- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
sabah tartildim 300 gram daha gitmis bu ambiansi bozamam
Bencede ciksin yesin, hak etti vallahaa
Kuzum sen çık dışarı canın ne çekiyorsa yekarşı grupdasın gene deyilmi
Hep öyle olur zaten.
Yeğenden biliyorum, sinirlerine hakim ol ha.Zor bi döneme girmişsin.
aferim kuzumasabah tartildim 300 gram daha gitmis bu ambiansi bozamam
Kaç aylık tı oglunuz Allah yardmcın olsun bu arada inşallah kolaylıkla ve kalıcı olarak öğrenır benı korkutan bir dönem buGünaydın
Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Biz ilk defa deniyoruz canım 27 aylık alışıcak gibi ama bilemiyorum çok yorucu valla endişeliyim stresli umarım söyler altına kaçırmadanSana bol sabir diliyorumbenim oglumda oyleydi tam alisti yapiyor derken kiz kardesi geldiginden belli tekrar altina yapmaya basladi. Simdi 1 aydir tekrar tuvalete oturuyor yakinda birakcaz bizde.
Gercekten sabir lazimm
Ben de çok korkuyordum dün bir cesaret başladık bakalım canım 27 aylık uzun oturma sonucunda klozete yaptı sonunda az önce ama altına kaçırmaz inşallah stresli işmişKaç aylık tı oglunuz Allah yardmcın olsun bu arada inşallah kolaylıkla ve kalıcı olarak öğrenır benı korkutan bir dönem bu
Kolay gelsin canim, bezini tamamen cikardinmi ?Biz ilk defa deniyoruz canım 27 aylık alışıcak gibi ama bilemiyorum çok yorucu valla endişeliyim stresli umarım söyler altına kaçırmadan
Zor bir şürek bir iki hafta cekicen yaza dogru yapsaydın canımGünaydın
Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Senınkı buyukmuş bende mayısta başlayacam ve 18 aylık olacak benımkıBen de çok korkuyordum dün bir cesaret başladık bakalım canım 27 aylık uzun oturma sonucunda klozete yaptı sonunda az önce ama altına kaçırmaz inşallah stresli işmiş
Gece takıyorum :/Kolay gelsin canim, bezini tamamen cikardinmi ?
Üstüne gitmemeye çalıyorum canım çok güzel yaptın falan diyorum konuşa konuşa pohpohlayarak destek olmaya çalışıyorum, gerginliği bütün hücrelerimde hissediyorum ama aşırı stresli :))G gokce41 canım Allah sabır versin zor ve yorucu dönem benim ilk oğlumda tuvalet eğitimine başladığımızda tuvalette ne kadar oturursan otur yapmıyordu odaya geçer geçmez altına yapıyordu 1 haftaya yakın denedik olmadı sonra bıraktık çok üstüne gitmedik aradan 2-3ay sonra tekrar denedik lazımlıkla bir iki yaptı sonra çok hoşuna gitti ve yaptı çok şükür ama büyük tuvaletini ilk başta yapmadı gece altına kaçırdı sonra sonra alıştı demem o ki çok üstüne gitme çooooookkk yorucu bol sabır gerektiren bir süreç
Bayram da şehir dışına gidicez canım alışmış olmak istiyorum o zamana kadar ama bakalımZor bir şürek bir iki hafta cekicen yaza dogru yapsaydın canım
Bu zamana kadar hem benim cesaretim yoktu hem Mehmet Zahid hazır değil gibiydi ama artık alışması lazım büyüdü canım.. Senin ki kız mıydı erkek miydi canımSenınkı buyukmuş bende mayısta başlayacam ve 18 aylık olacak benımkı
Güzel haberkızçelerimmmm
bir müjdem var toplaşın yamacıma
bu hafta 3. olmuşuz
6. takımda yapılan hata düzeltilince , sıralamalar da değişti ve 3.yüz
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?