- 25 Şubat 2016
- 7.748
- 12.922
- 248
- 31
Canım aman diyim poğaça açma yeme, tavuklu pilav falan varsa tavuğundan ye, zeytinyağlı yee:)ben pazar günü tatlı yedim ya çok pişman oldum sonra
paket yapmislar neyve suyu ve digeri ney adini bende bilmiyorum sade ekmek gbi bisey artik corek mi deniyor emin degil tadmlik isirdm sdeceSağlıklı olanları tercih edeceğine eminim
Tam kilo veriyorsun sonra gramini geri aliyorsun:)anarsiklik degilde nedir buniye? ay adim anarsige cikti.burlardaaa
Tam kilo veriyorsun sonra gramini geri aliyorsun:)anarsiklik degilde nedir bu
yanlis anlamissin ozaman o mesajda verdigimi soyledim aldığımi degil:)
bide bunun anarsizmle ne alakasi var kapitalizm desen bi nebze de
Gorebilirmiyiz daha dgrusuKilo bildirimini herkes yapmadimi daha liste olarak takimlari gorsek ne durumdayiz
Güncel kilo kız oB.k. G.k. yazıyorya
K harfini kaptan zannettim heralde
Amin canım inşallahkesinlikle çok güzel yazmışssın canım, inşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz ve hafifleriz
Helal olsunpaket yapmislar neyve suyu ve digeri ney adini bende bilmiyorum sade ekmek gbi bisey artik corek mi deniyor emin degil tadmlik isirdm sdece
ıhlamur papatya verebilirsin birde burnunu açık tutmaya çalış bizim yeni atlatıyor düzelme aşamasında aman hasta olmasınlar yavrularKisim bugun burnu akmaya basladi sabah ve arada hapsruyor ne yapmaliyim ilerlemeden nane limon kaynattim biraz icrdim sabah
Biliyomda kafa gitmiş bi anGüncel kilo kız o
evet tatlım sanaMenü bakanlığı teklifi bana mi?
Nasıl olur bilemedim ki...
Aynen ya olmasinlar simdilik sdece burnu su gbi akiyor ama ilerlermi esimde atlatti haff sdece brn akntsi sklinde budami ole acaba ins artmaz ya off sen bebegini emziriyormydnıhlamur papatya verebilirsin birde burnunu açık tutmaya çalış bizim yeni atlatıyor düzelme aşamasında aman hasta olmasınlar yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?