- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldinnn.
Benimki sıkma oluyor.
1.50 vuuuu.
Kızının adı çok güzel yaaaaaaa..
Süper.
Hayırlı cumalar abla.
Teşekkür ederim canım
Yok vallaoklava tatlısı iyimiş:))
ve sen bunları tatmadın bile
O buz küplerini suya atarsan detoks su olur. Biraz nane çubuk tarçın. O da sana yaramazLimonata yani ben şey düşündüm limon suyunu şu buz kalıpları varya küp küp onların içine sıkıp dondurup sonra soğuk suyla blenderdan geçirmek milksahk gibi yani :) ama işte denemedim tadı nasıl olur bilmiyorum
Aleyküm selam Banuşum :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamandaAminnnn
Ben güne erkenden başladım bir iki saatte de Ayşemle artık diyetisyende buluşmak için yollara revan olurumBakalım bugün ne göreceğim bugün tartıda İnşallah bol bol yağdan gitmiştir de bende biraz motive olurum bu ara baya bir motivasyonum düştü
Nane tarçın zararlı mı canım :/ ev yapımı limonata çok lezzetli oluyor ah ah :)O biz küplerini suya atarsan detoks su olur. Biraz nane çubuk tarçın. O da sana yaramaz
Limonatanin içine ekstra aroma için atabilirsin. Bana kalırsa limon küpleri asla ziyan olmaz
83.2 bütün sisliklere ragmen:)ilk kez mutluyum:)kızlar kilo bildirmeyen siz kaldınız
@Nurciloji
_Citlembik_
Candysisters
G Gncgl_555
AngelicaPickles
hayal114
@s_eyan
***10.Takım 563.ETAP ***
Nurciloji ( 65,5/ / /% )
_CİTLEMBİK_ (73,5/ / /% )
gokce41 (59,8/ / /% )
Effatmagul (57,5/ / /% )
Alemin Delisi (67,0/ / /% )
Ezgi Osman ( 78,3/ / /% )
gezegenfeza ( 73,7/ 72,6/1.1/1.50)
miyaww_ ( 91,9/ 90.2/ 1.7/ /% 1.84 )
zhre_ (102,7/ / /% )
gncgl_555 ( 62/ / /% )
AngelicaPickles (80,3 / /% )
dino1isi ( 71,3/ / /% )
gokyuzundekiturna (88,0/ / / % )
hayal114 (83,9/ / /% )
Sekerportakalimm (66,9/65,9/ 1,0/1.494% )
10.Takım %:
10.takım liste dışı üyeler
guziss35 (78,2 ///% )Yeni üye Baş. Kilosu: 78,6 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 65
s_eyan (62,5/ //% )Yeni üye Baş. Kilosu: 64,5 Baş. Tar: 05.03.2018 Hedef: 57
10.takım %:
hemen menümü de paylaşayım:
sabah:1 yumurta , bi dilim peyin, çeyrek dilim siyez ekmeği, yarım domates
ara:5 badem ,1 türk kahvesi
öğlen: tavuk şiş, (ekmeksiz pilavsız yanında atıştırma yapmadan) domates salatalık, bir ayran
ara:5 badem, 1yeşil çay
akşam:bir kase haşlanmış lahana, başbaşı bulgurdan yaptığım zeytinyağlı az acılı salçasız ama baharatlı pilav gibi bişey , bu karışımı lahanalırın içine koydum yedim enfes olmuştu, iki kaşık yedim çok doyucu
ara:1 bardak süt
3 litre su :)
Hayır canım zararlı değil. Detoks su hamileler içer mi bilmiyorum. Limonata planladığın için diye düşündüm.Nane tarçın zararlı mı canım :/ ev yapımı limonata çok lezzetli oluyor ah ah :)
Hmm anladım ben doktoruma sorayım o zaman hem içim de rahat eder. İzin verirse ne güzel lezzet katar nane tarçın :)Hayır canım zararlı değil. Detoks su hamileler içer mi bilmiyorum. Limonata planladığın için diye düşündüm.
Aaaa ben de sürekli limonlu şeyler yiyorum mide bulantim bi türlü geçmedi belki de sebep bu tansiyon düşmesi tansiyonum hep 9 5 seyrediyor benim de. Bir süre limona ara vereyim kendimi dinleyeyim mide bulantim geçerse çok mutlu olacağım :)O Overlokcugeldihanim Canım sen şimdi limonata içmek istiyorsun ama limonata tansiyonu düşürür. Hamilelikte düşük tansiyon mide bulantısı yapıyor.
Benim arkadaşım "midem bulanıyor, bulantımı bastırsın" diye sürekli limon tüketiyordu. Tansiyonu 5-6larda kafası kalkmıyordu. Sürekli tuvalette yaşıyordu. 7.8.ayda bile mide bulantisi gecmemisti. Sonra düşük tansiyon mide bulantısı yapıyor diye limonu bıraktı ve bulantıları azaldı. Herşeyin çoğu zarar azı karar. Dikkat et kendine.
Portakallı limonata nispeten daha sağlıklı geliyor bana.
Ne yapiyon kendine gel, sinirlenince ekmegemi dayanak aa aaabende bastanhizli gidiyor diye seviniyorudun. Ama 2nhaftadir istedigim kiloyu veremiyorum ne kadarda moralim bozulsa elimdrn geleni yapiyom. Olur boyle inisler cikislar duzelir takma sabirla devam et sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?