Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba günaydın kızlar,

sabah:bir domates , bir salatalık, bir dilim beyaz peynir, bir tane haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin,2 yeşil zeytin, 3 tane badem

ara:1 türk kahvesi, 2 adet fındık

öğlen: yarım porsiyon tavuk sote, 1 bardak ayran, yanında haşlanmış kabak ve brokoli

ara:1 adet yeşil elma

akşam: zeytinyağlı enginar, yoğurt

ara: 1 portakal, 1 yeşil çay

3 litre su içtim. Artık sütü eti sebzeyi çok dengeli gidecem kızlar, 14 nisanda eşimin doktor kontrolü var , tip 2 diabet teşhisi konulmuştu bayağı kilo verdi ama sonuçlara göre şeker düşmüş mü bakacaz, hemoglobin a1c 11,4 çıkmıştı umarım normal seviyeye düşmüştür, benle aynı şeyi yiyor eşim de sadece onun günde 4 porsiyon yoğurt tüketmesi lazım, bir de sabah 1 dilim siyez ekmeği yiyor doymuyor çünkü

Tünaydın kızlar
Sabah 6 da uyandım
7 de kalktım
Duş alıp alışverişe gittim
Alışveriş bana bakıyor ben onlara
Bütün işim duruyor
Ben oturdum yeşil çay içiyorum
Sanada afiyet olsun canim.bende bir yesil cay iciyim bari.bulasikda bekliyor puhh. azcikda hareket olur olsun

moni abla dino 3 gün gitmiş.
cumaya yetişiyo iyi dermişim
dinoşummm kuzummm kafanı toplarsın bi kaç gün sana iyi gelir, devre arası molası
oklava şişliklerin de iner hem
bol vaktin var çık çık yürü cızlardan uzak dur cumayı unutma minnak dinajoyum
bu arada mevzuyu okudum haklı davanda yanındayım
re re re rar rarara dinoşum dinoşum çok yaşa

Hepimiz dinoşuz hepimiz dinoşuz.

monicim banlanmak nedir ben bilmiyorum :)
kuzum, herhangi bir konuda başka bir üye ile tartışmaya girmek haklı ya da haksız olduğun çok önemli olmuyo:) bir müddet ban yiyosun yani siteden uzaklaştırılıyorsun. ilk uzaklaştırma 24 saat sanırım sonrakiler sayısı arttıkça artıyor diye biliyorum

anladım canım, sağol aman dikkat ediyim ben de:) ben kimseyle tartışamam ki , keşke biraz tartışssam hakkımı savunsam dino gel bana da öğreet canım

Niye banlanmiski bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…