Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de isterim kepp

tatlım cuma yarışmasına katılıp mezun olmuş üyelere Kazen'in mini jesti.profil resmimizin altına konan kep resmi
eğer seninde olsun istiyorsan cevapla canım tekrar
Valla ben bide kepin yanında pro uyelikte istiyorum Kazen duy sesimi kaç yıllık uyeyim şunun surasinda

ben nazar boncugundan nefret ederim. farkli birseyleri sembolledigine inanirim. buyuzden nazar boncugu almamak icin bol bol yemeyi tercih ederim

yahu sorarim.sana hic mi erinmedin :)
yemekteyiz e katilsana budarsin milleti
aksam bunu yazdiktan sonra sutle cubuk kraker yiyip acligimi telafi ettim merak etme :)) acikmadim da midem bulaniyordu bastirsin istedim.
bence menum iyiydi ya sabah zayiflamis hissettim kendimi de tartilamadim.
yesil mercimem ve tavuk yedigim icin pismanim. keske ikisini hic yemeyip tika tika makarna yeseydim.cok ozledim oyyyssss.

Offf boyle gderse hedefıme ulaşamayacagım ya pazrtesı 57 ye dusen ben bugun 57.6 geldim ya canm çok skldı offf ve bırazdan komsuya gdecem yesem dert yemesem dert offff hedefmı degstrsemmı acaba . ayrıca msjlarıda okuyamadm çok gerıdeyım okuya okuya ytsmeye calışıyorum hayırlı gunlerrr

çok geçmiş olsunnn rabbım acıl şifalar versin

Bencede cok iyi olur kiii

Gecmis olsun kuzu

Merhaba. Evet lutfen ben de kep istiyorum. Cook tesekkurler

Şimdi okudum canım çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…