Işimi bitirsem bende çıkacağım ama daha yarı bile olmadıbende yürüyüşe kaçtım kuzularım, hava missçıkın çıkın yürüyün kuzucuklarınız güneş görsün temiz hava alsın eve mahkum etmeyin cuma günü harika sonuçlar bekliyorum sizden, birinç olalım en en en birinç
kocaman öpüldünüz
Hepimizde bi koşuşturmaca canım ne olsunMsjları okuyamayacagım eşimin netınden gırıyorum nasılsınız ben daha kaynanamlardaym bu gecede burdayız muhtemelen
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | |||
G gokce41 | + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
E Ezgi osman | + | + | - | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
G Gncgl_555 | - | - | - | + | |||
| + | + | + | + | |||
G guziss35 | + | + | + | + | |||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
@s_eyan | + | - | - | - |
Neden ama neden yaaaa
Hepimiz dinoşuz hepimiz dinoşuz.
erken yatması senin için daha iyi dimi bende bir düzene oturtmakya çalışıyorum valla herhalde büyüyene kadar çekiyor anneler uykusuzluğuİyiyim canım ama uykusuzum Defne erken yatıp erken kalkmaya başladı sabaha karşı uyutmuyor sersem gibi oluyorumSen nasılsın ne yapıyorsun
Geç yatıp geç kalması iyi aslında ben de geç yatıp geç kalkıyorum ya erken kalkınca uykumu alamıyorum :)erken yatması senin için daha iyi dimi bende bir düzene oturtmakya çalışıyorum valla herhalde büyüyene kadar çekiyor anneler uykusuzluğu
Her insan farklı ama inşallah çekerde sende rahat edersinGeç yatıp geç kalması iyi aslında ben de geç yatıp geç kalkıyorum ya erken kalkınca uykumu alamıyorum :)
Oğlum çok çabuk düzene girmişti 7-8 aylıkken düzene girdi gece bile kalkmıyordu inşallah abisine çeker :)
Bende heyecandan yiyorum heraldeBugunki menum:
Sabah ac karnima bir bardak su
Kahvalti:
2 bardak yesil cay
1 kepekli surme peynirli ekmek
Ara
Elma
Oglen
1 tas sehriye corbasi
Ara
Su
Aksam
1 karni yarik ( 1 patlican , grillde pisirdim yagsiz yani)
Bol salata
1 kase cacik
Su
Ara
1 bardak kahve
Suana kadar hersey guzeldi
Esimle kavga ettik yedikce yedim sinirimi yemekten cikardim oysaki 1 saatda spor yapmistim ne kadar pisman oldum bilemezsiniz. Sinirlerim tepemde suan
Su 1 bucuk litre
Spor 1 saat: 30 dkk yurume bandi, 15 dkk kolbisikleti. 15 dkk ismini bilmedigim alet.
iyiyiz kuzum sende iyisindir umarımMsjları okuyamayacagım eşimin netınden gırıyorum nasılsınız ben daha kaynanamlardaym bu gecede burdayız muhtemelen
Bende sıkkntıda yiyorum galiba bu durumlar en teklikelisiBende heyecandan yiyorum heralde
kaçırma bitanem, kaçamak pişmanlıktırBugün ablama geldim ve burda kalacam sabahtan sıkı tuttum aynı devam ediyorum inşallah akşam kaçırmam da eksilere düşerim yaaa
oyy kuzum kıyamam sakinleşBugunki menum:
Sabah ac karnima bir bardak su
Kahvalti:
2 bardak yesil cay
1 kepekli surme peynirli ekmek
Ara
Elma
Oglen
1 tas sehriye corbasi
Ara
Su
Aksam
1 karni yarik ( 1 patlican , grillde pisirdim yagsiz yani)
Bol salata
1 kase cacik
Su
Ara
1 bardak kahve
Suana kadar hersey guzeldi
Esimle kavga ettik yedikce yedim sinirimi yemekten cikardim oysaki 1 saatda spor yapmistim ne kadar pisman oldum bilemezsiniz. Sinirlerim tepemde suan
Su 1 bucuk litre
Spor 1 saat: 30 dkk yurume bandi, 15 dkk kolbisikleti. 15 dkk ismini bilmedigim alet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?