Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasııılll ne yedin kii o kadar canım
77 ye indim Die biraz spor isini saldım bi kaç kerede tatlı yedim ama sadece kilomu korurum diye düşündüm ya ben o kiloyu vermek için 1 hafta tepindim. Ikı gün öyle yaydım diye neden o kadar çabuk geldi vallahi bıktım

Kilolar çok nankör işte canım ben de azcık azcık veriyorum ama bir gün salsam hemen ertesi gün + oluyor :/

Kuzum en ufak kaçamakta bütün emekler çöp oluyo malesef

G gokce41

Ya ben o kiloyu vermek için iki hafta günde 100 gram vere vere ilerledim hafta sonum hergün birine davetliydik böle olacağını hiç düşünmedim yemin kahroldum hevesim kirildu
Hevesin kıırlmıcak aksine azimleneceksin, haftanın başı dikkat ederek sağlıklı beslenerek cumaya eksi geleceksin yok öyle pes etmek kuuzm hadi toparlan sprda yap cumaya harika bi tartıyla gelceksin

G gokce41 Sabah aç karnına limonlu su 1 bardak
Kahvaltı yagda 2 yumurta
Yogurt

Ara
Cılek

Oğln
Yogrtlu corba

Ara
Kayısı
Cıs

Kahve

Aksam
Ygrtlu corba

Cıss
Zre_ su 2 ltre
1.Cıs'ın var.
2. sebze grubu yok.
3.öğlen akşam aynı olmuş. Yoğurt çorbası güzel. doğru bir seçim ama yanında salata olsaydı.
4.akşam yine çorba olsaydı da yanına sebze sote birşey olsaydı.
5.Çorba ne çorbası olursa olsun ekmek grubundan sayılıyor.

buna nazarlığı öğlenden dolayı vermedim. Sadece yoğurt ile geçiştirmişsin. yoğurtlu bir salata olsaydı tamamdı.

Buna gelince salatanın yanına yoğurt yada 3-4yk haşlanmış kurubaklagil olsaydı. kesin nazar boncuğu olurdu.
Böyle menülere nazar boncuğu koymamamın tek sebebi örnek menü olacağı için. Kalorisi düşük bir menü. Kötü değil ama maalesef sağlıklı menüye örnekte değil.
Bunu bugüne kadar yaşadığım, denediğim diyetisyen menülerini göz önüne alarak yazıyorum. Yoksa ben bu bilir kişi değilim. Affınıza sığınarak yorumluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…