Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hemen menümü de paylaşayım:

sabah:1 yumurta , bi dilim peyin, çeyrek dilim siyez ekmeği, yarım domates
ara:5 badem ,1 türk kahvesi
öğlen: tavuk şiş, (ekmeksiz pilavsız yanında atıştırma yapmadan) domates salatalık, bir ayran
ara:5 badem, 1yeşil çay
akşam:bir kase haşlanmış lahana, başbaşı bulgurdan yaptığım zeytinyağlı az acılı salçasız ama baharatlı pilav gibi bişey , bu karışımı lahanalırın içine koydum yedim enfes olmuştu, iki kaşık yedim çok doyucu
ara:1 bardak süt

3 litre su :)

Offf ben kendımı nerelere atamm ya pazartesı 57 olan ben smdı 57.5 offfg hiç kilo verememiş oluyorum şu durumda
Gecen cuma 57.5.
Guncel 57.5
Off kilo veremeyince ben çok soğuyorum ne yapacam ya valla hiç ekmek yemeyen ben kahvaltıda sınırden yedım ceyrek ekmek kadar off

sıkma canını kuzum
kız sinirle bilakis yememeliydin

Ne yapiyon kendine gel, sinirlenince ekmegemi dayanak aa aaa bende bastanhizli gidiyor diye seviniyorudun. Ama 2nhaftadir istedigim kiloyu veremiyorum ne kadarda moralim bozulsa elimdrn geleni yapiyom. Olur boyle inisler cikislar duzelir takma sabirla devam et sen

Valla süper olur canım nasılsa Tartı faslından sonra Sibelle görüşmek için bekliyoruz baya hemen karşındaki Cafede oturup bir kahve içer 40 yıllık hatrı garantileriz

banuşummm hoşgeldina.selam canım
bende çok merak ediyorum sibelin tartıda ne çıkıcak kilom, evdekini camdan fırlatcam az kaldı

Al benden de okadar baktım tartıda suç yok o zamanda hemen gider kendimi camdan fırlatırım tövbe tövbe yaa valla sinir geldi bu ara daha aşağıları görelim artık dimi ama

Kesinlikle süper olur..
Gelicem kısmetse ablacım. ❤❤

evet evet bende düşünebilirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…