Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Belki doğrudur. Benim oğlanda 18 aylıktı kendi bıraktı. Bezine asla yapmadı. Mecbur açtık. Gece gündüz hemde. Bezleyince gece uyumuyordu. Sanırım kızdan da aynı şeyi bekledim ama....
Benımkıde yapınca belli edıo bı kere kakaa dedı hatta bakalım ıns kolaylıkla öğrenr kızım kaynanam dgduktan sonra hep altını acıp gazete ye kakasını yaptrrmıs önceden bezler elde yıkanıyordu ya ondan yapmış ama onun faydası oluo demstı

Ay evde pozitif gebelik testi var kızımın saklıyorum anı olsun diye daha 3 aylık testi çıkarıp vereyim dedim ama çok acımasız olurdu vazgeçtim
Sende benım gıbı saklıyorsun bemde saklıyorum benım adetım yenı bıttıya keşke gecmiş faln olsaydı aynen guzel şaka olurdu ya

Dileğim istediğin kiloya en kısa zamanda düşersin

İyi akşamlar kızlar
Menüm:2 bardak limonlu su
Sabah
Yeşil çay,dünden kalan sebze kavurma,1 dilim çavdar ekmeği,tereyağ ballı,1 dilim ekmek
Ara 1 küçük tabak makarna
Aksam1 tabak et haşlama
Yeşil çay,kabak çekirdeği
Cız olarak çay kaşığıyla 3 kere fındık ezmesi yedim
G gokce41 Dino1isi

Sabah
1 yumurta (haşlama)
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay

Öğlen
Limon-kakaolu dondurma :/

Akşam
4 kaşık Pırasa yemeği
1 küçük kase Yoğurt

Su 2 lt Zre_
Spor : yarım saat yürüyüş

menum G gokce41
sabah :
tereyagi , bal, 5 dilim ekmek, 4 cay kasigi findik ezmesi, tahin pekmez 2 kk tam yagli peynir

oglen: 2 kepce corba, 1 bucuk tabak makarna, 2 bardak kola, 4 dilim ekmek

ara: 1 bardak kola

aksam: 5 dilim pizza, 2 bucuk bardak kola

ara: cips ( kucuk paket ama) , 1 bardak kola veeee trabzona 1 gol :))
Zre_ 1 litre su, yarim.litre daha icerim

Bu 1 nisan menüsünü çok tuttum @tuzsuz_ruh kaptanım,bu menü bana uyar,izninle 15 gün denemek istiyorum
Eksilerime eksi katacağından emin olabilirsin

Son düzenleme:

Şaka menüsü mü kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…