Nasııılll ne yedin kii o kadar canımBen kilo aldım Abla Hemde 1 kilo 100 gram
77 ye indim Die biraz spor isini saldım bi kaç kerede tatlı yedim ama sadece kilomu korurum diye düşündüm ya ben o kiloyu vermek için 1 hafta tepindim. Ikı gün öyle yaydım diye neden o kadar çabuk geldi vallahi bıktımNasııılll ne yedin kii o kadar canım
Kilolar çok nankör işte canım ben de azcık azcık veriyorum ama bir gün salsam hemen ertesi gün + oluyor :/77 ye indim Die biraz spor isini saldım bi kaç kerede tatlı yedim ama sadece kilomu korurum diye düşündüm ya ben o kiloyu vermek için 1 hafta tepindim. Ikı gün öyle yaydım diye neden o kadar çabuk geldi vallahi bıktım
Kuzum en ufak kaçamakta bütün emekler çöp oluyo malesef77 ye indim Die biraz spor isini saldım bi kaç kerede tatlı yedim ama sadece kilomu korurum diye düşündüm ya ben o kiloyu vermek için 1 hafta tepindim. Ikı gün öyle yaydım diye neden o kadar çabuk geldi vallahi bıktım
Moral sıfır kalkayım Kahvaltı yapayım aMa ne yiyeceğimi şaşırdım e iyisi meyve vede sütle geciriyim suyumu içim noldugunu sorgulayimKuzum en ufak kaçamakta bütün emekler çöp oluyo malesef
G gokce41Menüü
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
4 kaşık lorlu biber kavurması
1 kk peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
1 salatalık
Ara
1 fincan sütlü kahve
1 incir
1 hurma
2 ceviz
Öğle 2 kaşık beğendi
5 kaşık et sote
1.5 bardak ayran
Ara
Yarım elma
Yarım kivi
1 fincan kayısı form çayı
5 - 6adet küçük galeta
Akşam
1.5 küçük lahmacun gerçekten küçüktü
Salata
2 bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 20 dk Squat Girls hareket yaptım baya etkiliymiş bacaklarım ağrıdı
Peynir ve yumurta ve yeşilliklerle kahvaltını et kuzum aç kalmayın sakınMoral sıfır kalkayım Kahvaltı yapayım aMa ne yiyeceğimi şaşırdım e iyisi meyve vede sütle geciriyim suyumu içim noldugunu sorgulayim
Bilemedim şimdi çok ani sordunBna nie nazsr boncgu yok
Bende ayni durumdayimMoral sıfır kalkayım Kahvaltı yapayım aMa ne yiyeceğimi şaşırdım e iyisi meyve vede sütle geciriyim suyumu içim noldugunu sorgulayim
Ya ben o kiloyu vermek için iki hafta günde 100 gram vere vere ilerledim hafta sonum hergün birine davetliydik böle olacağını hiç düşünmedim yemin kahroldum hevesim kirilduBende ayni durumdayim
Hevesin kıırlmıcak aksine azimleneceksin, haftanın başı dikkat ederek sağlıklı beslenerek cumaya eksi geleceksin yok öyle pes etmek kuuzm hadi toparlan sprda yap cumaya harika bi tartıyla gelceksinYa ben o kiloyu vermek için iki hafta günde 100 gram vere vere ilerledim hafta sonum hergün birine davetliydik böle olacağını hiç düşünmedim yemin kahroldum hevesim kirildu
1.Cıs'ın var.
buna nazarlığı öğlenden dolayı vermedim. Sadece yoğurt ile geçiştirmişsin. yoğurtlu bir salata olsaydı tamamdı.G gokce41
Sabah
Yesil cay
Yoğurt
Yumurta
Öğlen
Yogurt
Kahve
Ara
Kayısı
Yoğurt
Kivi
Aksam
Yogurt yulaf ezmelı ve pulbiberlı
Bugun yogurt dıyetı yaptım oyuzden full yogrt var
Zre_ su 2 lt yesil cay
Kızımla apartmann onune cıktık yerınde hiç durmadı bende peşinde tabıkı
Şimdide göbek ertme harektlerı yapacagım
İnşşş ablacımm nazar değmesin takımımıza
Hep böyle görmek istiyorum nazar boncuğumuz hiç gitmesin
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
İnşallah kuzumİnşşş ablacımm nazar değmesin takımımıza
Buna gelince salatanın yanına yoğurt yada 3-4yk haşlanmış kurubaklagil olsaydı. kesin nazar boncuğu olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?