Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O buz küplerini suya atarsan detoks su olur. Biraz nane çubuk tarçın. O da sana yaramaz
Limonatanin içine ekstra aroma için atabilirsin. Bana kalırsa limon küpleri asla ziyan olmaz

Aleyküm selam Banuşum :)
InşALLAH moni 'şim ile güzel sonuçlar alırsınız

O biz küplerini suya atarsan detoks su olur. Biraz nane çubuk tarçın. O da sana yaramaz
Limonatanin içine ekstra aroma için atabilirsin. Bana kalırsa limon küpleri asla ziyan olmaz
Nane tarçın zararlı mı canım :/ ev yapımı limonata çok lezzetli oluyor ah ah :)

G gokce41

Hayır canım zararlı değil. Detoks su hamileler içer mi bilmiyorum. Limonata planladığın için diye düşündüm.
Hmm anladım ben doktoruma sorayım o zaman hem içim de rahat eder. İzin verirse ne güzel lezzet katar nane tarçın :)

O Overlokcugeldihanim Canım sen şimdi limonata içmek istiyorsun ama limonata tansiyonu düşürür. Hamilelikte düşük tansiyon mide bulantısı yapıyor.
Benim arkadaşım "midem bulanıyor, bulantımı bastırsın" diye sürekli limon tüketiyordu. Tansiyonu 5-6larda kafası kalkmıyordu. Sürekli tuvalette yaşıyordu. 7.8.ayda bile mide bulantisi gecmemisti. Sonra düşük tansiyon mide bulantısı yapıyor diye limonu bıraktı ve bulantıları azaldı. Herşeyin çoğu zarar azı karar. Dikkat et kendine.
Portakallı limonata nispeten daha sağlıklı geliyor bana.

Aaaa ben de sürekli limonlu şeyler yiyorum mide bulantim bi türlü geçmedi belki de sebep bu tansiyon düşmesi tansiyonum hep 9 5 seyrediyor benim de. Bir süre limona ara vereyim kendimi dinleyeyim mide bulantim geçerse çok mutlu olacağım :)

Kızçelerim yoldayım ben,
Notlarımı aldım listemiz bende.
Angelic sanırım ayrıldı.
Çitlembiğim tedaviye başladı bir süre olamıcak, bugün netleşcek durumu.
Kontrol ederim ara ara
Eve döndüğümde listemiz hazır olur
Miyawım bana zaten ulaşır bir sorun olursa
Herkesi kutluyorum harikasınız

off umarım haftaya daha iyi sonuçlar alırım bide vucudu sasrtma falan denıyor ya bende sasrtmalımıyım ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…