Cizelge gokcenin yaptigi listemi oluyor?Hemencecik menümü belirteyim. Bugünü erken kapattım. ☺
G gokce41
Sabah
Uyanır uyanmaz yarım lt ılık su.
1 dilim peynir
Domates salatalık bolca roka maydanoz
1 yumurtadan omlet
Ara
2 kuru kayısı ve 5i 1yerde çayı
Öğlen
yağsız et sote
Maydanoz
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz kahve yanında 2 3 tane çiğ badem
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
Zre_ şuan 1.5 lt su. Akşam yatana dek artar.
15 dk kediyle oyuncak fare yakalamaca (öldüm.)
Zre_ su çizelgeleri ne alemde?
Ay catal ne kadann tatliKabak detoksunda ikindi ara öğünü 2 orta boy meyve
Cizelge gokcenin yaptigi listemi oluyor?
Eger ondansa, ben onu yapmasini bilmiyorumkiben sadece takip ediyordum kim ne kadar icmis diye. Zaten menu yazan arkadaslar ictigibsuyuda yaziyor.
Ben de severim böyle renkli çatallarıAy catal ne kadann tatlimaviyede bYilirim. Afiyet olsum
geçmiş olsun kuzummerhaba kızlar;
başım çok ağrıdığı için giremedim, gözümü ekran alıyor maaselef , hemen menümü paylaşıp kaçacam:
sabah:1 yumurta,5 zeytin, biraz peynir, yeşillik,çeyrek dilim ekmek,
ara:kahve ve yeşil çay
öğlen:1 parça tavuk göğüs ızgara , ayran , bi kepçe tavuk suyuna çorba salata
ara: 5 badem
akşam:1 minnacık lahmacun, 1 ayran, salata
ara:5 badem
3 litre su içtim.
maşallah boncuklanmış listemiz
30Mart-6Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + + + G gokce41 + + + + + + @EFfatmagul + + + + + Alemin delisi + + + + + + E Ezgi osman + + - + + + gezegenfeza + + + + + + miyaww__ + + + + + + Zre_ + + + + + + G Gncgl_555 - - - + - Dino1isi + + + + + G guziss35 + + + + - G gokyuzundekiturna + + + + + + hayal114 + + + + + + @Sekerportakalimm + + + + + + @s_eyan + - - - - -
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | + | + | |
G gokce41 | + | + | + | + | + | + | + |
@EFfatmagul | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | + | + |
E Ezgi osman | + | + | - | + | + | + | |
G Gncgl_555 | - | - | - | + | - | ||
G guziss35 | + | + | + | + | - | ||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | + | + | |
@Sekerportakalimm | + | + | + | + | + | + | |
@s_eyan | + | - | - | - | - | - |
30Mart-6Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + + + G gokce41 + + + + + + + @EFfatmagul + + + + + Alemin delisi + + + + + + + E Ezgi osman + + - + + + gezegenfeza + + + + + + miyaww__ + + + + + + + Zre_ + + + + + + + G Gncgl_555 - - - + - Dino1isi + + + + + + + G guziss35 + + + + - G gokyuzundekiturna + + + + + + hayal114 + + + + + + @Sekerportakalimm + + + + + + @s_eyan + - - - - -
drnemee
30Mart-6Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + + + G gokce41 + + + + + + + @EFfatmagul + + + + + Alemin delisi + + + + + + + E Ezgi osman + + - + + + gezegenfeza + + + + + + miyaww__ + + + + + + + Zre_ + + + + + + + G Gncgl_555 - - - + - Dino1isi + + + + + + + G guziss35 + + + + - G gokyuzundekiturna + + + + + + hayal114 + + + + + + @Sekerportakalimm + + + + + + @s_eyan + - - - - -
eline sağlık kuzum
30Mart-6Nisan | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| |||||||
G gokce41 | |||||||
@EFfatmagul | |||||||
| |||||||
E Ezgi osman | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
G Gncgl_555 | |||||||
| |||||||
G guziss35 | |||||||
G gokyuzundekiturna | |||||||
| |||||||
@Sekerportakalimm | |||||||
@s_eyan |
Bu sahne bana da tanıdık geldi.ayy sormaa
ya bide biz ne zaman bi yere çıksak hep kavga ediyoruz yoldadır dır dır çenem hiç durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?