13 NİSAN hedeflerimizi hatırlayalım
AYLIK HEDEFLER@alemin
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
@gokce4113 Nisan H = 58
Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
G Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
G guziss35 13 Nisan H. = 72
hayal114 13 Nisan H. =??
zezeozge 13 Nisan H.= 65
Dragonsmom 13 Nisan H. = 61
_Citlembik_ 13 Nisan H. =??
@EFfatmagul 13 Nisan H. = 53
E Ezgi osman 13 Nisan H. =73
@gezegenfeza 13 Nisan H. = 70
miyaww__ 13 Nisan H. = 88
Zre_ 13 Nisan H. = 98
AngelicaPickles 13 Nisan H = 75
G gokyuzundekiturna 13 Nisan H. = 79
Teşekkür ederim kedicik
Şimdi oldu mu miyav? 1-0 yenik başladın güne. Uyanınca en azından 2 ceviz yada 5-10 badem at ağzına. Bol su iç. Pöç zararlı birşey değildir umarım
Günaydın kızlar
Sabah sabah uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın lütfen. Çenemin düşüklüğü elime vuruyor yazarkende
bak bak bak
akşam misafirliğe gidince mümkün olduğu kadar hem diyet yaptığım belli olmasın hem de az yiyim diye uğraştımHelva akşam galiba
Aslında gayet iyi görünüyordu. Birde pilav bulgur olsaydı muhtemelen akşam canın o helvayı istemeyecekti.
Gün içinde tükettiğimiz şeyler akşamı şekillendiriyor. Örneğin; gün içinde kh tüketmezsek akşam açlık krizine giriyoruz. Vücut sürekli kh istiyor. Sağlıksız kh tükettiğimiz zaman da aynı şey oluyor. Ama sağlıklı kh uzun süre tokluk verdiği için açlık krizlerimiz olmuyorsağlıklı lılarla ilgili bilâhare paylaşım yapacağım:)
Evet en son 62 ler güzel olacak demiştim oldu13 NİSAN hedeflerimizi hatırlayalım
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
@gokce4113 Nisan H = 58
Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
G Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
G guziss35 13 Nisan H. = 72
hayal114 13 Nisan H. =??
zezeozge 13 Nisan H.= 65
Dragonsmom 13 Nisan H. = 61
_Citlembik_ 13 Nisan H. =??
@EFfatmagul 13 Nisan H. = 53
E Ezgi osman 13 Nisan H. =73
@gezegenfeza 13 Nisan H. = 70
miyaww__ 13 Nisan H. = 88
Zre_ 13 Nisan H. = 98
AngelicaPickles 13 Nisan H = 75
G gokyuzundekiturna 13 Nisan H. = 79
Bana kalırsa bir diyetisyen desteği al derim. Senin durumun genelin dışında. Birde senin diyetten ziyade bir yaşam ve beslenme şekli oluşturman daha doğru olur. Hayatın boyunca sürdürebilecegin :)teşekkür ederim canım, 30 yaşındayım , 5 ay önce doğum yaptım emzirmiyorum, benim metabolizmam inanılmaz derecede yavaş (tiroid kanseri sebebiyle tiroidim alındı), doktor da bunu söyledi normal bir insan 3 dilim ekmek yiyosa sen bi dilim yiceksin dedi, ameliyattan sonra hızla kilo aldım, doğumdan sonra, 99,8 idim, ben aslında biraz daha fazla yiyorum önceki menülerimden de görülebilir ancak zaman zaman genelde 10 günde 4 veya 5 gün çok daha az yiyorum yoksa kilo vermiyorum kilomu koruyorum, pazartesiden itibaren de iki öğün beslenmeye başladım öğleni ara öğüne çevirdim, tavsiyelerini alırım çok da memnum olurum canım, spor yapamıyorum çok az yürüyüş yapıyorum, 3 litre su , günde iki türk kahvesi,2 yeşil çay içiyorum
Benim ortim de gelmiş
ayy nilgüşüm gelmiş hoşgelmiş
afiyet olsun tatlımSağolun kızlar
Monişim kahvede pek güzel olmuş
Oo super, Hollandayada beklerim gelipte ugramamazlik yapma :)))))falımda dünya turu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?