Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu kadar seyı hangı ara içiyrsun yamşşllah ben zamn bulamıyorum
Yarim lt lik bardağım var suyu onunla icerim
Kahve ve yeşil çay içmek için illede oturmayı beklemem
Iş yaparken salona koyarım gidip gelirken içer bitiririm. Bütün bardaklarim büyüktür sadece türk kahvesini orta boy fincanla içerim

Günaydın

Oğluşumun tuvalet eğitimine başladık dün..Sabahtan beri banyodayız daha kahvaltı faslına geçemedik
Oturuyor ama yapmıyor kalkınca altına yapıyor
Kaç yaşında oğlun? Ben kızda geç kaldım. 3 yaşında ve yeni başladık. Tuvalete yapmayı seviyormuş. Altına yapmayı daha çok seviyor sanırım. Tuvaletinin geldiğini anlamıyor. Alıştırma külotlarıda sızdırıyor. Kafayı yedim geçen hafta. Okulda başedememişler bezlemişler. Yine beze devam
ALLAH yardımcınız olsun.

Kız canım valla bende bekleyebılırdım ama cevremdekı baskıdan bunaldım artık maysda baslayacam
Baskı yapanlar alıp öğretsinler. Bizim bakıcımız vardı 2.5yaşına kadar öğretmedi. Benim evde olup çiş temizlemem lazım di. Benimde sağolsun bonkör şirketim izinIerimin içine ettiği için yıllık izimi taşınırken kullandım. O zaman da yeni ev, yeni okul, yeni düzen stres olmasın dedim. Sonra kış dedik dedik erteledik.Oldu yaş3
Bizede okul psikoloğu dedi. 3.5 yaşından önce bırakması lazım. Kendi yatağında yatması lazım. Oooffff.... Benim yaşımdakiler torun seviyor ben bebe eyliyorum.

Listeye tamamen uyulmuş. Bravo

Afiyet olsun canım. H.sonu bende 2 öğün beslemiyorum. Geç kalkanlardan dolayı. Bugün gayet güzel olmuş.
Ama sabah sabah kola içmeseydin. Bu nerenin kültürü? Sana özgü olsa gerek. Bir yerde kendi aykırı tarzını göstermen gerek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…