta olmayan listen var
ne yicektim diye listene bakmana bile gerek yok, zaten boş
run banu runŞaban gibi suyla karın doyuracağım ama geçmişte yediklerime sayarım artık
Şaka bir yana ama cidden dünde hiç açlık çekmedim
Gerçi öğlen kızlara Sinema sözümüz var eşimde yemek sözü vermiş ama öğlende yine sağlıklı ve hafif bir seçim yapar akşamda chialı ayranla günü mümkün olduğu kadar hafif atlatırımAkşamda Annemlere çaya gideceğiz malum yarın sabah erkenden uçacaklar Almanyaya bari gitmeden bir görüşelim dedik
Annaaaa şimdi aklıma geldi ben Babama Cheesecake sözü vermiştim ya laneyse Sinemaya gitmeden onuda yaparım mecbur amaaa ben ağzıma bile sürmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?