Simdi icinde bocek kani var diye baslarimda niysiiiikola candır gerisi heycandırr benim milli icecegim kola :)
Simdi icinde bocek kani var diye baslarimda niysiiii
Yarasinisterse kurbaga kani olsun gozum gormedikten sonra umrumdaa degil
Bende yeni duydum ne cahilim.kendimiz mi yapiyoruz hazir var mi
Yarasin
3 harflibas harfi m :))
tsk canim.markete gittigimde denemek icin alacagimEki Görüntüle 2130786 Eki Görüntüle 2130787
Ülkerin canım.
2.5 liraydı sanırım.
Nurciloji
tsk canim.markete gittigimde denemek icin alacagim
yooh mavun
Ben o konuda kararsizlardanim. Ben ara öğün yapmadığım zaman kilo veremiyorum. Yada 2 öğün beslendigimde iştahımı kontrol edemiyorum. Bunu yapabilen varsa ve kilo verebiliyorsa çok güzel. Bende sürekli birşey yemekten sıkılıp bırakmıştım ilk diyet maceramdaKızlaaar merhaba;
dün ara öğünle ilgili bişi okudum, ara öğün bağırsakların dinlenmesine engel oluyomuş , mümkünse şeker hastaları dışındakiler ara öğün yapmasın gibi bilimsel bi yazıydıı?? siz ne düşünüosunuz bu konuda
Kız o manyak ona kalsa zeytinyağını suratına sürüp ellerinde kalanı yalayıp güzelliğimi buna borçluyum diyor. Biri çıkıp da güzel değilsin demiyor.
markette birrr cebellestim bir cebellestim az once
dondurma dolabinin basinda bi on dakka dondurma baktım. sonra baktim canim her seyi istiyor. açım diye boyleyim diyip kosarak uzaklastim resmen almadim
no noo nooooo 6lari gormusken yiyemeemm az once degsk bisey yedim zaten :)
Valla bende yedikce veriyorum gibi, 1 gun dogru durust yemiyeyim 3 ogun 3 ara ogun hemmen fark ediyorumBen o konuda kararsizlardanim. Ben ara öğün yapmadığım zaman kilo veremiyorum. Yada 2 öğün beslendigimde iştahımı kontrol edemiyorum. Bunu yapabilen varsa ve kilo verebiliyorsa çok güzel. Bende sürekli birşey yemekten sıkılıp bırakmıştım ilk diyet maceramda
Selam kızçelerim
Eve geldim nihayet
Listemizi toparladım ama şu an paylaşamıyorum. oylamanın sonuçlanması gerekiyor.
Çünkü çitlembiğimiz tedaviye başladı bir süre ara vermek zorunda takıma.izin hakkı olmuyor yeni üyelerin en az 2 ay geçmesi gerekiyor.listeden çıkarabilmem için kendi isteğiyle ayrıldı yazmak zorundayım böyle olunca da 6 ay yarışmaya dönemiyor. Offf
Bide bilgisayarım açılmıyooooo, ayy sinir stres oldum
Paylaşmadın canım müsait olunca yazarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?