Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlarr kiz kardesimin dogum gununu cizsiz atlattim ama nescafenictim bitane sira aksamki gunden onuda hafif atlatmayi dusunuyorum. Simdi hareketli sekilde temizlik yapcam sonrada gun gunden sonra annemle sarma saricam yarina. Cok yogunum cok burayi okuyup yazmadanda duramiyorum hadin gorusuruz.

Günaydın

Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Ay cok tatli formasyon derslerinde gormustuk canim eger cok sikarsan ilerde pinti cok boslarsanda savurgan olurmus.cok onemli bu gecisler

kolay gelsin tatlım

Kuzum sen çık dışarı canın ne çekiyorsa yekarşı grupdasın gene deyilmi

cikmiyorum yatip dizi izlicem
Bencede ciksin yesin, hak etti vallahaa
kesinlikle hak ettim ama daha iyisini hakediyorum :) hatriniza tost ekmegiyle iki dilim pizza yapip yedim kahvaltida yanina da 1 bardak kola:) gunun kalanini nesgitle kapatincaa tamamdir sıkıntı yok :)

gelmem gelmem kaçın kurasiyiz miyavim

Kızlar (gncgl555) yok galiba tlf yine bozuk olabilir....
o kadar yoğunumki kim var kim yok dikkat edemiyorum
Kimin ne yazdığınıda meraktan okuyorum

Goncagül ablam unutmadık canım ama farkedemeyebiliriz gücüne gitmesin

Gelince bi selam ver

Bu zamana kadar hem benim cesaretim yoktu hem Mehmet Zahid hazır değil gibiydi ama artık alışması lazım büyüdü canım.. Senin ki kız mıydı erkek miydi canım
Kız canım valla bende bekleyebılırdım ama cevremdekı baskıdan bunaldım artık maysda baslayacam

Kız canım valla bende bekleyebılırdım ama cevremdekı baskıdan bunaldım artık maysda baslayacam
Ben de memlekette akrabalar bilmişlik yapmasın diye başladım canım..Çocuğun hazır hissetmesi de önemli tabi kız çocukları daha erken daha çabuk alışıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…