canımcım angelicayı cumaya kadar beklicem, dönmeye karar verir umarımAngelicaPickles , ugramiyorsun cnm? Iyimisin bi sorun yoktur inshallah
bak bak bak
Kısırlar güldür ma çiçektir
Aman Allahim.. azonce bi forume goz attim. Nasil oldu anlamadim. Bi topige girdim. Kilo alma hedeflerini yazmislar. Sinirlerim bozuldu ciktim :))
ben nasıl olduysa dizi izlerken zısmışım , baktım uyanamıyorum gittim yattım 10,30 gibiUyudunuzmuuu
Anladim, inshallahcanımcım angelicayı cumaya kadar beklicem, dönmeye karar verir umarım
ben nasıl olduysa dizi izlerken zısmışım , baktım uyanamıyorum gittim yattım 10,30 gibi
Tamam dikkat edecegimBak diyetisyen ne güzel planlamış öğününü. 200gr fazla 1gun önce yediğin birseyin etkisi olabilir. Ödem yapar, şişilik yapar. Bir dikkat et bakalım. Mesela ben 2yk pirinç pilavı yediğim de ertesi gün 500gr fazla gelirim. Pirinç bulgura göre daha fazla su tutuyor bende.
Çok yorgun olduğumda böyle oluyo su andada uykusuzum . Ama uyumayacam.o kadar güpegündüz ne uykusu kız bu
eşinle ne diye kavga ettin adamcağız telaşlanmıştır korkmuştur yazık
Yeşil çay şekersiz ya bastırır diye düşünmüştüm aslındaSaklıköyün yanına süt de olsaydı şekerini dengelerdi :)
23-29MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @nurciloji | + | + | + | + | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@CİTLEMBİK_ | - | - | - | - | |||||||||||
G gokce41 | + | + | + | + | |||||||||||
@EFfatmagul | + | + | + | + | |||||||||||
@Alemin Delisi | + | + | + | + | |||||||||||
@Ezgi Osman | + | + | + | + | |||||||||||
@gezegenfeza | + | + | + | + | |||||||||||
@miyaww_ | + | + | + | + | |||||||||||
| + | + | + | + | |||||||||||
G Gncgl_555 | - | - | + | - | |||||||||||
| - | - | - | - | |||||||||||
| + | + | + | + | |||||||||||
G gokyuzundekiturna | - | - | + | + | |||||||||||
| + | + | + | - | |||||||||||
@Sekerportakalimm | + | + | - | + | |||||||||||
@s_eyan | - | + | + | + |
Tatlım sen kaç kilo vermek istiyorsun?
Simdi bu kadarcık şey yiyerek kilo vereceksen son 5-10 kiloyu ne yiyerek vereceksin? Vermen gereken kilo azaldıkça vücudu şaşırtmak adına detokslar yapman gerekecek. Ama senin menün kötü değil aslında ama öğlen yediklerin ara öğün gibi olmuş.
Kaç yaşındasın? 2yk baklayı saat kacta yedin?
Saat 8de yendiysen bir nebze yatana kadar tutar ama 2 yk tepeleme bile olsa 4-5 çatalda biter. Uzun süre aç kalmak seni yoldan çıkarabilir. Diyetten soğutur.
Şöyle söyleyeyim ben 15 aydır sağlıklı beslenmeme ragmen bazen düşünmeden yemeyi özledim. 15ayda hedefime ulasabilecekken yaptığım hatalardan dolayı hedefe giden yolu uzattım. Diyetten biz hep aç kalmayı anlıyoruz ama o aç kalmalar 80lerde 90larda değil. Daha düşük kilolarda olur gibi geliyor. Ben 50li kilolara gelmedim. O kilolarda nasıl beslenilir bilmiyorum ama 100den 70e nasıl gelinir biliyorum. Sizinle de hatalarınla öğrendiklerimi paylaşıp size destek olabilirsem ne mutlu bana
——MENÜ TAKİBİ——
23-29MART Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + + + @CİTLEMBİK_ - - - - G gokce41 + + + + @EFfatmagul + + + + @Alemin Delisi + + + + @Ezgi Osman + + + + @gezegenfeza + + + + @miyaww_ + + + + Zre_ + + + + G Gncgl_555 - - + - AngelicaPickles - - - - Dino1isi + + + + G gokyuzundekiturna - - + + hayal114 + + + - @Sekerportakalimm + + - + @s_eyan - + + +
[/th]
[tr]
[td]@guziss35 [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
ne diyim bilemedim güleyim mi ağlayayım mı hesabı . duruma uygun emojide bulamadımÇok yorgun olduğumda böyle oluyo su andada uykusuzum . Ama uyumayacam.
Bende eşime çok üzüldüm . Öyle sinirlenmişti korkmustu . Sözde beni dövmeye çalışıyo ama o kadar narin itip kakiyo kıyamadım sakinleştirmeye çalıştım.
O itip kakiyo dusmiyim diyede tutuyo arada yüzümü güldüren ya:)ne diyim bilemedim güleyim mi ağlayayım mı hesabı . duruma uygun emojide bulamadım
alemsiniz karı kocaO itip kakiyo dusmiyim diyede tutuyo arada yüzümü güldüren ya:)
Evet son zamanlar cok sessiz bencede :))pek sessiz buralar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?