Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba Cuma Zayıflama Yarışması MEZUN Üyeleri.
Sayın Kazen, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yeni mezunları ödüllendirerek kep
veriyor.

2018 Yılından önce mezun olan siz değerli üyelerde eğer kep
istiyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayınız.

Aşağıdaki liste, eski mezunlardan 1 Ocak 2018 itibari ile siteye giriş yapanları kapsamaktadır. Öncesindeki mezunlar listede yoktur.

L lacey
@akrep33
TuRuNCu
Kaleydeskop
dimplehawk
G gulay_gulay

@macigdarwish
genciza
M maytap80
Emsa87

aeben
boganingucu
N Naz
innuk
nidah
mihracee
Elisya
AzRASILAM
Umay1907
ballikayfe

LAydLiNe
cedric20
@karabiber01
chentiq
marti
pegasus07
Z zeynep_canan
topraks
B burcugncy
Cutemom007

zey zey
_AYNURA_
tatlibikiz
SekerPancarii
@mutlumuyum ki
asivemai
Nurgul_85
@verones
@olvidos
toplight

@syes
Amor-a
@kelebek1
@Seyhan77
AdaisyLove
R reyhan 2004
hawar
morordek
ekhion
20_KELEBEK

S SEVTAL87
@Lunya
E Etabiti
marlin18
masal3487
EceZ
R RoseAnge
jeschiem
keten prenses
HIRSIZI

@yolcukardelen
Siminru
KumraL_KrakeR
ApriL_2007
@yst38
roxen2303
B Burcak41
medusa38
K kova01
Pamukprncess

LargeGemini
T tudeel
Kahsen
Betulina
@Furha63
DelyDoly
kaptinn
Muevete
@Kkli_kadin
@MiuLego

ecemavi
L losefar
semurcan
Korhilalp
chocolate19
5816bursa
Bestttt
hippotalamus
be your selff
GunesinKizi35

meliyke
gulfuren
senad
four dahlia
igdedali
Kajupi
Z zeynepbbb
dennisgo
kaanin annesi
T TopaLsoLucaNn

@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
S Sguat girls
suspushanimcim
ormangozlu
DeryaOnDiet

isimsiz965
Efser
lina0156
nar_cicegim

Mehlikatun
CocoChanelmademoiselle

Son düzenleme:
Bende istiyorum keeepcook tesekkur ederiz

Cnm ben bu hafta ikinci kez mezun olmak için çalışıyorum.. O zmn alırım inş kepimi.. yani tam olarak ideal kiloma gelince teşekkür ederim ♡♡♡

Ah dino1isi ahh... bu menünün neresinden tutsak elimizde kalır.
Sabahki poğaçayi yedim yanına peynir yumurta birşey ekleseydin hiç değilse. Öğlende cacık salata yoğurt gibi birşeyler eklenebilirdi.
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yeseydin salata yoğurt cacık gibi birşey tuketseydin. Makarna soslu mu değil mi bilemiyorum ama ekmek yerine 2yk haşlanmış makarna tüketebilirsin. Senin ki 2 dilim ekmek gibi olmuş. O pudingi de ara öğün yapsaydın yada spordan önce.
Arkadaşlar;
Bazen böyle cislarin tadına bakmak istiyoruz. 1 ısırık, 1 lokmalık, 1 kaşıklık gibi... insaniz nefsimiz var. Yiyoruz bunun için kendimize kızmak yerine telafi etmeye çalışmalıyız. Cıss sayılacak şeyleri de ara öğünde tuketelim ki telafi fırsatımız olsun.
Tekrardan sana gelecek olursak dino1isi farkındaysan onuda yeseydin, bunuda ekleseydin diye yazdım. Açlık sebebini anlamissindir umarım
Yeterli ve dengeli beğenmediğimiz zaman o açlık hissi olacaktır. Menünde sebze olarak hiçbirşey yoktu. Süt yoğurt peynir yumurta et tavuk balık bu besinler uzun süre tokluk hissi verirler. Bitkisel protein tüketmişsin doğru bir tercih ama yanına mutlaka salat olmalı. Unutmazsam bu öğlen yemegimin fotosunu atayım size. Kazanla salata 4yk haşlanmış yeşil mercimek ve ayran yada yoğurt. Yemeğimi kendim hazırladım. Yemekhanedeki yemekleri çok yiyemiyorum. Gelelim kazanla salata borusuna. 4yk yeşil mercimek kimseyi yok tutmaz. Ama 1 kazan salata demek 150-200 kalori demek, bol lif demek, midede hacim teşkil etmek demek. Bol salata 1yk zeytin yağ ile (yanında yagli başka yiyecek varsa 1tk) elma sirkesi veya limon ile sizi uzun süre yok tutacaktır.
1 salatalığın %95i su olmasına rağmen mide ve bağırsaklarda sindirilme süresi 8saat diye okumuştum. Nasıl bir mucize siz düşünün

Bir tuhaf menü daha
Canım kusura bakma tuhaf dememin sebebi ara öğün kahvaltıda olmuş. Kahvaltı ara öğünde. Bir sebebi var mi?
Dolma ve makarna aynı grupta. Yan yana tüketmesek iyi.
Akşam da 2-3 çatal balık az olmuş. Yanına salata yeseydin.

yoook be kendim yapcak olsam.kalkip kahvalti yaparim
ookulda yiyorum. esim yanimda. kalani hemen ona veriyorum oyuzden çeyreğini yemem kolay oluyor :) o gozumun onunde bikac tane yiyor tabi
Tam buğday ekmeğinden peynirli sandiviç yap. Akşamdan dolaba koy. Poğaça almaktan daha kolay ve sağlıklı bir kahvaltı olur sana.

Bu menü için diyeceğim tek şey 7000adim ve 300 ip az

Günaydın kızlar
Musmutlu kacamaksiz ve bol yag yakılan bir gün olsun.

Menü yorumlarında genelde o menüyü görünce aklıma gelen bilgileri sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Biraz uzun oluyor yorumlar onun için de iyi yada günü kurtaran menülere yorum yapmıyorum. Ama bugün şunu farkettim ki çok güzel menüler de vardı paylaşılan. O menülere yorumsuz kalmak yazık oldu diye hissettim. Bundan sonra güzel menülere de vermeye karar verdim. Hatta moni canım bu nazarliklari haftalık toplasak mi? En çok kimin nazar boncuğu oldu? Ne dersin?

Bende istiyorum kepp

Ne kusuru tatlım tabiki bende memnun olurum
Sebebini açıklayım hemen
Eşim bu hafta gececi çalışıyor, sabah gelip öğleden sonra kalkıyor.
Bende erken saatte isim vardi dışarı çıktım.
Kalkar kalkmaz biseyler yiyemem.
Haliyle eşimi de bekleyemem.disardaki işimde en az 3 saat sürünce 1 gün önceki meyva salatasından kalanı yedim.
Makarnada 2 gün öncekiydi,dolmayida benden başka yiyen yok.zaten çok küçüktü.
Ara öğün vaktinde olan kahvaltı eşimin oğlumun kalktığı zamanki kahvaltı oldu.

Bugün yine öyle olacak
Şimdi yattilar, bense şimdi kalkıyorum
Gene meyva salatası yapacağım, gene dışarı çıkacağım.bugun cız olmamasına dikkat edeceğim

Bence güzel fikir, yorumkarınla yanlış yada eksilerimizin farkına varıyoruz.dogrularimizinda farkında oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…