Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın

Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Kaç aylık tı oglunuz Allah yardmcın olsun bu arada inşallah kolaylıkla ve kalıcı olarak öğrenır benı korkutan bir dönem bu

Sana bol sabir diliyorum benim oglumda oyleydi tam alisti yapiyor derken kiz kardesi geldiginden belli tekrar altina yapmaya basladi. Simdi 1 aydir tekrar tuvalete oturuyor yakinda birakcaz bizde.
Gercekten sabir lazimm
Biz ilk defa deniyoruz canım 27 aylık alışıcak gibi ama bilemiyorum çok yorucu valla endişeliyim stresli umarım söyler altına kaçırmadan

Kaç aylık tı oglunuz Allah yardmcın olsun bu arada inşallah kolaylıkla ve kalıcı olarak öğrenır benı korkutan bir dönem bu
Ben de çok korkuyordum dün bir cesaret başladık bakalım canım 27 aylık uzun oturma sonucunda klozete yaptı sonunda az önce ama altına kaçırmaz inşallah stresli işmiş

G gokce41 canım Allah sabır versin zor ve yorucu dönem benim ilk oğlumda tuvalet eğitimine başladığımızda tuvalette ne kadar oturursan otur yapmıyordu odaya geçer geçmez altına yapıyordu 1 haftaya yakın denedik olmadı sonra bıraktık çok üstüne gitmedik aradan 2-3ay sonra tekrar denedik lazımlıkla bir iki yaptı sonra çok hoşuna gitti ve yaptı çok şükür ama büyük tuvaletini ilk başta yapmadı gece altına kaçırdı sonra sonra alıştı demem o ki çok üstüne gitme çooooookkk yorucu bol sabır gerektiren bir süreç

Günaydın

Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Zor bir şürek bir iki hafta cekicen yaza dogru yapsaydın canım

Üstüne gitmemeye çalıyorum canım çok güzel yaptın falan diyorum konuşa konuşa pohpohlayarak destek olmaya çalışıyorum, gerginliği bütün hücrelerimde hissediyorum ama aşırı stresli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…