Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende yürüyüşe kaçtım kuzularım, hava miss çıkın çıkın yürüyün kuzucuklarınız güneş görsün temiz hava alsın eve mahkum etmeyincuma günü harika sonuçlar bekliyorum sizden, birinç olalım en en en birinç
kocaman öpüldünüz

Dun kı menum G gokce41
Sabah ac limonlu su
Kahvaltı
Yumurta
Domates salatalık
Peynir
Zeytın

Öğlen yok

İş yaptık hep full dısardaydım dondummm
Akşam
Haslama tavuk salata 1 kasık pilav

Ara
Cay 3 bardak

Su 1.5 ltre

Gece yatınca 3 falandı iyi şişmişimdir valla suda içemiyorum pek

Girmişken bugunkı menumude paylasayım
@gökçe
Ac limonlu su
Kahvalti
Yumurta
Dmates maydanoz
Peynır
Ygurt

Elma

Akşama
Et mangal
Salata ayran olur buyuk ihtınalle

Kaçamak olarak grumcem bişey yaptı dun calşmaktan yıyemedk

Işimi bitirsem bende çıkacağım ama daha yarı bile olmadı

İyiyim canım ama uykusuzum Defne erken yatıp erken kalkmaya başladı sabaha karşı uyutmuyor sersem gibi oluyorum Sen nasılsın ne yapıyorsun
erken yatması senin için daha iyi dimi bende bir düzene oturtmakya çalışıyorum valla herhalde büyüyene kadar çekiyor anneler uykusuzluğu

erken yatması senin için daha iyi dimi bende bir düzene oturtmakya çalışıyorum valla herhalde büyüyene kadar çekiyor anneler uykusuzluğu
Geç yatıp geç kalması iyi aslında ben de geç yatıp geç kalkıyorum ya erken kalkınca uykumu alamıyorum :)

Oğlum çok çabuk düzene girmişti 7-8 aylıkken düzene girdi gece bile kalkmıyordu inşallah abisine çeker :)

Her insan farklı ama inşallah çekerde sende rahat edersin

Bugün ablama geldim ve burda kalacam sabahtan sıkı tuttum aynı devam ediyorum inşallah akşam kaçırmam da eksilere düşerim yaaa

Bugunki menum:

Sabah ac karnima bir bardak su
Kahvalti:
2 bardak yesil cay
1 kepekli surme peynirli ekmek

Ara
Elma

Oglen
1 tas sehriye corbasi

Ara
Su

Aksam
1 karni yarik ( 1 patlican , grillde pisirdim yagsiz yani)
Bol salata
1 kase cacik
Su

Ara
1 bardak kahve

Suana kadar hersey guzeldi

Esimle kavga ettik yedikce yedim sinirimi yemekten cikardim oysaki 1 saatda spor yapmistim ne kadar pisman oldum bilemezsiniz. Sinirlerim tepemde suan

Su 1 bucuk litre
Spor 1 saat: 30 dkk yurume bandi, 15 dkk kolbisikleti. 15 dkk ismini bilmedigim alet.

Bende heyecandan yiyorum heralde

oyy kuzum kıyamam sakinleş
hırsını yemekten çıkarma bitanem sonucunda pişman oluyosun
dün akşam eşim gelip cızz getirdiğinde çok kızdım hem kavga etmemek hem de yememek için çıktım 1 saat yürüdüm geldim çok iyi geldi öyle durumlarda meşgale bul kendine
evlerimizden sevgi, saygı, huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın sağlıkla güzellikle yaşayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…