- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
Yaaa.... Monişim sen ne kadar tatlısın (gözleri kalp emoji)
Tabiki seve seve.
Çok güzel bilgiler yazmışsın emeğine sağlıkGünaydın kızlar
Sabah sabah uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın lütfen. Çenemin düşüklüğü elime vuruyor yazarkende
Bazende zararlı diye düşündüğümüz şeyler masum olabiliyor. Denge önemli burada. :)Gayet guzel bilgilendrmeler yapmissin parmaklarina saglik masum sandigimiz bir suru sey var
Bak diyetisyen ne güzel planlamış öğününü. 200gr fazla 1gun önce yediğin birseyin etkisi olabilir. Ödem yapar, şişilik yapar. Bir dikkat et bakalım. Mesela ben 2yk pirinç pilavı yediğim de ertesi gün 500gr fazla gelirim. Pirinç bulgura göre daha fazla su tutuyor bende.Harika Yorum, tskler. Yazdigin cok dogru.
Yok detox ve karatay yapmiyorun.
Aslinda diyetisyenim oglende listeme 2 ekmek yazmisti, aksam 100 gr. Cig et, 200 gr sebze ( acikirsam ekstra sebze sinirsizdi) 125den 150 grama kadarda pilav makarna bulgur grubundan. Yanina 1 tas yogurt veya salata.
Ben oglenleri salata yemeyi cok seviyorum genelde oyle yapardim mozarellali veya ton balikli salata yajina yesil cay. Kahvaltida kraker yemeyide cok seviyorum dun ekmek yedim cabucak.
Dogru cok az oldu ama ben dun tartida 200 gram fazla ciktigim icin moralim cok bozuldu yemek istemedim birde 3 lt gevkin su ictim oda tikadi
lydznp
Menüm
Bir büyük bardak su400 ml civarı
Bir kuru kayısı
1 yk lor
Kabaklı omlet
4 siyah zeytin
Yeşillik
1 kk süzme peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Kabak yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
Dünden kereviz salatası kalmıştı onu yedim
Su 2 lt olmuştur 1 kupa bitki cayı içtim
Şimdide yeşil çay içerim
15000 adında yürümüşüm
@gokce41 @AngelicaPicklesZre_
Üzülmenin sırası değil şimdi. Hemen toparlanıp sıfırdan başlıyorsun. Üzülmek ödem yapıyorSimdi tekrar tartilcam
Kafayi cok taktim uzgunum dunden belli
Rica ederim.Çok güzel bilgiler yazmışsın emeğine sağlık
——MENÜ TAKİBİ——
23-29MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + + + @CİTLEMBİK_ - - - @gokce41 + + + + @EFfatmagul + + + @Alemin Delisi + + + + @Ezgi Osman + + + + @gezegenfeza + + + @miyaww_ + + + + Zre_ + + + + @Gncgl_555 - - + @AngelicaPickles - - - @Dino1isi + + + + G gokyuzundekiturna - - - @hayal114 + + + zezeozge + + - + @s_eyan - + + +
[/th]
[tr]
[td]@guziss35 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
Neeeyhhh odemmiÜzülmenin sırası değil şimdi. Hemen toparlanıp sıfırdan başlıyorsun. Üzülmek ödem yapıyor
Evet canım kahvaltı genelde onbucukta felan oluyor benimcanım iki öğün mü besleniyosun?
o kadar güpegündüz ne uykusu kız buSabah 7 buçukta Kahvaltı
Ikı yumurta
Ikı dilim kepek ekmek
Sonra uyuyakalmışım 10 saat uyudum kocam kapıci aramış kapıyı çalmış ama beni uyandiramammis 17 . 25 te uyandım eşimin gelmesiyle şiddetli bi kavga
Akşam
balık
Bulgur pilavı
Salata
Tatlım sen kaç kilo vermek istiyorsun?günaydın kızlar;
sabah:1dilim peynir yarım domates,1 dilim arpa ekmeği,5 badem
öğlen:2 karabuğdaylı grisini, 1 bardak süt,5 tane badem
akşam:iki kaşık bakla yemeği
ara:1 greyfurt
3 litre su içtim
şuan ki kilom:87,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?