Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay oyle bebekler var mi ya
Bizimkide yeni 6 aylik oldu.10da basliyorum uyutmaya 11 de uyuyor.gece 2 saatte bir kalkip emziriyorum sabah 7 bucukda da ayakta bir saat oynayip tekrar uyur.tabi ben uykudan birsey anlamiyorum ayilmam 12 yi buluyor

Ay oyle bebekler var mi ya
Bizimkide yeni 6 aylik oldu.10da basliyorum uyutmaya 11 de uyuyor.gece 2 saatte bir kalkip emziriyorum sabah 7 bucukda da ayakta bir saat oynayip tekrar uyur.tabi ben uykudan birsey anlamiyorum ayilmam 12 yi buluyor
Oğlum böyleydi gerçekten canım 7 aylıktan önce de gece o uyanmadan ben uykuda mama verirdim çok kolay bir bebekti :) Bnmkiler ilk 4-5 ay kuduruk oluyor sonra uslu Defneyi öyle umuyorum yani abisi gibi 10 aylıkken ayakta sallanmayı bırakmayı kendi kendine yanına uzanıp uyurduk öyle işte darısı size ve bnm ikinciye inşallah canım :))

Şuan 3 aylık kızım ben de ayılamıyorum sabah 5 den sonra ayağımda sürekli

Ay inşallah yaa hasretim gece kalkmamaya En zor şeylerden biri

Ins canim uyurgezer oldum valla

Burdayım ablacım
Gittim hamile bi kankam var onun evini temizledik

Eve geldim misafir agirladim ve bu gece tatlilara cis lara el sürmeden bir irade gösterisi yaptım yiyecekleri hazırlarken bi lokma alırım nasıl olmuş diye . Ona bile yiyemedim artık misafirliğe gitmekte misafir agirlamakta beni yolumdan dondurmeyecek . En çok bu misafirlik işlerinde zorlanıyordum . Ama bugün artık bunada bi son verdim Ins Yarın tartildigimda hafta sonu aldığım o 1 kilo 100 gramı vermiş olurum

Bugun misafirim vardi canim misafirimide diyete baslattim:) hergün bana kalori sini aticak dostlar bugunler icin var demi

Sabah
Bir yumurta
Bir dilim kepek ekmek

Ara
Elma

Öğle. Yok

Saat iki gibi
salep içtim

Akşam
Fırında tavuk göğsü patates vardı

Ikı dilim patates
Bi iki parça tavuk
Ikı kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık

Ikı litre su
Spor: sabahtan akşama hep hareket halindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…