- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Bu hafta sadece aldığım kiloyu vermişim belki yarın tartıldım daha çok gittiğini girecektim Şu an ki kilom 77. 5
Günaydın kızlardan
gece eve geçtik sabah tartıda yine aynııım takıldım galiba yaa yada tartı takıldı.
Dün o kadar yürüyüş yaptım ,Yeşilçay yaptım güya offf bugün kabak yapayım inşallah etki eder[/QUOTE
Bende aynı çıktım bakalim yarın ne olacak
Kabak akımı sen başlatmadın mı kız ne tonbalığıGuya kabak yapcam dun son kabagi kullandim
Bende ton balikli durum yaptim yiyorum, maruldan yaptim durumu cok guzel sizde yapabilirsiniz
Evet oyle oldu sanki birazcik demiKabak akımı sen başlatmadın mı kız ne tonbalığı
Evet oyle oldu sanki birazcik demikabagi aksama yicem. Suan kabagim yok esime app attim alcak gelirken.
Motobolozmom bozolmoson diye ton baligi yedim
tatlım o halde seni çar çabuk mezun edelim, vermen gereken 7,5 kilon kalmışPazartesı sınavım var ya bana dua edın unı alttan sınavın akıllı ben okulu bıtırmeden evlendgım için okul derslerım duruyor . 4 yıllık kazandım ve 3. Senmde evlendım okul oylecr kaldı suanda barı 2 yıllık oluyum dıe alttan 3 dersım vardı onları verıp 2 yıllık olacagım eger evden 4 e tamamlama ımkanı varsada tamamlayacagım inşallah oyuzden pek gıremeyecegım buraya ders calısmam laxım
Evet yerli cins onlar hadi hayırlısı sizin için zaten yetişen veriyorlar ki alışana kadar yumurtlasın diyeAtaks yazılısı boylemı emın degılım ama cınsı bu suan yumurtlamıolar ıkı haftaya kadar yumurtlamaya başlayacaklar
İbşallah yaparsın ki sen zaten yaparsın sadece biraz çalışman lazım canımPazartesı sınavım var ya bana dua edın unı alttan sınavın akıllı ben okulu bıtırmeden evlendgım için okul derslerım duruyor . 4 yıllık kazandım ve 3. Senmde evlendım okul oylecr kaldı suanda barı 2 yıllık oluyum dıe alttan 3 dersım vardı onları verıp 2 yıllık olacagım eger evden 4 e tamamlama ımkanı varsada tamamlayacagım inşallah oyuzden pek gıremeyecegım buraya ders calısmam laxım
Bazen öyle oluyor biraz vücudu şaşırtmak kazım galibaŞu 58 i bir göremedim 59 un etrafında dönüp duruyorum
Aynen olmaz sende yiceksin ben ona güveniyorum yarın içinKabak akımı sen başlatmadın mı kız ne tonbalığı
Guya kabak yapcam dun son kabagi kullandim
Bende ton balikli durum yaptim yiyorum, maruldan yaptim durumu cok guzel sizde yapabilirsiniz
Inşallah bugün gelirse ona karşılama emojisi gönderecemdinoşummm bugün kavuşuyomuyuz bitanem
yazımı kolay ve şirin geliyomoni
Abla sorucam sorucam unutuyorum 2 haftadır.
Minik dinazorlar diyorsun ya biz dinazor değiliz ejderhayız dinazor nerden çıktı.
Dinazor olan dinoş
yazımı kolay ve şirin geliyo
her ikisini de kullanıyorum ara ara
bol eksiler olsun inşallahKabağımı yiyorum şuaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?