Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

G gokyuzundekiturna @s_eyan canlar dün menülerinizi paylaştınız mı görmemişte olabilirim :)

canım hemen paylaşıyorum,

cuma:
sabah :1 yumurta ,5 zeytin,bir domates,1 salatalık, bir parça peynir
öğlen:az mercimek çorba, 3 tane karahalana sarma az yoğurt
akşam:az çorba
toplamda 10 adet badem,1 elma,1 fincan türk kahvesini aralarda yedim, 3 litre su içtim

cumartesi:
sabah:1 tane sıkma tam buğday unundan içinde peynir var(büyük değil en küçük boy, iki dilim ekmeğe tekabil eder), 2 zeytin domates salatalık
akşam:2 kuru patlıcan,1 kuru biber, iki kaşık kereviz salatası, yeşil salata,enginar iç baklalı, Hindistan cevizi yağı ve tam buğdaydan yapılmış bir dilim limonlu kek

3 litre su içtim ve ara öğün yapmadım

pazar:

sabah:1 dilim peynir ,domates salatalık, 5 zeytin, çeyrek dilim sosyete simiti
ara:1 elma,5 badem
akşam:kuzu şiş, yanında közlenmiş domates biber, bir adet ayran

3 litre su

misafirlerim olduğu için geç paylaştım, biraz fazla yedim gibi , o yüzden dün bir karar aldım, 79 kiloya inene kadar kesinlikle listemin dışına hiç çıkmıcam :)

ah ah monicim, cumartesi bizim ev o kadar kalabalıktı ki, bebek görmek için gelemeyen arkadaşlarım vardı onlar geldi, cuma gece ikiye kadar yemek yaptım, sabah 5 de kalktım, cumartesi hep iş güçle uğraştım, pazar da bebeği dolaştırdım derken pazar günü gece on ikide uyuyakalmışım, kusura bakmayın

Günaydıııın kızlaar;

kilomu da bildireyim hemen 87,1 geldim, hafta sonu misafirlerim vardı, bir daha uzun süre misafirim yok, insanın modu diyet modundan yemek moduna geçiveriyor yalnız şunu farkettim, hep zeytinyağlı yaptım, buna rağmen arkadaşlarım birer kaşık yiyolar eee fit olmak kolay mı tabi :) Bende tabi dikkat ettim, ama çok şiş hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadım regl olacağım 5 gün sonra hemen şişkinlik yapar kı kızlar :)

Dino1isi sen ne yaptın?

Geçmiş olsun kuzuya. Şimdi nasıl? ciddi birşey yok inşAllah

Sol işaret parmağı çatlamış nasıl yaptı ben bile bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum bu yüzden basıl farketmedim bunu görmedim diye oyun oynuyordu ağlamaya başladı birden sabah
Oyyy kıyamam kuzuya Ama sen ne yapabilirsin ki.. olacağı varmış

Ben kilo aldım Abla Hemde 1 kilo 100 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…