İstemez miyimmmmmmmm
Deliler gibi çılgınlar gibi istiyorum
Bende istiyorumbizimde kepimiz olmali
ben de isterim keppMerhaba Cuma Zayıflama Yarışması MEZUN Üyeleri.
Sayın Kazen, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yeni mezunları ödüllendirerek kepveriyor.
2018 Yılından önce mezun olan siz değerli üyelerde eğer kepistiyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayınız.
Aşağıdaki liste, eski mezunlardan 1 Ocak 2018 itibari ile siteye giriş yapanları kapsamaktadır. Öncesindeki mezunlar listede yoktur.
@lacey
@akrep33
@TuRuNCu
@Kaleydeskop
@dimplehawk
@gulay_gulay
@macigdarwish
@genciza
@maytap80
@Emsa87
@aeben
@boganingucu
@Naz
@innuk
nidah
@mihracee
@Elisya
@AzRASILAM
@Umay1907
@ballikayfe
@LAydLiNe
@cedric20
@karabiber01
@chentiq
@marti
@pegasus07
@zeynep_canan
@topraks
@burcugncy
@Cutemom007
@zey zey
@_AYNURA_
@tatlibikiz
@SekerPancarii
@mutlumuyum ki
@asivemai
@Nurgul_85
@verones
@olvidos
@toplight
@syes
@Amor-a
@kelebek1
@Seyhan77
@AdaisyLove
@reyhan 2004
@hawar
@morordek
@ekhion
@20_KELEBEK
@SEVTAL87
@Lunya
@Etabiti
@marlin18
@masal3487
@EceZ
@RoseAnge
@jeschiem
keten prenses
@HIRSIZI
@yolcukardelen
@Siminru
@KumraL_KrakeR
@ApriL_2007
@yst38
@roxen2303
@Burcak41
@medusa38
@kova01
@Pamukprncess
@LargeGemini
@tudeel
@Kahsen
@Betulina
@Furha63
@DelyDoly
@kaptinn
@Muevete
@Kkli_kadin
@MiuLego
@ecemavi
@losefar
@semurcan
@Korhilalp
@chocolate19
@5816bursa
@Bestttt
@hippotalamus
@be your selff
@GunesinKizi35
@meliyke
@gulfuren
@senad
@four dahlia
@igdedali
@Kajupi
@zeynepbbb
@dennisgo
@kaanin annesi
@TopaLsoLucaNn
@Portakal Sulu Ordek
@Whiteblacklife
@Sguat girls
@suspushanimcim
@ormangozlu
DeryaOnDiet
@isimsiz965
@Efser
@lina0156
@nar_cicegim
@Mehlikatun
@CocoChanelmademoiselle
Valla ben bide kepin yanında pro uyelikte istiyorumtatlım cuma yarışmasına katılıp mezun olmuş üyelere Kazen'in mini jesti.profil resmimizin altına konan kep resmieğer seninde olsun istiyorsan cevapla canım tekrar
Günaydın kızlar
Musmutlu kacamaksiz ve bol yag yakılan bir gün olsun.
Menü yorumlarında genelde o menüyü görünce aklıma gelen bilgileri sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Biraz uzun oluyor yorumlaronun için de iyi yada günü kurtaran menülere yorum yapmıyorum. Ama bugün şunu farkettim ki çok güzel menüler de vardı paylaşılan. O menülere yorumsuz kalmak yazık oldu diye hissettim. Bundan sonra güzel menülere de vermeye karar verdim. Hatta moni canım bu nazarliklari haftalık toplasak mi? En çok kimin nazar boncuğu oldu? Ne dersin?
Ah dino1isi ahh... bu menünün neresinden tutsak elimizde kalır.
Sabahki poğaçayi yedim yanına peynir yumurta birşey ekleseydin hiç değilse. Öğlende cacık salata yoğurt gibi birşeyler eklenebilirdi.
