- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Nisan 1 şakası gibi olmuşTadaaa ters kose yaptim
12 dkk yine zumba yaptim artik tarkanin muaaah sarkisini duymak istemiyorum
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | + | + | |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | |
@EFfatmagul | + | + | + | + | + | ||
E Ezgi osman | + | + | - | + | + | + | |
G Gncgl_555 | - | - | - | + | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
G guziss35 | + | + | + | + | - | ||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | + | ||
@s_eyan | + | - | - | - | - | - |
Birgün benimde nazar boncuğum olacak
30Mart-6Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + + + G gokce41 + + + + + + @EFfatmagul + + + + + Alemin delisi + + + + + + E Ezgi osman + + - + + + gezegenfeza + + + + + + miyaww__ + + + + + + Zre_ + + + + + + G Gncgl_555 - - - + - Dino1isi + + + + + G guziss35 + + + + - G gokyuzundekiturna + + + + + hayal114 + + + + + + zezeozge + + + + + + @s_eyan + - - - - -
Şuan ki güncel kilonu yaz canım cuma haber edemezsen ondan hesap edilebilir belki tabi ki kaptanımız bilir ben aklıma böyle geldiği için söyleyeyim dedim :)
Kendim için umut yok inşallah sen alırsın ablacımBirgün benimde nazar boncuğum olacak
Yarın sabah tartılayim bakalımŞuan ki güncel kilonu yaz canım cuma haber edemezsen ondan hesap edilebilir belki tabi ki kaptanımız bilir ben aklıma böyle geldiği için söyleyeyim dedim :)
Gelsin ilk oklavayı benden yiyecekŞunu fark ettim dinonolmayınca buralar gariban kaldı yaaa
Umudum var zamanım yok canımKendim için umut yok inşallah sen alırsın ablacım
Ne yapmış gerçekten merak ediyorum yaaa geubumuzun neşesiydiGelsin ilk oklavayı benden yiyecek
Şunu fark ettim dinonolmayınca buralar gariban kaldı yaaa
InşALLAHBirgün benimde nazar boncuğum olacak
Aaa.. . Neden öyle diyorsun? Zor birşey değil ben hepinize nazar boncuğu vermek istiyorum. ÖzellikleKendim için umut yok inşallah sen alırsın ablacım
Menü paylaşmak mi zor geldi acaba? Yoksa spor bakanı olmamak için mi zorla banlatti kendiniNe yapmış gerçekten merak ediyorum yaaa geubumuzun neşesiydiDino1isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?