- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh ne guzel ben oturmadan içemiyorum ya ılla oturacam hatta kahve içmek için kızımn uyumasını beklıyorum[/QUOTE][QUOTEguzel ezegenfeza, post: 55491915, member: 881656"]Yarim lt lik bardağım var suyu onunla icerim
Kahve ve yeşil çay içmek için illede oturmayı beklemem
Iş yaparken salona koyarım gidip gelirken içer bitiririm. Bütün bardaklarim büyüktür sadece türk kahvesini orta boy fincanla içerim
Kız varya yeminle ödüm koptu
Yesssss.
Allah yardımcın olsun gercektn ınsan bır seye nıyetlennce araya bır suru sey gırıyor .kaynanam ogluna 1.5 yasında gecelı gndzlu bıraktrms bana sorarsanız yanlış hatrlıyor ama neyse işte benden de onu beklıo gecen gun dıo daha çiş demıomu dıeBaskı yapanlar alıp öğretsinler. Bizim bakıcımız vardı 2.5yaşına kadar öğretmedi. Benim evde olup çiş temizlemem lazım di. Benimde sağolsun bonkör şirketim izinIerimin içine ettiği için yıllık izimi taşınırken kullandım. O zaman da yeni ev, yeni okul, yeni düzen stres olmasın dedim. Sonra kış dedik dedik erteledik.Oldu yaş3
Bizede okul psikoloğu dedi. 3.5 yaşından önce bırakması lazım. Kendi yatağında yatması lazım. Oooffff.... Benim yaşımdakiler torun seviyor ben bebe eyliyorum.
Kız varya yeminle ödüm koptu
Keşke özelden yazsaydın hepimiz ağız birliği edip moniyi kalpten götürürdük
Neyseki şakaymış
Valla çok sevindim
Buda gayet iyiymis
Aslında aklımda daha hain planlarım vardı.
moni yle anlaşıp iyi git zaten bi işe yaramıyosun falan dedirtcektim. Grubu şakalayacaktık. Pazar günü olduğu için organize olmak güç olur diye yapmadım.
1900lerdir o 800 olsa duramazdinbenimde söz nisan dıtee 1800 ler
66,6 mı kızz ne ettin bi günde yanlış mı yazdın yoksa 69,6?
Yok canım ne bekliycemOh ne guzel ben oturmadan içemiyorum ya ılla oturacam hatta kahve içmek için kızımn uyumasını beklıyorum
Eşlerınıze nisan 1 yaptnz mı ben yapmak istıyorum ama bilemedm kı ne yapsam
Aynen bende oyleyımdır yapsamda zor ınandrırım herlde gercı şimdi işe dalmiştr aklına gelmez ınanabılır
Yok ben reel hayatta hiç yapmam 1 Nisan şakası, yapsam da eşim yemez zaten elimde patlar.
Aynen bende oyleyımdır yapsamda zor ınandrırım herlde gercı şimdi işe dalmiştr aklına gelmez ınanabılır
ahahah
Buralardayım çok şükür.
Hatta herif öğrendi tam olarak nereye olduğunu bilmese de aman sen yeme siteden kızarlar diyor.
niye gııı, ne istiyonuz bendenKız varya yeminle ödüm koptu
Keşke özelden yazsaydın hepimiz ağız birliği edip moniyi kalpten götürürdük
Neyseki şakaymış
Valla çok sevindim
1900lerdir o 800 olsa duramazdin
he yanlis yazmisimama kiloma hic guvenmiyorum. tarti kesinlikle doğru . ama inisler cikislar asiri hizli oluyor. 69.9 olmadan bi gun once 70.8dim.
dun 69.6, bugun 70 yarina Allah kerim
Saka yapan birisi olmadgım için aklıma da saka gelmiyor kı annemı aradım dedım biz geldik kapıyı calıyoruz calıyoruz acan yok anahtar orda dıo ben carsdayım gelırım dıo ama inanmamş
Çalışıyorsa yer belki bak.Aklı iştedir.
sanmıyorumKaç gndur soracagım ama unutuyorum ya benım kan degerım en üst sınırda cıktı kilo vermeme bu engel olabılır mı szce hanı kansız olanlar zayıflıyor ya yanı benım gordgm kansızlar hep zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?