Akşam 1 tabak yeşil mercimek yeseydin salata yoğurt cacık gibi birşey tuketseydin. Makarna soslu mu değil mi bilemiyorum ama ekmek yerine 2yk haşlanmış makarna tüketebilirsin. Senin ki 2 dilim ekmek gibi olmuş. O pudingi de ara öğün yapsaydın yada spordan önce.
Arkadaşlar;
Bazen böyle cislarin tadına bakmak istiyoruz. 1 ısırık, 1 lokmalık, 1 kaşıklık gibi... insaniz nefsimiz var. Yiyoruz bunun için kendimize kızmak yerine telafi etmeye çalışmalıyız. Cıss sayılacak şeyleri de ara öğünde tuketelim ki telafi fırsatımız olsun.
Tekrardan sana gelecek olursak dino1isi farkındaysan onuda yeseydin, bunuda ekleseydin diye yazdım. Açlık sebebini anlamissindir umarım
Yeterli ve dengeli beğenmediğimiz zaman o açlık hissi olacaktır. Menünde sebze olarak hiçbirşey yoktu. Süt yoğurt peynir yumurta et tavuk balık bu besinler uzun süre tokluk hissi verirler. Bitkisel protein tüketmişsin doğru bir tercih ama yanına mutlaka salat olmalı. Unutmazsam bu öğlen yemegimin fotosunu atayım size. Kazanla salata 4yk haşlanmış yeşil mercimek ve ayran yada yoğurt. Yemeğimi kendim hazırladım. Yemekhanedeki yemekleri çok yiyemiyorum. Gelelim kazanla salata borusuna. 4yk yeşil mercimek kimseyi yok tutmaz. Ama 1 kazan salata demek 150-200 kalori demek, bol lif demek, midede hacim teşkil etmek demek. Bol salata 1yk zeytin yağ ile (yanında yagli başka yiyecek varsa 1tk) elma sirkesi veya limon ile sizi uzun süre yok tutacaktır.
1 salatalığın %95i su olmasına rağmen mide ve bağırsaklarda sindirilme süresi 8saat diye okumuştum. Nasıl bir mucize siz düşünün
Offf boyle gderse hedefıme ulaşamayacagım ya pazrtesı 57 ye dusen ben bugun 57.6 geldim ya canm çok skldı offf ve bırazdan komsuya gdecem yesem dert yemesem dert offff hedefmı degstrsemmı acaba . ayrıca msjlarıda okuyamadm çok gerıdeyım okuya okuya ytsmeye calışıyorum hayırlı gunlerrr13 NİSAN hedeflerimizi hatırlayalım
AYLIK HEDEFLER
Nurciloji 13 Nisan H. = 62
@gokce4113 Nisan H = 58
@Alemin delisi 13 Nisan H. = 65
@Gncgl_555 13 Nisan H.=58
Dino1isi 13 Nisan H. = 68.5
@guziss35 13 Nisan H. = 72
@hayal114 13 Nisan H. =??
@Sekerportakalimm 13 Nisan H.= 65
@s_eyan 13 Nisan H. = 61
_Citlembik_ 13 Nisan H. =??
Candysisters 13 Nisan H. = 53
@Ezgi osman 13 Nisan H. =73
@gezegenfeza 13 Nisan H. = 70
@miyaww__ 13 Nisan H. = 88
@Zhre_ 13 Nisan H. = 98
@AngelicaPickles 13 Nisan H = 75
@gokyuzundekiturna 13 Nisan H. = 79
kuzumGünaydın kızlar ne kadar merak edilmesem de telefonum bozuldu daha yeni açtım teli ondan bildirim yapamoyordum
çok geçmiş olsunnn rabbım acıl şifalar versinMerhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.
Bencede cok iyi olur kiiiGünaydın kızlar
Musmutlu kacamaksiz ve bol yag yakılan bir gün olsun.
