Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İlk alınan kilolar ödemdir. Yağa dönüşmeden verebilirsin. Bol su ve yeşil çay iç. Sporu biraz fazla yap.
Yediklerimizin yağa dönüşmesi için 48 saatlik bir süre var. O süre içinde spor ve ödem atıcılarla verilebilir.
Pes etme

Ya ben o kiloyu vermek için iki hafta günde 100 gram vere vere ilerledim hafta sonum hergün birine davetliydik böle olacağını hiç düşünmedim yemin kahroldum hevesim kirildu
Anliyorum bende sasirdim ertesi gun hemmen yansimasina bi an bocaladim morelim desen ayni ama basarcaz hala inaniyorum.

Son düzenleme:
Monicik dun evde degildim eve gec geldim girdim ama yazamadim.
Dunku menu
Sabah bir tane kucuk yagsiz krep yesilcay
Oglen :kereviz salatasi
Aksam: karniyarik pilav vardi mideme dokunuyor dedim yemedim cig kofte marul yedim.diyetteyim desem israr ederlerdi:)
2 litre su 1 bardak form cayi 2 bardak bogurtlen cayi
Sabahki kilomda:83.7 adet oldum ondan fazla ciktim sanirim diyete son surat devam

Telefondan mı uygulamadan mı anlamadım açıyorum beyaz ekran gözüküyor ama açılmıyo burdayım yaşıyorum pc den giremeyince böyle sorun oluyo

Ben minik kuzuda yazmaya firsat bulamiyorm.okumaya caliaiyorm yorumlari ama surekli aktif olamiyorm. emzirirkwn yada uyudukca artik katiliyotm
tatlım kuzucuklarımızı ihmal etmicez tabii, öncelk her zaman onların
gün içinde selam versen yeterli , burada olduğunu biliriz
cuma günü tartısı çok önemli unutulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…