Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun bol bol yagdan ver kilodan ver inşllah[/QUOTE]
Amin canım inşallah

niye gııı, ne istiyonuz benden
azcıkın eli maşalı olabilerim, saçınızı da çekiyorumdur, arada dövüyoda olabilirim nolcakki
hiç yaniii
Yok canım senin gibisi dostlar başına
Gece civcivim uyutmadı gözümün biri açık biri kapalı yaziyom.ondandir heralde

bide bugün benim diyetisyene başladığım tarih 1 nisan kilo :107

şaka gibi yani :)

Buralardayım çok şükür.
Hatta herif öğrendi tam olarak nereye olduğunu bilmese de aman sen yeme siteden kızarlar diyor.

benimki 10. takıma kadar biliyor. çenem durmaz asla
Rüyasında görmüştür

ruyamda göre göre 66 mi gorcem elimin kiri o be bikac haftaya gerceginin fotosunu atıp seni etiketlicem. belki senin ruyandir. hatta utopyan desek daha dogru :)

İsterim tabi kiTeşekkürler

Belki doğrudur. Benim oğlanda 18 aylıktı kendi bıraktı. Bezine asla yapmadı. Mecbur açtık. Gece gündüz hemde. Bezleyince gece uyumuyordu. Sanırım kızdan da aynı şeyi bekledim ama....

27 aylık canım oğlum geç kalmak üzereyiz biz de ama inşallah alışacak gibi yavaş yavaş napalım
Bugün azcık kaçırmış çiş yapcam demiş eşime aldım oturtdum tuvalete yarım saat belki daha fazla oturdu en sonunda koyverdi elimden tutarak tuvalete yapmaktan çekindiğini düşünüyorum istemsiz yapınca kalkmaya çalışıyor çünkü ben de bitince kalkacağımızı söyledim ama çekiniyor yani tuvalete bırakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…