oo harika olurrr
Bu hafta birincilik bizim
şimdiden heyeceanlandım ayy ne güzel ne güzel
Durumumu biliyorsun abla, 1 -2 hafta daha böyle sonra bitiyor inşallah.En azından tedavisi bitiyor. Sonra baskınn zamanıı.
şimdiden heyeceanlandım ayy ne güzel ne güzel
hayırlısıyla bitsin de tedavin inşallah
O günlerde gelecek bence cok yakın zamandaaltılara düşeceksinDarısı başıma canım benim de hedefim 65
Cankm bende telden giriyprum herkes sadece kendini eklese diye düşündüm :)zezeozge Şuan mobilden giriyorum siteye, sen bilgisayardan bağlanıyorsan listeyi güncelleyebilir misin canım? Ben kimin kaç kilo verdiğini söyleyeyim sana. Mobilden zor oldu bana çok.
Icundan bile olsa 59 görmekBenim hedefim 50 kilo olmak,senin hedefin ne?
gerçekten mi yaa64,9 :)
tebrikler harikasın
Canıım buzluğa 2 portakal 1 limon atıyor annem donuyor onlar sonra çıkarıp rendeliyor elinde robotta acı oluyor robotttan geçirme rende de kabuklarını rendele sonra onu tül gibi birşeye sar 1 lt suyun içine batırıp batırıp çıkar elinle ovala içine damak zevkine göre limontuzu ve şeker koy ve üzerine 2-2,5 lt su daha ekle toplam 3-3,5 lt limonatan hazırİşte ben de muallakta kaldım ziyan olmasın limonlar :)
O günlerde gelecek bence cok yakın zamandaaltılara düşeceksin
Cankm bende telden giriyprum herkes sadece kendini eklese diye düşündüm :)
Icundan bile olsa 59 görmek
gerçekten mi yaa
Gunaydin Hayirli Cumalar.
Kilo bildirimim:
102.7-101.9 =0.8
0.8÷ 102.7=0.0077896787
0.0077896787×100=0.778%
moni
İnşallaahhh.
Hep aklımda bi kısmet olmadı, yürüyüş gibi gelicem.
Ay yazcaktım unuttum yazıyorum şimdi canım :)kızlar kilo bildirmeyen siz kaldınız
Nurciloji
_Citlembik_
G gokce41
Candysisters
G Gncgl_555
AngelicaPickles
@gokyuzundekiturna
hayal114
@s_eyan
Teşekkür ederim hemen deneyeceğim ❤Canıım buzluğa 2 portakal 1 limon atıyor annem donuyor onlar sonra çıkarıp rendeliyor elinde robotta acı oluyor robotttan geçirme rende de kabuklarını rendele sonra onu tül gibi birşeye sar 1 lt suyun içine batırıp batırıp çıkar elinle ovala içine damak zevkine göre limontuzu ve şeker koy ve üzerine 2-2,5 lt su daha ekle toplam 3-3,5 lt limonatan hazırAnnem sürekli yapar harika bir limonata oluyor
Rica ederim canımTeşekkür ederim hemen deneyeceğim ❤
Amiiin çok teskkr ederımhayırlı olsun canım rabbim bol kazançlar nasip etsin
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?