- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
aklıma gelmeliydi aslındaSorma monişim yine telefonu ofiste unutmuşum. Birde bir kitaba başladım. Okumadan duramıyorum
Evet canim yogurtl yapiyorsunBende o zaman yapayım artılardan kurtulayım kabagı yoğurtlu olarak değil mi
yakalandım mıı
3-4 saattir uğramıyor gruba aaaa olmaz böyle
biytanecik toyunum vay
Hoşgeldin canım nasıl geçti sence verimlimiBen geldimm sonunda evımızdeyız nasılsınız görüşmeyeli eski msjları okumak bir haylı zor olacak ama vakit buldgmda okuyacagım inş
Tamamdır o zaman kabak alıyorum yarınEvet canim yogurtl yapiyorsun
Hoşgeldin nasıl geçti. Evde de işbekler seni tavuklar felanBen geldimm sonunda evımızdeyız nasılsınız görüşmeyeli eski msjları okumak bir haylı zor olacak ama vakit buldgmda okuyacagım inş
bugün hava çok güzeldi Allahtan hafta içi gitmeyi denediniz hafta sonunu düşünemiyorumyakalandım mıı
kuzum sorma eşimle emirgan korusuna gidelim dedik, trafikten yollarda mahvolduk ve araba sırası vardı giremeden döndükşöyle diyim, evden 1 de çıktık akşam eve 7,30 da geldik arabada ödem oldum ya ayaklarım şişti otur otur yanıma koca kupa yeşil çay demleyip almıştım dönüşte onu içtim ama ödemi ne kadar kurtarır ki
kabus gibi bi gündübuna benzer bi gün de geçen haftalarda yaşamıştım tuzla maceramız eşimle
Bisikleti 1 saat sürdümG gokce41
08.30
Multivitamin
10.00
1 kupa domates suyu
12.30
1 çay bardağı smoothie
14.00
1 kupa domates suyu
16.00
1 kase çekirdek
3 tane hazır balık
1 dilim kıymalı börek
Biraz cız
Zre_
2.5 lt su
3 kupa lahana suyu
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
1 kupa kayısı çayı
2 sefer 20 şer dakika yürüyüş
Yarim saat bisiklet
Yarın sıvı günümdü
Ev ziyareti yapacağım
Ilk defa gideceğim için ikramlarından sağlıklı olanları yerim
Gidene kadar sıvıyla geçiştiririm
Yakalandin kaptanimmmm :))yakalandım mıı
kuzum sorma eşimle emirgan korusuna gidelim dedik, trafikten yollarda mahvolduk ve araba sırası vardı giremeden döndükşöyle diyim, evden 1 de çıktık akşam eve 7,30 da geldik arabada ödem oldum ya ayaklarım şişti otur otur yanıma koca kupa yeşil çay demleyip almıştım dönüşte onu içtim ama ödemi ne kadar kurtarır ki
kabus gibi bi gündübuna benzer bi gün de geçen haftalarda yaşamıştım tuzla maceramız eşimle
çok erken çıkarsanız belki gidilebilir, şuna kanaat getirdim kimse çalışmıyo herkes tatilde :)Tamamdır o zaman kabak alıyorum yarın
Hoşgeldin nasıl geçti. Evde de işbekler seni tavuklar felan
bugün hava çok güzeldi Allahtan hafta içi gitmeyi denediniz hafta sonunu düşünemiyorum
Trafik adamı öldürür bende yarın Sultanahmet tarafına gidip göreyim diyorum bebekle riskli mi olur
Canın ne istiyorAllahim yaa durdurun beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?