Yiyebilirsin o zaman (şaka şaka yinede yeme:)
Yeşil çay
Günaydın 5.takimin zarif kaptanıGünaydın kızlar
Bende denicem sagol canimSarmısaklı yoğurt yapıyorum içine kerevizi soyup rendeliyorum birde ceviz parçalıyorum elerimle içine karıştır miss bayada doyurucu oluyor yaa
İlk defa birinin hediye kazmadığını gördüm o tur uygulamalardan artık bolbol içersin
her şeye sevgi katıcaksın canımne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Yesil badem dedigin nedirGünaydın kızlar..
Pazar gecesi probiyotik yoğurt yapımı ve enginar haşlamakla geçti, pazara gittim 15 tane enginar aldım, biraz da iç bakla aldım, ben enginarı çok seviyorum, her çeşidini yapıorum eşim zaten bayılıyor, size de denemek isterseniz, ıspanaklısından iç baklalasına garnitürlüsünden tavuklusuna kadar yapıyorum, her hafta alıyoruz ayrıca difrizde de hep olur, muhakkak limonlu suyla haşlayıp biraz da tuz(varsa bi portakal) buzluğa koyarım, yemeye hazır olur, ondan sonra yemeklerimde kullanırım, ne kadar limon o kadar güzel ve sarı oluyor, kararan ve konserve enginardan nefret ederim:) Bu hafta amacım 2 kilo vermek , bu hafta kırmızı et kesinlikle yemeyi düşünmüyorum, dün yediğim yarım halka tatlı kilomu etkilemese de vicdanımı inanılmaz etkiledi, bir daha asla böyle bişey yemicem , cevizli sucuk yesemdi bariŞaka şaka gerçekten bu hafta daha ciddi olacağım söz veriyorum önce vicdanıma tabi ki :)
Birde ben artık öğünlerimden birini bayağı bi azaltmayı düşünüyorum yani öğlen yemeğini ara öğün gibi yapmak istiyorum, sağlıklısız mı sorusu çok kafama takılıyordu, doktor bir arkadaşıma danıştığımda zaten insanlar 2 ana öğün yerse mide daha rahat eder dedi( ara öğün sayısını bir artıracaksın tabi) özellikle işlenmemiş çiğ badem alın ara öğünlerinize yağları daha iyi eritiyormuş :)
İnşallah cuma günü 86 kiloyu görürüm hedefim 86 arkadaşlar hepinizi öperim, çok neşeli sağlıklı ve huzur dolu bir hafta diliyorum..
şuanki kilom:88
cuma hedefim :86
Yesil badem dedigin nedir
Cig bademi nasil yesile cevirdigsem yazinda yesil badem yazmiyor demiçiğ badem canım kavrulmamış, tuzsuz, işlenmemiş, soyulmuş ve kurutulmuş olanlardan, dalından yeni kopmuş değil yani
her şeye sevgi katıcaksın canımne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Cig bademi nasil yesile cevirdigsem yazinda yesil badem yazmiyor demi
Monişim yaaa.... ben seni özlemişimgünaydınn kuzumm
Aynen bende kahvaltidan once basliyorum kahvaltyi hazrlarken ve kahvalti asamasnda iciyorum siyah cay icmiyorum artik misafrlige faln gdersem ancaKahvaltıya yeşil cay hosuma gitmeye basladi kac fincan icebilirim
evet canım, çiğ badem yazmışım , ben de bi tereddüt ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?