Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam dikkat edecegimcok sagol

o kadar güpegündüz ne uykusu kız bu
eşinle ne diye kavga ettin adamcağız telaşlanmıştır korkmuştur yazık
Çok yorgun olduğumda böyle oluyo su andada uykusuzum . Ama uyumayacam.
Bende eşime çok üzüldüm . Öyle sinirlenmişti korkmustu . Sözde beni dövmeye çalışıyo ama o kadar narin itip kakiyo kıyamadım sakinleştirmeye çalıştım.

teşekkür ederim canım, 30 yaşındayım , 5 ay önce doğum yaptım emzirmiyorum, benim metabolizmam inanılmaz derecede yavaş (tiroid kanseri sebebiyle tiroidim alındı), doktor da bunu söyledi normal bir insan 3 dilim ekmek yiyosa sen bi dilim yiceksin dedi, ameliyattan sonra hızla kilo aldım, doğumdan sonra, 99,8 idim, ben aslında biraz daha fazla yiyorum önceki menülerimden de görülebilir ancak zaman zaman genelde 10 günde 4 veya 5 gün çok daha az yiyorum yoksa kilo vermiyorum kilomu koruyorum, pazartesiden itibaren de iki öğün beslenmeye başladım öğleni ara öğüne çevirdim, tavsiyelerini alırım çok da memnum olurum canım, spor yapamıyorum çok az yürüyüş yapıyorum, 3 litre su , günde iki türk kahvesi,2 yeşil çay içiyorum

canım ben cuma cumretisi ve pazarı paylaştım

ne diyim bilemedim güleyim mi ağlayayım mı hesabı . duruma uygun emojide bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…