69 60 sayilmaz mi gidiyim ben ozman :)dönün dönün de, moni ananız 60 kilo olup buralarda salınırken,sizde dombili kızları olarak gezersiniz artıkın
kuzum, bu yaz kelebek gibi salıncak her biriniz inşallah ve korumayı öğreneceksiniz69 60 sayilmaz mi gidiyim ben ozman :)
dönmesem de yicem uzakta salinirim
Yahu salı tartılsak yarını sade su ve yesilcayla geçirecem sözpazartesi tartımız unutulmuş gibi sankim
ben bugün anamın evine gidip kapuska yiyip döndüm.neleri reddettim
akşam eve geldiğimde de eşim sağolsun cızzlar yapmış götürüyodu
bi sürüde cız ben aldım eve gelirken, oğluma aniden gelen misafirleri için
oturmuş yeşil çay içiyorum
yiyin yiyin kaptanınıza düşünmeyin zaten
yarın tartıda fazla mı çıkarız cuma hedeflere ulaşamazmıyız, moni üzülür mü hiç yani
her cızz da hedefinizden bir adım geriliyorsunuz
uzulme ben açım gerci ben doğuştan açım :)pazartesi tartımız unutulmuş gibi sankim
ben bugün anamın evine gidip kapuska yiyip döndüm.neleri reddettim
akşam eve geldiğimde de eşim sağolsun cızzlar yapmış götürüyodu
bi sürüde cız ben aldım eve gelirken, oğluma aniden gelen misafirleri için
oturmuş yeşil çay içiyorum
yiyin yiyin kaptanınıza düşünmeyin zaten
yarın tartıda fazla mı çıkarız cuma hedeflere ulaşamazmıyız, moni üzülür mü hiç yani
her cızz da hedefinizden bir adım geriliyorsunuz
kuzum, bu yaz kelebek gibi salıncak her biriniz inşallah ve korumayı öğreneceksinizhiç kimse bi daha dombili olmasın gebertirim
canım ödem de yapmışsındır yolculuk ve hareketsizlikten.Yahu salı tartılsak yarını sade su ve yesilcayla geçirecem söz
Gece uyumadım
Gündüz düzgün yiyemedim
1,5 saat oturarak yol geldim
Düğünde de hafif bişey yoktu
Geldim geleli oturuyom
Üstüne birde 1,5 saat arabada oturacam
Sabaha kadar spor yapsam yediklerimi eritirim desem sislerim inmezki
ben kilo verdiysem herkes verir bunu unutmayınuzulme ben açım gerci ben doğuştan açım :)
damak zevkim var benim nasıl olmiyim dombili. belki yedigimi sporla tolera etmeyi ogrenirim :)
kilo vermek zor da, mesele degil benceben kilo verdiysem herkes verir bunu unutmayın
o dediklerin beni anlatıyo
kuzum kilo korumayı öğreneceksiniz, nasıl tolere edeceğinizi nasıl dengeleyeceğinizi
kilo verme işim bitse, sibelcim 6 ay korumayı öğretcek te işte bi bitemedi
Çok geçmiş olsun
Şimdi iyi mi kızçe?
geçmiş olsun kuzum
Sol işaret parmağı çatlamış nasıl yaptı ben bile bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum bu yüzden basıl farketmedim bunu görmedim diye oyun oynuyordu ağlamaya başladı birden sabahGeçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu
kuzum çocuk bu düşe kalka büyüyolar bi şekildeSol işaret parmağı çatlamış nasıl yaptı ben bile bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum bu yüzden basıl farketmedim bunu görmedim diye oyun oynuyordu ağlamaya başladı birden sabah
o hatayı ben kaç kere yaptım, al ver al verkilo vermek zor da, mesele degil bence
gani gani kilolar verip geri aldimama hep bahanem vardi.. kpss caliscam yemem lazim yok soyle yok boyle.. bakalim neler olcak :)
bu sefer koruma kismina da odaklancam :)
Sol işaret parmağı çatlamış nasıl yaptı ben bile bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum bu yüzden basıl farketmedim bunu görmedim diye oyun oynuyordu ağlamaya başladı birden sabah
Çocuk canım, düşe kalka büyüyecekSol işaret parmağı çatlamış nasıl yaptı ben bile bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum bu yüzden basıl farketmedim bunu görmedim diye oyun oynuyordu ağlamaya başladı birden sabah
ve hala spor bakanımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?