Evet iki gün dikkat edersen en köyü ihtimalle cuma -200 gr olur test edip onayladım geçen haftaGünaydın kızlar
Sabah tartındım ne eksi var ne se artı
Hedefime ulaşmak için bugün ve yarın daha dikkatli olmam lazımgaliba
İlk hedefime ulaşırım diyordum cuma günüEvet iki gün dikkat edersen en köyü ihtimalle cuma -200 gr olur test edip onayladım geçen hafta
inşallah oda olurEvet iki gün dikkat edersen en köyü ihtimalle cuma -200 gr olur test edip onayladım geçen hafta
Evet kepimi istiyorumMerhaba Cuma Zayıflama Yarışması MEZUN Üyeleri.
Sayın Kazen, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yeni mezunları ödüllendirerek kepveriyor.
2018 Yılından önce mezun olan siz değerli üyelerde eğer kepistiyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayınız.
Aşağıdaki liste, eski mezunlardan 1 Ocak 2018 itibari ile siteye giriş yapanları kapsamaktadır. Öncesindeki mezunlar listede yoktur.
@lacey
@akrep33
@TuRuNCu
@Kaleydeskop
@dimplehawk
@gulay_gulay
@macigdarwish
@genciza
@maytap80
@Emsa87
@aeben
@boganingucu
@Naz
@innuk
@nidah
@mihracee
@Elisya
@AzRASILAM
@Umay1907
@ballikayfe
@LAydLiNe
@cedric20
@karabiber01
@chentiq
@marti
@pegasus07
@zeynep_canan
@topraks
@burcugncy
@Cutemom007
@zey zey
@_AYNURA_
@tatlibikiz
@SekerPancarii
@mutlumuyum ki
@asivemai
@Nurgul_85
@verones
@olvidos
@toplight
@syes
@Amor-a
@kelebek1
@Seyhan77
@AdaisyLove
@reyhan 2004
@hawar
@morordek
@ekhion
@20_KELEBEK
@SEVTAL87
@Lunya
@Etabiti
@marlin18
@masal3487
@EceZ
@RoseAnge
@jeschiem
@keten prenses
@HIRSIZI
@yolcukardelen
@Siminru
@KumraL_KrakeR
@ApriL_2007
@yst38
@roxen2303
@Burcak41
@medusa38
@kova01
Pamukprncess
@LargeGemini
@tudeel
@Kahsen
@Betulina
@Furha63
@DelyDoly
@kaptinn
@Muevete
@Kkli_kadin
@MiuLego
@ecemavi
@losefar
@semurcan
@Korhilalp
@chocolate19
@5816bursa
@Bestttt
@hippotalamus
@be your selff
@GunesinKizi35
@meliyke
@gulfuren
@senad
@four dahlia
@igdedali
@Kajupi
@zeynepbbb
@dennisgo
@kaanin annesi
@TopaLsoLucaNn
@Portakal Sulu Ordek
@Whiteblacklife
@Sguat girls
@suspushanimcim
@ormangozlu
@DeryaOnDiet
@isimsiz965
@Efser
@lina0156
@nar_cicegim
@Mehlikatun
@CocoChanelmademoiselle
Bayağı sıkı yönetimde olmamız lazım cumaya kadar bnm de hedefe çok var maalesefİlk hedefime ulaşırım diyordum cuma günüama yok sporda yapıyorum güya akşam tediklerimi gözden geçirmem lazım galiba
Bende Regli olmuşum bu sabah bende dune göre - 200gr ama hedef için daha çok gitmesi lazım ona göre dikkat edip bir şeyler yapıcam
Bolbol su iç yeşil cay iç o baya iyi gelir regli iken gitsin ödeminBende Regli olmuşum bu sabah bende dune göre - 200gr ama hedef için daha çok gitmesi lazım ona göre dikkat edip bir şeyler yapıcam
Ya bilmiyordum canım çook geçmiş olsunMerhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.
Merhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.
sıkı yönetim ilan etmem lazım galiba bu iki gün eger hedefime ulaşırsam Cumartesi ödül vereceğim kendimeBayağı sıkı yönetimde olmamız lazım cumaya kadar bnm de hedefe çok var maalesef
Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut senMerhabalar kızlar.
Evet canım ödül koyunca daha bir motive oluyor insansıkı yönetim ilan etmem lazım galiba bu iki gün eger hedefime ulaşırsam Cumartesi ödül vereceğim kendimeböyle diyimde belki motive olurum
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tutMerhabalar kızlar.
Kendime ödem atıcı su yapıcam bi de sporrBolbol su iç yeşil cay iç o baya iyi gelir regli iken gitsin ödemin
Gecmis olsun canimMerhabalar kızlar.
Evet canım ödül koyunca daha bir motive oluyor insanİnşallah cuma hedefimize ulaşmış oluruz
Bugün misafirlerim var umarım kendimi tutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?