Ay evde pozitif gebelik testi var kızımın saklıyorum anı olsun diye daha 3 aylık testi çıkarıp vereyim dedim ama çok acımasız olurdu vazgeçtimEşlerınıze nisan 1 yaptnz mı ben yapmak istıyorum ama bilemedm kı ne yapsam
Benımkıde yapınca belli edıo bı kere kakaa dedı hatta bakalım ıns kolaylıkla öğrenr kızım kaynanam dgduktan sonra hep altını acıp gazete ye kakasını yaptrrmıs önceden bezler elde yıkanıyordu ya ondan yapmış ama onun faydası oluo demstıBelki doğrudur. Benim oğlanda 18 aylıktı kendi bıraktı. Bezine asla yapmadı. Mecbur açtık. Gece gündüz hemde. Bezleyince gece uyumuyordu. Sanırım kızdan da aynı şeyi bekledim ama....
Sende benım gıbı saklıyorsun bemde saklıyorumAy evde pozitif gebelik testi var kızımın saklıyorum anı olsun diye daha 3 aylık testi çıkarıp vereyim dedim ama çok acımasız olurdu vazgeçtim
Aaa akıl mı kaldı kız ben de reglim bitti bitecek yemez tabi kocalar kafa bir milyonSende benım gıbı saklıyorsun bemde saklıyorumbenım adetım yenı bıttıya keşke gecmiş faln olsaydı aynen guzel şaka olurdu ya
Dileğim istediğin kiloya en kısa zamanda düşersinşaka gibi yani :)
benimki 10. takıma kadar biliyor. çenem durmaz asla
ruyamda göre göre 66 mi gorcem elimin kiri o be bikac haftaya gerceginin fotosunu atıp seni etiketlicem. belki senin ruyandir. hatta utopyan desek daha dogru :)
Allah senııAaa akıl mı kaldı kız ben de reglim bitti bitecek yemez tabi kocalar kafa bir milyon
Üstüne gördüm derdim canım kadınlar da bahane mi yokAllah senııadam diyecek bu nasıl iş
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | |||||
G gokce41 | + | + | + | ||||
@EFatmagul | + | + | |||||
| + | + | + | ||||
E Ezgi osman | + | + | |||||
| + | + | |||||
@miyaww_ | + | + | |||||
| + | + | |||||
G Gncgl_555 | - | - | |||||
| + | + | |||||
G guziss35 | + | + | |||||
G gokyuzundekiturna | + | ||||||
| + | + | |||||
@Sekerportakalimm | + | + | |||||
@s_eyan | + |
Dileğim istediğin kiloya en kısa zamanda düşersin
Bu 1 nisan menüsünü çok tuttummenum G gokce41
sabah :
tereyagi , bal, 5 dilim ekmek, 4 cay kasigi findik ezmesi, tahin pekmez 2 kk tam yagli peynir
oglen: 2 kepce corba, 1 bucuk tabak makarna, 2 bardak kola, 4 dilim ekmek
ara: 1 bardak kola
aksam: 5 dilim pizza, 2 bucuk bardak kola
ara: cips ( kucuk paket ama) , 1 bardak kola veeee trabzona 1 gol :))
Zre_ 1 litre su, yarim.litre daha icerim
Seni bırakırmıyımvedalasiyor muyuzz
menum G gokce41
sabah :
tereyagi , bal, 5 dilim ekmek, 4 cay kasigi findik ezmesi, tahin pekmez 2 kk tam yagli peynir
oglen: 2 kepce corba, 1 bucuk tabak makarna, 2 bardak kola, 4 dilim ekmek
ara: 1 bardak kola
aksam: 5 dilim pizza, 2 bucuk bardak kola
ara: cips ( kucuk paket ama) , 1 bardak kola veeee trabzona 1 gol :))
Zre_ 1 litre su, yarim.litre daha icerim
trabzona gol kismi haric saka menusu :)) bence cok ideal bi menu kaptaniniz izin vermeliBu 1 nisan menüsünü çok tuttum@tuzsuz_ruh kaptanım,bu menü bana uyar,izninle 15 gün denemek istiyorum
Eksilerime eksi katacağından emin olabilirsin
evetSeni bırakırmıyım
Şaka menüsü mü kız?
trabzona gol kismi haric saka menusu :)) bence cok ideal bi menu kaptaniniz izin vermeli
evet
oklava menusukeske gerçek olsaydi ne guzel yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?