Menü yorumlarında genelde o menüyü görünce aklıma gelen bilgileri sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Biraz uzun oluyor yorumlaronun için de iyi yada günü kurtaran menülere yorum yapmıyorum. Ama bugün şunu farkettim ki çok güzel menüler de vardı paylaşılan. O menülere yorumsuz kalmak yazık oldu diye hissettim. Bundan sonra güzel menülere de vermeye karar verdim. Hatta moni canım bu nazarliklari haftalık toplasak mi? En çok kimin nazar boncuğu oldu? Ne dersin?
Gecmis olsun kuzuMerhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.
çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsunnn rabbım acıl şifalar versin
Merhaba. Evet lutfen ben de kep istiyorum. Cook tesekkurlerMerhaba Cuma Zayıflama Yarışması MEZUN Üyeleri.
Sayın Kazen, 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yeni mezunları ödüllendirerek kepveriyor.
2018 Yılından önce mezun olan siz değerli üyelerde eğer kepistiyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayınız.
Aşağıdaki liste, eski mezunlardan 1 Ocak 2018 itibari ile siteye giriş yapanları kapsamaktadır. Öncesindeki mezunlar listede yoktur.
@lacey
@akrep33
@TuRuNCu
@Kaleydeskop
@dimplehawk
@gulay_gulay
@macigdarwish
@genciza
@maytap80
@Emsa87
@aeben
@boganingucu
@Naz
@innuk
nidah
@mihracee
@Elisya
@AzRASILAM
@Umay1907
@ballikayfe
@LAydLiNe
@cedric20
@karabiber01
@chentiq
@marti
@pegasus07
@zeynep_canan
@topraks
@burcugncy
@Cutemom007
@zey zey
@_AYNURA_
@tatlibikiz
@SekerPancarii
@mutlumuyum ki
@asivemai
@Nurgul_85
@verones
@olvidos
@toplight
@syes
@Amor-a
@kelebek1
@Seyhan77
@AdaisyLove
@reyhan 2004
@hawar
@morordek
@ekhion
@20_KELEBEK
@SEVTAL87
@Lunya
@Etabiti
@marlin18
@masal3487
@EceZ
@RoseAnge
@jeschiem
keten prenses
@HIRSIZI
@yolcukardelen
@Siminru
@KumraL_KrakeR
@ApriL_2007
@yst38
@roxen2303
@Burcak41
@medusa38
@kova01
@Pamukprncess
@LargeGemini
@tudeel
@Kahsen
@Betulina
@Furha63
@DelyDoly
@kaptinn
@Muevete
@Kkli_kadin
@MiuLego
@ecemavi
@losefar
@semurcan
@Korhilalp
@chocolate19
@5816bursa
@Bestttt
@hippotalamus
@be your selff
@GunesinKizi35
@meliyke
@gulfuren
@senad
@four dahlia
@igdedali
@Kajupi
@zeynepbbb
@dennisgo
@kaanin annesi
@TopaLsoLucaNn
@Portakal Sulu Ordek
@Whiteblacklife
@Sguat girls
@suspushanimcim
@ormangozlu
DeryaOnDiet
@isimsiz965
@Efser
@lina0156
@nar_cicegim
@Mehlikatun
@CocoChanelmademoiselle
Bunu deneyebilirimMerak etme önemli olan cuma tartisi hafta içi tartildiginda bazen seni yaniltabilir.ama ben kabız olduğumda mekik çekiyorum sırf ve hop içim tertemiz
Aleyküm selam canımSelam 10. Takım hanımları
Teşekkür ederiz moni kaptanım..
Ben kaç kere mezun oldum hatırlamıyorum
Tabiki olur neden olmasın
Amin canımGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkür ediyorum çok sagolun
Seninki sabitmis oda güzelGünaydın kızlar
Sabah tartındım ne eksi var ne se artı
Hedefime ulaşmak için bugün ve yarın daha dikkatli olmam lazımgaliba
Şimdi okudum canım çok çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?