Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet iki gün dikkat edersen en köyü ihtimalle cuma -200 gr olur test edip onayladım geçen hafta
İlk hedefime ulaşırım diyordum cuma günü ama yok sporda yapıyorum güya akşam tediklerimi gözden geçirmem lazım galiba

Evet kepimi istiyorum

Merhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.

Ya bilmiyordum canım çook geçmiş olsun Düzeldi mi herşey ameliyatla şimdi canım

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Bayağı sıkı yönetimde olmamız lazım cumaya kadar bnm de hedefe çok var maalesef
sıkı yönetim ilan etmem lazım galiba bu iki gün eger hedefime ulaşırsam Cumartesi ödül vereceğim kendime böyle diyimde belki motive olurum

Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut sen

sıkı yönetim ilan etmem lazım galiba bu iki gün eger hedefime ulaşırsam Cumartesi ödül vereceğim kendime böyle diyimde belki motive olurum
Evet canım ödül koyunca daha bir motive oluyor insan İnşallah cuma hedefimize ulaşmış oluruz
Bugün misafirlerim var umarım kendimi tutabilirim

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut

Gecmis olsun canim

Evet canım ödül koyunca daha bir motive oluyor insan İnşallah cuma hedefimize ulaşmış oluruz
Bugün misafirlerim var umarım kendimi tutabilirim
inşallah sende kendini oyala ben oyle taktik yapıyorım sürekli birşeyler ugrasıyorum git gel felan unutayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…