ben diyetisyene başlamadan önce karatay yapıyodum ve ara öğün yoktu.diyetisyenim mutlaka ara öğün yapmalısın yoksa yağ yakamassın dedi bize, o günden beri asla aksatmıyorum ara öğünümü.Kızlaaar merhaba;
dün ara öğünle ilgili bişi okudum, ara öğün bağırsakların dinlenmesine engel oluyomuş , mümkünse şeker hastaları dışındakiler ara öğün yapmasın gibi bilimsel bi yazıydıı?? siz ne düşünüosunuz bu konuda
Yaaa tsk ederim monicaaannn duygulandm vallanurcişim
dün gece sayfaları karıştırırken denk geldim,
sen 10.takıma gelen ilk üyemsin
iyi ki geldin kuzum ve iyi ki devam edip bizi bırakmadın.
harikasınnnnmarkette birrr cebellestim bir cebellestim az once
dondurma dolabinin basinda bi on dakka dondurma baktım. sonra baktim canim her seyi istiyor. açım diye boyleyim diyip kosarak uzaklastim resmen almadim
ben tost, light ekmekle ve yağsız yapıyorum yıllardır çocuklara, kimsede niye yağsız bu demedi çünkü çok güzel oluyoben bilmem yogo mogo oturup bildigim dondurmayı yerim yersem
az once paylastimm tost
mBen almiyorum esim aliyo kayinpederim aliyo goruncede dayanamiyorum alma diyorum laf anlatamiyorum :/
ben tost, light ekmekle ve yağsız yapıyorum yıllardır çocuklara, kimsede niye yağsız bu demedi çünkü çok güzel oluyo
4.yüz kuzumMenum:
Sabah ac karnima su
Kahvalti 1 kraker peynirli
3 adet parmak salata
5 tane ceri domates
1 kupa yesil cay
Ara
1 bardak su
1 bardak filtre kahve
Oglen
Ton balikli yesil salata
1 kupa yesil cay
Ara
1 bardak filtre kahve
1 activia
Aksam
Sulu kofte ( 70 gr etinden 3 kaşik patatesinden ve suyundan)
4 dal broccoli
Su
Son ara:
1 elma ve su
Su: 1 bucuk litre 2ye tamamlarim inshallah
Spor: 10 dkk egzersiz(temizlik felan) toplam adimlarida eve gecince yazicam
Bu arada kacinci olduk belli oldumu
Yaaa tsk ederim monicaaannn duygulandm valla.kepimi almadan hicbir yere gitmek yok. Boyle poncik minnos bir kaptan olup bizi tesviklendirdigin icin tsk ederim.seviliyorsun kiiiii
Oooooo.. .. süper. Fırat benim minnak aşkımsubhaneke dinimiz amin severim firati )
4.yüz kuzum
Aslında bana çok iyi geliyor 2.5 ayda verdiğim 8 kiloyu 6 haftada vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?