***10.Takım 563.ETAP ***
Nurciloji ( 65,5/ / /% )
_CİTLEMBİK_ (73,5/ / /% )
gokce41 (59,8/ / /% )
Effatmagul (57,5/ / /% )
Alemin Delisi (67,0/ / /% )
Ezgi Osman ( 78,3/ / /% )
gezegenfeza ( 73,7/ / /% )
miyaww_ ( 91,9/ 90.2/ 1.7/ /% 1.84 )
zhre_ (102,7/ / /% )
gncgl_555 ( 62/ / /% )
AngelicaPickles (80,3 / /% )
dino1isi ( 71,3/ / /% )
gokyuzundekiturna (88,0/ / / % )
hayal114 (83,9/ / /% )
Sekerportakalimm (66,9/65,9/ 1,0/1.494% )
10.Takım %:
10.takım liste dışı üyeler
guziss35 (78,2 /75.9/2.3/%2.94 )Yeni üye Baş. Kilosu: 78,6 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 65
s_eyan (62,5/ //% )Yeni üye Baş. Kilosu: 64,5 Baş. Tar: 05.03.2018 Hedef: 57
10.takım %:
günaydın kızlar;
kilo bildirimimi yapıyorum, sabah itibarıyla 87,00 kiloyum
Offf ben kendımı nerelere atamm ya pazartesı 57 olan ben smdı 57.5 offfg hiç kilo verememiş oluyorum şu durumda
Gecen cuma 57.5.
Guncel 57.5
Off kilo veremeyince ben çok soğuyorum ne yapacam ya valla hiç ekmek yemeyen ben kahvaltıda sınırden yedım ceyrek ekmek kadar off
sıkma canını kuzumOfff ben kendımı nerelere atamm ya pazartesı 57 olan ben smdı 57.5 offfg hiç kilo verememiş oluyorum şu durumda
Gecen cuma 57.5.
Guncel 57.5
Off kilo veremeyince ben çok soğuyorum ne yapacam ya valla hiç ekmek yemeyen ben kahvaltıda sınırden yedım ceyrek ekmek kadar off
Ne yapiyon kendine gel, sinirlenince ekmegemi dayanak aa aaaOfff ben kendımı nerelere atamm ya pazartesı 57 olan ben smdı 57.5 offfg hiç kilo verememiş oluyorum şu durumda
Gecen cuma 57.5.
Guncel 57.5
Yesemde veremıyorum yemesemde dedım ve yedımsıkma canını kuzum
kız sinirle bilakis yememeliydin
bende seni yerimmm kuzummYesemde veremıyorum yemesemde dedım ve yedım
Aleykümselam Banu abla hoşgeldin. ☺❤
Hayırlı cumalar.
Bi gün ben size baskın yapacağım diyetisyenin ofisinde, evim çok yakın.
Şu hastalık olaylarını halledeyim bi sürpriz yapacağım.moni
banuşummm hoşgeldina.selam canım
bende çok merak ediyorum sibelin tartıda ne çıkıcak kilom, evdekini camdan fırlatcam az kaldı
Valla süper olur canımnasılsa Tartı faslından sonra Sibelle görüşmek için bekliyoruz baya hemen karşındaki Cafede oturup bir kahve içer 40 yıllık hatrı garantileriz
Al benden de okadarbaktım tartıda suç yok o zamanda hemen gider kendimi camdan fırlatırım tövbe tövbe yaa valla sinir geldi bu ara daha aşağıları görelim artık dimi ama
Kahvaltıhayal114
G gokyuzundekiturna
@Ezgi osman
G Gncgl_555
Arkadaşlar menü bildirdiniz mi görememiş olabilirim yine de bilgi verirseniz tabloyu tamamlıcam
evet evet bende düşünebilirim :)))Valla süper olur canımnasılsa Tartı faslından sonra Sibelle görüşmek için bekliyoruz baya hemen karşındaki Cafede oturup bir kahve içer 40 yıllık hatrı garantileriz
Al benden de okadarbaktım tartıda suç yok o zamanda hemen gider kendimi camdan fırlatırım tövbe tövbe yaa valla sinir geldi bu ara daha aşağıları görelim artık dimi ama
gelsinBende hazırlandım sayılır15 dakikaya çıkarım Hadi Ayşem gidelim de biraz moralimiz düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?