Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

İnşallah bugünü de kaçamaksız atlatır yarın çok daha hafif haftaya başlarız
Keyif kahvemi kaptım geldim hadi buyrun sizlerde için ;

Ohhh ne güzel Daha iki gün önce bende Kaptanınıza diyordum aslında bende isterdim Hamama gitmeyi diye
Seneler önce bir kere gitmiştim Antalyada oda bir eğitim için çalıştığım dönemdi ama yanımda kafa dengi insan yoktu İnşallah çok eğlenceli geçer ve bol bol ter atıp hafiflemiş dönersin

iyi ki kapanış saati var avm lerin
ara yok öğle yok, yok ta yok o zaman sana yorum da yok
akşamı görmedim sanma

Bugün sabah bir litre su

Ikı yumurta ıkı dilim kepek ekmek

Öğlen yok

Akşam
Bulgur pilavı tavuk
Yoğurt

Şekersiz açık 5 bardak çay
Tuzsuz Ay çekirdeği

Toplam iki litre su
öğlen neden yemedin tatlım acıkmadın mı? salata yiyebilirisn en azından aç bırakma kendini
aralarda da minik sağlıklı bişiler atıştırsan süper olur

sağlıcakla büyüsün inşallah

ohh sefan olsunn pammık gibim olacaksın
cuma günü diyetisyen çıkışı yürüyüş yaparken biz de banuşla oynakbasi34 edirnekapı hamamının önünden geçerken bi hamam konuşması yaptık

Son düzenleme:
aleyküm selam banuşum hoşgeldin
ohh miss kahvelerde yapmışş eline sağlık kuzum
he ya hamam muhabbeti yaptık

aleyküm selam banuşum hoşgeldin
ohh miss kahvelerde yapmışş eline sağlık kuzum
he ya hamam muhabbeti yaptık

Ben kahvemi içtim üzerine de olmayan kahvaltımı da yaptım Gerçi şu an tokum da klasik kahvaltı gibi olmayınca kahvaltı yapmış gibi hissetmedim

Ben kahvemi içtim üzerine de olmayan kahvaltımı da yaptım Gerçi şu an tokum da klasik kahvaltı gibi olmayınca kahvaltı yapmış gibi hissetmedim
ama gerçekten olmayan kahvaltın hatta olmayan listen var
ne yicektim diye listene bakmana bile gerek yok, zaten boş

ama gerçekten olmayan kahvaltın hatta olmayan listen var
ne yicektim diye listene bakmana bile gerek yok, zaten boş

Şaban gibi suyla karın doyuracağım ama geçmişte yediklerime sayarım artık
Şaka bir yana ama cidden dünde hiç açlık çekmedim
Gerçi öğlen kızlara Sinema sözümüz var eşimde yemek sözü vermiş ama öğlende yine sağlıklı ve hafif bir seçim yapar akşamda chialı ayranla günü mümkün olduğu kadar hafif atlatırım Akşamda Annemlere çaya gideceğiz malum yarın sabah erkenden uçacaklar Almanyaya bari gitmeden bir görüşelim dedik
Annaaaa şimdi aklıma geldi ben Babama Cheesecake sözü vermiştim ya la neyse Sinemaya gitmeden onuda yaparım mecbur amaaa ben ağzıma bile sürmeyeceğim

run banu run
bir gün bilmem evde keyif yapabildiğini hep koştur koştur hayatın gerçi keyif için çıkacaksınız
ara öğüncüğüm olan türkiş kahve mi yaptım ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…