- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
23-29MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @nurciloji | + | + | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@CİTLEMBİK_ | - | ||||||||||||||
G gokce41 | + | + | |||||||||||||
| + | + | |||||||||||||
@Alemin Delisi | + | + | |||||||||||||
@Ezgi Osman | + | + | |||||||||||||
@gezegenfeza | + | + | |||||||||||||
@miyaww_ | + | + | |||||||||||||
| + | + | |||||||||||||
G Gncgl_555 | - | ||||||||||||||
| - | ||||||||||||||
| + | + | |||||||||||||
G gokyuzundekiturna | - | ||||||||||||||
| + | + | |||||||||||||
| + | + | |||||||||||||
| - | + |
Ben nasıl dün yazmamışım ya bugün cuma değil mi——MENÜ TAKİBİ——
23-29MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + @CİTLEMBİK_ - G gokce41 + + Candysisters + + @Alemin Delisi + + @Ezgi Osman + + @gezegenfeza + + @miyaww_ + + Zre_ + + G Gncgl_555 - AngelicaPickles - Dino1isi + + G gokyuzundekiturna - hayal114 + + zezeozge + + Dragonsmom - +
[/th]
[tr]
[td]@guziss35 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
Ben anlayabiliyorum ama yaşam tarzım oldu yorgunlukKaç gündür o kadar yorgunum ki fiziken anlatamam
Bugün Cumartesi canımBen nasıl dün yazmamışım ya bugün cuma değil mi
Hatta pazar olmuş gün algısıda kalmamış bende her gün aynı geliyorBugün Cumartesi canım
Çocuklar bir yandan evin işi gücü öbür yandan bir de bebişin hastane kontrollleri kaç gündür mahvoldum hayat enerjim söndü canımBen anlayabiliyorum ama yaşam tarzım oldu yorgunluk
Aynen Pazar bile oldu canım aman işte koşturmacalı hayat insan şaşırabiliyorHatta pazar olmuş gün algısıda kalmamış bende her gün aynı geliyor
Kaç aylık canım kontroller olduğuna göreÇocuklar bir yandan evin işi gücü öbür yandan bir de bebişin hastane kontrollleri kaç gündür mahvoldum hayat enerjim söndü canım
Evet aynen insallah kurtulabilirim su fazlaliktan yaevet ama imkansız değil
3 aylık düzeltilmiş yaşı yaklaşık 2 aylık prematüre :) 33+3 de doğdu o yüzden her kontrolde bişey çıkıyor sürekli gidip geliyoruz önemsiz ve geçici şeyler ama kafamızda soru işareti olmasın diye gidiyoruz yine de :) Bu aralarda süt alerjisi var mı yok mu onun için gel git yapıyoruz tahlil falan verdikKaç aylık canım kontroller olduğuna göre
Aynen ev işi bitmiyor zaten bebişlerle benim de ikizlerim var da 11 aylık olacaklar bu hafta çalışıyorum derken tempoya alışılıyor aslında ama
Allah bağışlasın canım. Sağlık sıhhat versin. Alerji belirtileri felan var mıydı3 aylık düzeltilmiş yaşı yaklaşık 2 aylık prematüre :) 33+3 de doğdu o yüzden her kontrolde bişey çıkıyor sürekli gidip geliyoruz önemsiz ve geçici şeyler ama kafamızda soru işareti olmasın diye gidiyoruz yine de :) Bu aralarda süt alerjisi var mı yok mu onun için gel git yapıyoruz tahlil falan verdik
misafirlikte onca ikram arasında iyi kurtarmışsınG gokce41 sabah 11: 00
2 dilim peynir
5 zeytin
3 balık
2 yemek kaşığı kadar soslu makarna
14:00
Çeyrek elma
2 dilim portakal
18:00
Salata
Cacık
6 7 tane sarma
Yanlış olarak
Şekerli türk kahvesi
1 lokma cız
Kendimi tebrik ediyorum
Neler vardi neler yemedim
Zre_
1.5 litre olur su
5 kupa siyah çay
2 kupa kahve
Yoldada kahve ve yeşil çay içerim
AngelicaPickles
Spor yok
cuma günü bildirimi de unuttun kuzum, pazartesi- cuma tartı kilo bildirimi günümüzBen nasıl dün yazmamışım ya bugün cuma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?