günaydın kuzumGunaydinnnnnn, hayirli kalorisiz eksili bol SUlu sporlu saglikli gunler arkadaslar.
Ben ne guzel uyumusum ben, uyurken kalori yakmismiyimdir acabaa
Canim benim cok iyi anliyorum o soru isaretlerini. Benim oglumda 26 haftalik dogdu. Alerji belirtileri varmi3 aylık düzeltilmiş yaşı yaklaşık 2 aylık prematüre :) 33+3 de doğdu o yüzden her kontrolde bişey çıkıyor sürekli gidip geliyoruz önemsiz ve geçici şeyler ama kafamızda soru işareti olmasın diye gidiyoruz yine de :) Bu aralarda süt alerjisi var mı yok mu onun için gel git yapıyoruz tahlil falan verdik
Günaydın kızlar
Bu sabah kendime jest yapıyorum
Yakın arkadaşım geldi. Onunla hamama gidippaklanıcaz hem hastalığıma da iyi gelir sıcak acar boğazlarımı diye düşündüm. Sabahın körümde gidiyoruz gözlerim yanıyor uykusuzluktan kız sabah uyurken ancak kaçamak yapabiliyorum
iyi ki kapanış saati var avm lerin
ara yok öğle yok, yok ta yok o zaman sana yorum da yok
akşamı görmedim sanma
ohh sefan olsunn pammık gibim olacaksın
cuma günü diyetisyen çıkışı yürüyüş yaparken biz de banuşla @oynakbasi34 edirnekapı hamamının önünden geçerken bi hamam konuşması yaptık
Oyy daha da erkenmiş senin ki canım İshal ve kusma var belirti olarakCanim benim cok iyi anliyorum o soru isaretlerini. Benim oglumda 26 haftalik dogdu. Alerji belirtileri varmi
Gecmis olsun inshaAllah alerji cikmaz canim.Oyy daha da erkenmiş senin ki canım İshal ve kusma var belirti olarak
Kendime salatalık ve elma aldırdım onları yiyecek sabahtan uyandım temizlik yapıyorum ağzıma birşey surmedimöğlen neden yemedin tatlım acıkmadın mı? salata yiyebilirisn en azından aç bırakma kendini
aralarda da minik sağlıklı bişiler atıştırsan süper olur
bu haftanın şampiyonu acaba hangi takım olacak
yeşil çaylar & beyaz çaylar
are we ready
Kendime salatalık ve elma aldırdım onları yiyecek sabahtan uyandım temizlik yapıyorum ağzıma birşey surmedim
İnşallah canım benim teşekkür ederimGecmis olsun inshaAllah alerji cikmaz canim.
kuzum mutlaka kahvaltını et hadi bırak işi sonra yaparsınKendime salatalık ve elma aldırdım onları yiyecek sabahtan uyandım temizlik yapıyorum ağzıma birşey surmedim
bence de
Pazar pazar boşver temizliği otur dinlen. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?